Matrac Ász által forgalmazot márkák 19 gyártó

Ezen az oldalon a Matrac Ász által forgalmazott matrac gyártók és ágykeret gyártók listája látható. Magyar és külföldi gyártók egyaránt megtalálhatók széles kínálatunkban.

db
 • Ada / Austria

  Az évtizedes múlttal rendelkező osztrák ADA vállalat magas minőségű termékei a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelelnek. A cég a folyamatos fejlesztéseknek, újításoknak köszönhetően az egyik legkorszerűbb számítógép-vezérlésű termelési technológiával rendelkezik.

 • Ágy manufaktúra

  Fenyő és bükk ágykeretek válogatott gyártóktól. Az ágykeretek többféle színben rendelhetők. Igény szerint egyedi méretben vagy egyedi kialakításban is.

 • Allegro

  Az elegáns prémium megjelenésű ALLEGRO táskarugós matracok minőségi lapanyagokból készülnek, és a magyar igényeknek megfelelően lettek kifejlesztve. Az 5 ortopéd zónával ellátott német edzett táskarugók, nem csak határozott feszes alátámasztást nyújtanak a rajta fekvő személynek, hanem a hosszú élettartamot is garantálják.

 • Bedding

  Stílusos, bükk, éger,tölgy ágykeretek gyártása akár egyedi igények alapján is.

 • Billerbeck

  A billerbeck cégcsoport – egy családi tradíciókkal rendelkező vállalkozás, mely 1921-óta készít kiváló minőségű ágyneműket. Márkatermékeik a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelnek mind alapanyagukban, mind környezettudatos gyártási módjukban.
 • Bio-Textima

  25 év alatt egy kis családi vállalkozásként indúlt üzem mára már nemzetközi piacon is elismert vállalattá vált, aki a világ 3 kontinensének 15 országába szállít. A világon már több tízezer hálószobában megtalálhatóak termékei. Legfőbb ismérve a minőséghez való ragaszkodás, és számos matraccsalád és alvásrendszert fűződik hozzá. Az elmúlt 25 évben a vállalat által gyártott matracok és ágyrendszereinek minősége, illetve funkcionalitása a szakma elismerését is elnyerte. Számos hazai és nemzetközi díjjal büszkélkedhetnek
 • Dunlopillo

  A hagyományos Német minőséget képviselő Dunlopillo cég közel 85 éves fennállása óta rengeteg szabadalmat, innovatív újítást tudhat magáénak a matraciparban. A folyamatos fejlesztéssel, kutatómunkával valamint a kor legújabb technológiáit felhasználva a legtökéletesebb ergonómiát és alváshigiéniát megvalósító matracokat képes előállítani.
  A Dunlopillo matracokban megtalálható a több évtizedes gyártástapasztalat eredménye, mely az alvás minőségét egy új szintre emeli, hogy Ön új energiákkal feltöltődve, kipihenten nézzen szembe a napi kihívásokkal.

 • Gumotex

  Gumotex Csehország legnagyobb matracgyártója. 1952 óta gyárt minőségi habmatracokat, hálószobabútorokat melyek megfelelnek az Uniós ISO 9001 és ISO 14001 szabványoknak.
 • Irisette

  Német minőségi habmatracok, táskarugós matracok párnák a tökéletes kényelemért.
 • Konfor

  A több mint négy évtizede alakult Konfor matrac- és bútorgyár, 42 országba exportálja kiváló minőségű termékeit. A hatalmas tapasztalattal és legfejlettebb technológiával gyártott termékeik a legszigorúbb európai igényeknek is megfelelnek.
 • Naturtex

  A Naturtex Kft. több mint 30 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérése érdekében a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára. Immáron tizenkettedik éve folyamatosan birtokolja a Superbrands márkaelismerést, valamint évek óta tagja a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének.
 • OrthoMed

  A kiváló minőségű Belga alapanyagokból készült OrthoMed biomatracok hosszú élettartammal, magas komfortal rendelkeznek. A különböző kialakítású, komfortfokozatú matracok akár egyedi összetételben is rendelhetők, így az egyedi igényeknek is megfelelnek.
 • Quality Beds

  A Quality Beds évek óta kínál minőségi hálószobabútorokat az igényesebb vásárlók részére. Kínálatukban széles választékban megtalálhatók ágykeretek, éjjeliszekrények, szekrények, valamint komódok. A precíz kivitelezésnek, korszerű gyártástechnológiának köszönhetően igazán szép és maradandó bútorok kerülnek ki a mesteremberek kezei közül. Termékeiket többféle fából, közel 50 féle színben lehet rendelni. Természetesen van lehetőség egyedi méretek, színek megvalósítására is.
 • Stille

  A Stille matracok gondosan összeválogatott alapanyagok felhasználásával készülnek a az egyedi igények megvalósítására törekedve.
  A Matrac Ász Kft. saját "private label" termékei a Stille® márkanév védjegyoltalma alatt állva korszerű, 21. századi technológiai innovációkat felvonultató hálószobatermékeket kínálnak vásárlóinak.
 • Ted

  Szerte Európában elismert TED matracok magas szintű gyártástechnológával gyártott ergonómiailag gondosan megtervezett termékek. Az innovatív fejlesztéseknek majd az követő alapos ellenőrzéseknek és teszteléseknek köszönhetően a TED matracok minden igényt kielégítenek. A precíz tervezésés és anyaghasználat egyaránt a tökéletes kényelem elérését és használhatóságot célozza meg.
 • Tempur

  A TEMPUR termékek a 21. század modern technológiájával gyártott rendkívül magas minőségű alapanyagokból készülnek. A nyitott cellás, viszkóz-elasztikus, hőmérsékletre érzékeny, nyomáscsökkentő TEMPUR anyag gondoskodik a tökéletes kényelemről. A matracokban felhasznált alapanyagok a független német LGA intézmény által is jóváhagyott, ökológiai szempontból megfelelő anyagok.
Legnézetteb bejegyzések

Gyártók

Matrac Ász Facebook oldalunk
Termék sikeresen hozzáadva a termékösszehasonlításhoz!