Biztonságos gyors fizetés

SimplePay, Paypal

Ingyenes Házhozszállítás

100 000,-Ft feletti vásárlás esetén

Egészségpénztár

Matracvásárlás egészségpénztárra

Megbízható Bolthálózat

Profi szaktanácsadás 2008 -óta

Egészséges alvás

Egészséges alvás

Az ember nem is gondolná mennyi mindenen múlik, hogy az éjszakai alvás tényleg pihentető és regeneráló hatású legyen. Nem mindegy milyen tartású vagy keménységű matracon alszunk, vagy milyen ágyneművel vesszük magunkat körül. Fontos milyen méretű formájú vagy anyagú párnára hajtjuk le éjjel a fejünket. Ételek, italok, elektronikus eszközök, különféle fényforrások melyek befolyásolják alvásunkat. Az itt található írásokkal igyekszünk választ adni ezekre a kérdésekre.

Billerbeck Centenáriumi termékek
23
Jún

Száz éves évforduló az ágyneműgyártás területén óriási tapasztalatokkal rendelkező Billerbeck cég történelmében. A különleges alkalom tiszteletére limitált példányszámban kaphatók exkluzív Nordstadt és Elberfeld paplanok melyekből mindössze száz darabot gyártottak.

A magas minőségű, színvonalas Billerbeck termékek a legkorszerűbb gyártástechnológia és különleges kézi munka összehangolásával készülnek. Termékkínálatuk rendkívül nagy. Egyaránt gyártanak paplanokat, párnákat, matracvédőket, és természetesen az innovatív, környezetbarát megoldásokra épülő matracok és ágyak sem maradhatnak ki a sorból.

Naturtex Viral Stop tehnológia
01
Máj

A VIRAL STOP technológia hatékonyan veszi fel a küzdelmet a COVID-19 elleni védekezésben, melyet a SARS-CoV-2 európai törzsén teszteltek, így semlegesítve a SARS-CoV-2 fertőzőképességét. A kezelés során a textíliákban 99,99%-kal csökken a vírusok száma két órán belül.

Nehezebb elaludni a kütyüktől
18
Okt

Jelenleg is átszövik életünket a különböző szolgáltatásokat közvetítő okos eszközök, melyek jelentősége az elkövetkezendő években tovább fog növekedni. Sokan kedvenc kütyünket még az ágyba is magunkkal visszük.

Miért ráncosodik arcunk az alvástól?
13
Márc

A legtöbb ráncot, amely az arcunkon keletkezik, alvás közben szedjük össze, amikor hason vagy oldalt fekszünk.

Kiwi a nyugot alvásért
27
Febr

Az amerikai kísérletben 24 húsz és ötvenöt én közötti alany vett részt, akik 4 héten át lefekvés előtt egy órával elfogyasztottak egy azaz egy darab kiwit, kicsit olvastak vagy tévéztek, majd aludni tértek.

A hasonalvás egészségtelen?
14
Szept

Az alvásra fordított idő mellett annak is érdemes nagyobb figyelmet szentelned, hogy milyen pózban teszed, hiszen az egészséged múlhat rajta.

Természetes, ha éjjel többször felébredünk
12
Szept

Sokan aggódnak, ha nem tudnak rendszeresen, egyhuzamban nyolc órát aludni éjszakánként, mert a közhiedelem szerint ez negatív következményekkel járhat az egészségre nézve. Pedig tudományos bizonyítékok igazolják, hogy természetes, ha éjjel többször felébredünk, és az sem gond, ha nem tudunk azonnal visszaaludni.

A vakok látnak-e álmukban?
05
Júl

A tudósoknak a mai napig nem sikerült magyarázatot találniuk arra a kérdésre, amit egészen kis gyerekként mindenki feltesz a szüleinek: miért álmodunk? Neurológiai és pszichológiai elméletek vannak bőven az álom funkciójára, de igazából ahányan kutatják a témát, annyiféle teóriával és hipotézissel álltak elő eddig.

Kellően odafigyelsz fekhelyedre?
04
Ápr

Ha anyagi szempontból közelítjük meg a dolgot, könnyen beláthatjuk, hogy míg az autónkra akár vagyonokat is költhetünk, az ágyunk esetében már egy kisebb befektetés is óriási javulást eredményez.

Nyújtózkodjunk felkelés előtt
21
Márc

Éjszaka, pihenés közben a porckorongok is regenerálódnak, vízzel telítődnek, mert a fekvő testhelyzetben a rájuk nehezedő terhelés kisebb, mint napközbeni álló-, vagy ülő testhelyzetünkben.