Biztonságos gyors fizetés

SimplePay, Paypal

Ingyenes Házhozszállítás

100 000,-Ft feletti vásárlás esetén

Egészségpénztár

Matracvásárlás egészségpénztárra

Megbízható Bolthálózat

Profi szaktanácsadás 2008 -óta

Ágykeret

Tekintse meg minőségi tömör fenyő, bükk, illetve tölgy ágykeret kínálatunkat! A legtöbb ágykeretünk egyedi méretben, illetve egyedi páccal is rendelhető, így biztosan megfelelően illeszkedik majd az Ön hálószobájába. A nálunk kapható termékek egytől-egyig igényesen kidolgozott, minőségi asztalosmunkák. Míg a nagyáruházakban kapható, fekhelyek sokszor gyönge minőségű anyagokból készülnek, az általunk forgalmazott termékek évtizedekig kiszolgálják a használóikat. Az egyedi kialakítás mindenkinek kényelmes pihenést garantál magasságtól, testsúlytól, alvási szokásoktól függetlenül. Ágyaink nem csak hagyományos, hanem beépített ágyneműtartós kivitelben is rendelhetők, lábvégről felnyíló ágyráccsal. így Ön nem csak egy szép bútorral lesz gazdagabb, hanem jól kihasználható tároló helyet is nyer. Az egyes ágyakhoz választható pác színeit az ágykeret ismertető oldalán jeleztük.

Teljes leírás
Miért érdemes nálunk vásárolni ágykeretet?

Miért érdemes nálunk vásárolni ágykeretet?

  • Mert tömör fából készűlt minőségi ágykereteket árulunk.
  • Óriási fenyő és keményfa keret kínálattal rendelkezünk...Klasszikus és modern stílusokban.
  • Ágyainkhoz illő egyéb kiegészítőket is forgalmazunk, hogy hálószobája megjelenése harmonikus legyen.
  • Bármelyik ágyunk rendelhető lábvégről nyíló, beépített ágyneműtartós kivitelben is.
  • Kereteink egyedi méretben illetve egyedi kialakításban is rendelhetők.
  • Üzleteinkben sokéves tapasztalattal rendelkező kollégák, személyre szabott tanácsadással várják Önt!
  • Folyamatos akcióink révén Ön kedvező áron rendezheti be hálószobáját
  • Rengeteg -féle pácszínből válogathat.
  • Kínálatunkat folyamatosan bővítjük
Lisszabon ágyneműtartós ágy
%
AKCIÓ

Lisszabon ágyneműtartós ágy gázrugós emelőszerkezetes ágyráccsal. Válogatott fából készült minőségi bükk ágy, mely akár egyedi méretben is rendelhető. Rendkívül masszív időtálló darab, mely magába foglalja a zárt ágyneműtartós ágyak előnyeit. Az ágyrács a gázrugós emelőszerkezet precízen, könnyedén egy mozdulattal nyitható/csukható.

Vigo bükk ágykeret
%
AKCIÓ

Vigo minőségi bükk ágykeretünk gyönyörű aprólékosan kidolgozott, letisztult formájával talán az egyik legközkedveltebb ágyunk. Válogatott bükkfából készült minőségi munka eredménye. Kapható hozzávaló vitorlás éjjeliszekrény, komód, vagy akár szekrény is. Így akár egy komplett hálószobát be lehet rendezni, melynek minden eleme egységes, összefüggő és harmonizál egymással.

Ágyneműtartós Ágy
20
Ápr

Számos beépített ágyneműtartós ágykeret létezik többféle alapanyagból, a legkülönfélébb variációkban Ágyneműtartós termék ismertető, Részletes termék leírások, tippek, Ágyneműtartó fiók

Franciaágy
25
Ápr

Tanácsok a vásárláshoz, Méret választás, Kényelmi és praktikai szempontok. Egy jó ágykeretnek a napi használat során felmerülő igényeknek is meg kell felelnie.