Biztonságos gyors fizetés

SimplePay, Paypal

Ingyenes Házhozszállítás

100 000,-Ft feletti vásárlás esetén

Egészségpénztár

Matracvásárlás egészségpénztárra

Megbízható Bolthálózat

Profi szaktanácsadás 2008 -óta

Fix ágyrács -borda

Fix merev bordázat vagyis nem rugalmas rács elsősorban rugós matracoknak nyújt stabil alátámasztást, de bizonyos esetekben vastagabb (min. 20 cm) habmatracok, memóriahabos matracok esetén is alkalmazható melyeknek megfelelő a tömegsűrűsége.

Webáruházunkban kétféle merev fix bordázatot árusítunk- Különálló bordasor erős vászonszalaggal összefűzve, mely kedvező árú és a legtöbb ágykeretben kiválóan használható.- Megerősített keretes ágyrács mely elsősorban olyan speciális ágykeretekhez ajánlott (többnyire kárpitos ágyak), ahol az ágyoldalon nincs kialakítva egybefüggő hosszanti alátámasztó léc amire a bordákat rá lehet tenni. Megoldás lehet olyan esetben ahol szükség lehet magasabb profilú ágyrácsra (pl. vékony matrac használata magas ágyoldallal)

Teljes leírás
Termék státusza
Ár
13 500 Ft - 283 500 Ft
Termék kategória
Szélesség
Hosszúság
Magasság
Fa Típus
Gyártó
Ajánlás
12 léces Bükk Borda 80x200
A 12 db léces merev bordasor 2 cm vastag erős bükkfából bonellrugós matracokhoz, 18 cm-nél vastagabb habmatracokhoz.
Névcsere
12 léces Bükk Borda
13 500 Ft
Összehasonlítom

A 14 léces, 4,6 cm -es léctávolsággal rendelkező merev bordasor fenyőből kifejezetten a mai modern táskarugós matracokhoz ajánlott. A táskarugós matracokban a egymástól függetlenűl mozgó, merevítés nélküli rugók érzékenyebbek az alátámasztás sűrűségére, ezért az alátámasztás minősége befolyásolja a matrac élettartamát.

Névcsere
14 léces fenyő borda
24 000 Ft
Összehasonlítom
A 16 db keresztléc szélei alatt egy hosszanti összekötő elem fut végig, így lehetővé téve a tartóléccel nem rendelkező ágykeretekbe történő belehelyezés. A keresztlécek rögzítve vannak az összekötő elem tetején
Névcsere
Keretes fix bordázat
37 800 Ft
Összehasonlítom
Motoros keretes fix bordázat 80x200
Motoros keretes fix bordázat 80x200
Motorikusan állítható keretes fix bordázat a kemény merev alátámasztás kedvelőinek, hogy ne keljen lemondani a motoros ágyrácsok által nyújtott komfortélményről.
Névcsere
Motoros keretes fix bordázat
189 000 Ft
Összehasonlítom
Az oldalról nyíló gázrugós keretes fix bordázat kihúzhatós, gurulós ágyneműtartók és egyszemélyes méretű bonell vagy táskarugós matracok használatához. Régebbi ágykeretek, kanapék felújításánál is alkalmazható.
Névcsere
Oldalról nyíló gázrugós keretes fix bordázat
108 200 Ft
Összehasonlítom