Biztonságos gyors fizetés

SimplePay, Paypal

Ingyenes Házhozszállítás

100 000,-Ft feletti vásárlás esetén

Egészségpénztár

Matracvásárlás egészségpénztárra

Megbízható Bolthálózat

Profi szaktanácsadás 2008 -óta

Ágykeret cikkek

Ágykeret cikkek

Nézd meg ágykereteinkkel, fa alapanyagokkal kapcsolatos írásainkat, hogy tisztában légy lehetőségekkel. Tömörfa ágykeret vagy szövet ágy legyen? Ágyneműtartós legyen vagy hagyományos kivitel? Igyekszünk minél több hasznos tippel, leírással segíteni a az ágykeret vásárlás előtt álló érdeklődőnek. Ha nem találsz választ kérdésedre, akkor keress meg minket telefonon, emailben, vagy akár személyesen! Szinte mindenre tudunk megoldást találni.

Kanapéágy választható matraccal
16
Nov

Szűk alapterületű szobákba ideális megoldás az ágyneműtartóval rendelkező, franciaággyá alakítható Kanapéágyunk, melyhez rendkívül széles választékban kaphatóak matracok is, így nem kell kompromisszumot kötni az alvásunk minőségét illetően sem.

Fehérre festett ágykeretek
13
Nov

A Carden és a többi ágykeretünk is elkészíthető fehérre festett kivitelben. A festékek át nem látszó réteggel vonják be a fát, és ezáltal eltakarják az eredeti színét s rajzolatát, így egy egységes, teljesen homogén felület alakítható ki.

Eltérő bútor színek
08
Nov

A régebben vásárolt fenyőágy mellé egy újabb kiegészítőt szeretne. Adódik a kérdés, hogy esztétikailag nem lesz-e a régi és az új natúr színű bútor között színeltérés?

Régi ágyneműtartós kárpitos ágyak felújítása
14
Ápr

Néha nincs lehetőség új ágykeret vásárlására, és a régi ágyat kell átalakítani, hogy a napjainkban kapható matracokat tudjunk használni. Ilyenkor érdemes átgondolni mik a lehetőségek.

Franciaágy
25
Ápr

Tanácsok a vásárláshoz, Méret választás, Kényelmi és praktikai szempontok. Egy jó ágykeretnek a napi használat során felmerülő igényeknek is meg kell felelnie.

Ágyneműtartós Ágy
20
Ápr

Számos beépített ágyneműtartós ágykeret létezik többféle alapanyagból, a legkülönfélébb variációkban Ágyneműtartós termék ismertető, Részletes termék leírások, tippek, Ágyneműtartó fiók