Biztonságos gyors fizetés

SimplePay, Paypal

Ingyenes Házhozszállítás

80 000,-Ft feletti vásárlás esetén

Egészségpénztár

Matracvásárlás egészségpénztárra

Megbízható Bolthálózat

Profi szaktanácsadás 2008 -óta

Egészséges alvás
Matrac Ász
Matrac Ász
2021.06.23 13:41
Billerbeck Centenáriumi termékek

Billerbeck Centenáriumi termékek

Száz éves évforduló az ágyneműgyártás területén óriási tapasztalatokkal rendelkező Billerbeck cég történelmében. A különleges alkalom tiszteletére limitált példányszámban kaphatók exkluzív Nordstadt és Elberfeld paplanok melyekből mindössze száz darabot gyártottak.

A magas minőségű, színvonalas Billerbeck termékek a legkorszerűbb gyártástechnológia és különleges kézi munka összehangolásával készülnek. Termékkínálatuk rendkívül nagy. Egyaránt gyártanak paplanokat, párnákat, matracvédőket, és természetesen az innovatív, környezetbarát megoldásokra épülő matracok és ágyak sem maradhatnak ki a sorból.

Száz éves évforduló a Billerbeck történelmében

1921. Két évvel az első világháború vége után volt, a fiatal és akkor még ígéretes Weimari Köztársaság korában Németországban. A Wupper folyócska partján a küzdelmes megújulásban két legény egy új textilgyártó céget gründolt. Paul Dültgen és Heinrich Billerbeck megalapította Elberfeldben a Rheinische Daunendecken-Fabrik nevű vállalkozást. Kezdetektől azzal a célkitűzéssel működtek, hogy a termékeikkel hozzájáruljanak ahhoz, hogy az emberek méltó körülmények között kipihenhessék a nappal végzett megfeszített munka fáradalmait.

A Billerbeck Magyarországon mára a legismertebb hazai hálószoba-berendezésekkel foglalkozó üzletházzá nőtte ki magát, aki nagyszerű minőségű márkatermékek teljes választékát ajánlja az ágytól a matracig, paplantól a kispárnáig, gyönyörű ágyneműhuzatoktól a díszpárnáig.

Legfőbb portékájuk az egészséges, pihentető alvás

A 100 éves évforduló alkalmából
limitált számban kiadott exkluzív Centenáriumi paplanok
csak a készlet erejéig kaphatók 2022. február 28.-ig!

Nordstadt 1921 klímazónás, természetes töltetű tűzött paplan

Exkluzív limitált kiadású "NORDSTADT 1921" 7 klímazónás természetes töltetű paplan a Billerbecktől. A melegtartó-képességét a báránygyapjú és teveszőr bunda biztosítja, zónázottan változó töltetvastagságban. A paplan huzatanyaga Holdsugár színű pamutszövet anyag, amelyet a sajátos tűzésminta tesz még különlegesebbé.

A Nordstadt 1921 paplanban található gyapjú páratlan nedvességfelvevő képességének köszönhetően képes akár a saját súlyának 30%-át is meghaladó nedvességet felvenni úgy, hogy nem válik nedves tapintásúvá. Az éjszaka során felvett nedvességet gyorsan képes kipárologva leadni, és kiszáradni. A gyapjú szálszerkezetnek, és a térstruktúrának köszönhetően kiváló hőszigetelő tulajdonsággal rendelkezik. A felületét borító viaszanyag miatt szennytaszító. A Billerbeck márkatermékeihez nagy arányban magashegyi birkák gyapját hasznosítja, mert vékonyabb szálú, jobb a térstruktúrája és nem tartalmaz sok bogáncsszennyeződést.

A teveszőr nyírt élő gyapjúnál is könnyebb, puhább anyag, ezért előszeretettel használják fel exkluzív paplanok készítésénél. A teveszőr szálszerkezete üreges és a szálak magukba tudják zárni a levegőt, emiatt kiváló hőszigetelő hatással rendelkezik.

Nordstadt paplan

Elberfeld 1921 hidrofil-hidrofób dublé pehelypaplan

Exkluzív limitált kiadású "ELBERFELD 1921" hidrofil-hidrofób dublé pehelypaplan a Billerbecktől. A paplan meleg-tartó képességét a 90%-os pehelytöltet biztosítja, míg a párakezelést a paplan bambusz-viszkóz tűzött szálbunda rétege adja. A paplan huzatanyaga Holdsugár színű, „pehelybiztos”, 100% pamutszövet, a legendás Billerbeck minőség.

A kétrétegű Elberfeld 1921 dublé paplan azon kívül, hogy megfelel a legszigorúbb higiéniai követelményeknek, kitűnő hőszigetelő azaz meleg-tartó, és aktív párakezelő képességgel bír.

Az alvó oldali bambusz-viszkóz szál töltet kiemelkedő nedvszívó, és nedvességtovábbító képességgel rendelkezik, míg az ellentétes oldali toll/pehely töltet rendkívül hatékony hőszigetelő, meleg-tartó, ugyanakkor nedvességtaszító tulajdonságú. Ennek köszönhetően sikeresen kiküszöböli a páraburok képződést ami a hagyományos toll/pehely töltetű paplanokra jellemző, mivel azok az alvás során keletkező kipárolgásokat nem tudják önmagukban kivezetni. Az ekképpen kialakított paplan könnyedén megfelel a higiéniai követelményeknek. Képes magába szívni és megkötni a részben mérgező anyagokat is tartalmazó bőrkipárolgásokat.

Az Elberfeld paplan külső oldala 90%-ban 1. osztályú fehér lúd pehellyel van töltve. A libákról nyert pehely az egyik legértékesebb pehelytöltőanyag. Minél magasabb a termékekben lévő töltet pehelyhányada, annál melegebbek, puhábbak, könnyebbek és értékesebbek a termékek. A pehely/toll a felületén természetesen jelenlévő zsírréteg miatt szennytaszító tulajdonsággal bír vagyis erősen hidrofób.

Nordstadt paplan