Biztonságos gyors fizetés

SimplePay, Paypal

Ingyenes Házhozszállítás

80 000,-Ft feletti vásárlás esetén

Egészségpénztár

Matracvásárlás egészségpénztárra

Megbízható Bolthálózat

Profi szaktanácsadás 2008 -óta

Egészséges alvás
Matrac Ász
Matrac Ász
2015.09.26 23:20
Aludni kell a megfelelő fizikumért!

Aludni kell a megfelelő fizikumért!

Több kutatás is alátámasztja, hogy az alváshiány képes bizonyos metabolikus és hormonális változásokat előidézni a szervezetben, ezek leggyakoribb tünete az étvágy növekedése, a szénhidrátos ételek utáni sóvárgás.

Aludni kell a megfelelő fizikumért!

Több kutatás is alátámasztja, hogy az alváshiány képes bizonyos metabolikus és hormonális változásokat előidézni a szervezetben, ezek leggyakoribb tünete az étvágy növekedése, a szénhidrátos ételek utáni sóvárgás. Ez semmi más, mint egy ösztönös reakció a szervezetünk részéről a túlélésre: fáradt vagy? Akkor energiaforrásra van szükség, hogy túléld az adott helyzetet. Ilyen egyszerűen működünk.

Ha a diétádat maximálisan csúcsra szeretnéd járatni, figyelj az alvásra! Egyesek simán eldöcögnek 5-6 órával, másoknak minimum 9 óra alvásra van szüksége, hogy kipihenje magát, de általánosságban elmondhatjuk, hogy 7-8 óra alvás a legtöbb ember számára ideálisnak mondható. Mindig törekedj arra, hogy az igényednek megfelelő óraszámot az ágyban töltsd alvással, és meglátod: nem csak a fejed lesz tisztább, hanem amellett, hogy energikusabb leszel, a diétád is sokkal hatásosabban fog pörögni!