Akciós matrac szett ajándék gykerettel

Higiéniai alapelveink megtartása mellett a kiállított próbatermékeink (matracok, párnák stb.) huzatjait folyamatosan mosógépben tisztítjuk, fertőtlenítjük, valamint antimikrobiális felületvédelemmel látjuk el, ezért üzleteink biztonságosan látogathatóak. Minden üzletünkben lehetőség van kézfertőtlenítésre a dolgozók és a vásárlók számára egyaránt. A fokozottan veszélyeztetett idősebb korosztálynak javasoljuk, hogy online vagy telefonon érdeklődjenek, illetve rendeljenek.

Üzletfilozófiánk szerves részét képezi vásárlóink biztonságos kiszolgálása a bolti látogatások, valamint termékkiszállításaink alkalmával is. A fent leírt biztonsági intézkedéseink mellett kollégáink telefonon és online felületeinken is állnak rendelkezésükre.

Ágykeret cikkek

Ágykeret cikkek

Nézd meg ágykereteinkkel, fa alapanyagokkal kapcsolatos írásainkat, hogy tisztában légy lehetőségekkel.

Tömörfa ágykeret vagy szövet ágy legyen?
Ágyneműtartós legyen vagy hagyományos kivitel?

Igyekszünk minél több hasznos tippel, leírással segíteni a az ágykeret vásárlás előtt álló érdeklődőnek. Ha nem találsz választ kérdésedre, akkor keress meg minket telefonon, emailben, vagy akár személyesen! Szinte mindenre tudunk megoldást találni.

Eltérő bútor színek

Eltérő bútor színek

A régebben vásárolt fenyőágy mellé egy újabb kiegészítőt szeretne. Adódik a kérdés, hogy esztétikailag nem lesz-e a régi és az új natúr színű bútor között színeltérés?
Kanapéágy választható matraccal

Kanapéágy választható matraccal

Szűk alapterületű szobákba ideális megoldás az ágyneműtartóval rendelkező, franciaággyá alakítható Kanapéágyunk, melyhez rendkívül széles választékban kaphatóak matracok is, így nem kell kompromisszumot...
Fehérre festett ágykeretek

Fehérre festett ágykeretek

A Carden és a többi ágykeretünk is elkészíthető fehérre festett kivitelben. A festékek át nem látszó réteggel vonják be a fát, és ezáltal eltakarják az eredeti színét s rajzolatát, így egy egységes,...
Régi ágyneműtartós kárpitos ágyak felújítása

Régi ágyneműtartós kárpitos ágyak felújítása

Néha nincs lehetőség új ágykeret vásárlására, és a régi ágyat kell átalakítani, hogy a napjainkban kapható matracokat tudjunk használni.Ilyenkor érdemes átgondolni mik a lehetőségek.
Franciaágy

Franciaágy

Tanácsok a vásárláshoz, Méret választás, Kényelmi és praktikai szempontok. Egy jó ágykeretnek a napi használat során felmerülő igényeknek is meg kell felelnie.
Ágyneműtartós Ágy

Ágyneműtartós Ágy

Számos beépített ágyneműtartós ágykeret létezik többféle alapanyagból, a legkülönfélébb variációkban Ágyneműtartós termék ismertető, Részletes termék leírások, tippek, Ágyneműtartó fiók
Legnézetteb bejegyzések
Matrac Ász Facebook oldalunk
Termék sikeresen hozzáadva a termékösszehasonlításhoz!