Biztonságos gyors fizetés

SimplePay, Paypal

Ingyenes Házhozszállítás

80 000,-Ft feletti vásárlás esetén

Egészségpénztár

Matracvásárlás egészségpénztárra

Megbízható Bolthálózat

Profi szaktanácsadás 2008 -óta

Ágykeret

Tekintse meg akciós matracaink széles választékát akár egyedi méretben is, ingyenes házhozszállítással Magyarország egész területén.

Életünk egyharmadát pihenéssel töltjük, mely a testi és lelki regenerációnkat szolgálja. A testi fáradtságtól, feszültségektől, amit napközben felhalmoztunk, ilyenkor szabadul meg testünk és beindul a kiegyensúlyozó, testet megújító folyamat. Éppen ezért nem mindegy, hogy hálószobánkban milyen ágy matracon hajtjuk álomra fejünket. Megfelelően pihentető alvás nélkül rossz közérzet, fáradtság lesz rajtunk úrrá, és a koncentrálás is nehezebben megy. A pihenéshez szükséges feltételek közé tartozik, hogy ágyunk megfelelő kényelmet és alátámasztást nyújtson.

A hatalmas kínálatunkban fellelhető különféle ágy matracok között mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt. Az optimális fekhely kiválasztásában sokéves tapasztalattal rendelkező, szakértő kollégáink segítenek önnek. Egyes ágy matrac típusok egészségpénztárra is elszámolhatók üzleteinkben.

Tovább
Matracos Bejegyzések

Miért érdemes nálunk vásárolni ágykeretet?

  • Mert tömör fából készűlt minőségi ágykereteket árulunk.
  • Óriási fenyő és keményfa keret kínálattal rendelkezünk...Klasszikus és modern stílusokban.
  • Ágyainkhoz illő egyéb kiegészítőket is forgalmazunk, hogy hálószobája megjelenése harmonikus legyen.
  • Bármelyik ágyunk rendelhető lábvégről nyíló, beépített ágyneműtartós kivitelben is.
  • Kereteink egyedi méretben illetve egyedi kialakításban is rendelhetők.
  • Üzleteinkben sokéves tapasztalattal rendelkező kollégák, személyre szabott tanácsadással várják Önt!
  • Folyamatos akcióink révén Ön kedvező áron rendezheti be hálószobáját
  • Rengeteg -féle pácszínből válogathat.
  • Kínálatunkat folyamatosan bővítjük
Lisszabon ágyneműtartós ágy
%
AKCIÓ

Lisszabon ágyneműtartós ágy gázrugós emelőszerkezetes ágyráccsal. Válogatott fából készült minőségi bükk ágy, mely akár egyedi méretben is rendelhető. Rendkívül masszív időtálló darab, mely magába foglalja a zárt ágyneműtartós ágyak előnyeit. Az ágyrács a gázrugós emelőszerkezet precízen, könnyedén egy mozdulattal nyitható/csukható.

Vigo bükk ágykeret
%
AKCIÓ

Vigo minőségi bükk ágykeretünk gyönyörű aprólékosan kidolgozott, letisztult formájával talán az egyik legközkedveltebb ágyunk. Válogatott bükkfából készült minőségi munka eredménye. Kapható hozzávaló vitorlás éjjeliszekrény, komód, vagy akár szekrény is. Így akár egy komplett hálószobát be lehet rendezni, melynek minden eleme egységes, összefüggő és harmonizál egymással.

Ágyneműtartós Ágy
20
Ápr

Számos beépített ágyneműtartós ágykeret létezik többféle alapanyagból, a legkülönfélébb variációkban Ágyneműtartós termék ismertető, Részletes termék leírások, tippek, Ágyneműtartó fiók

Franciaágy
25
Ápr

Tanácsok a vásárláshoz, Méret választás, Kényelmi és praktikai szempontok. Egy jó ágykeretnek a napi használat során felmerülő igényeknek is meg kell felelnie.