Biztonságos gyors fizetés

SimplePay, Paypal

Ingyenes Házhozszállítás

100 000,-Ft feletti vásárlás esetén

Egészségpénztár

Matracvásárlás egészségpénztárra

Megbízható Bolthálózat

Profi szaktanácsadás 2008 -óta

Párna szett

Termék státusza
Ár
7 740 Ft - 21 040 Ft
Szélesség
Hosszúság
Magasság
Termékcsalád
Ajánlás
Kialakítás
Párna méret
Párna huzata
-15%
Az AlvásStúdió Classic Midi Plus párna magasított középponttal memóriahabból lecipzározható és 1db extra tartalék mosható AloeVera huzattal. Főleg oldalt vagy hanyatt alváshoz javasoljuk. Ötvözi a hagyományos párnák kényelmét és a memória hab alakfelvevő tulajdonságát, biztosítva a mindig megfelelő alátámasztást és a hosszú élettartamot.
14 340 Ft
16 870 Ft
Összehasonlítom
-15%
A mediform párna a 7 nyaki csigolya megfelelő poszturális tehermentesítését valósítja meg az emlékezőhabok nyomáscsökkentő tulajdonságával kombinálva. 1db extra tartalék Bamboo huzattal. Vegyes alvási pozícióban alvók számára a leghatékonyabb ortopédiai előnyöket kínálja.
14 790 Ft
17 400 Ft
Összehasonlítom
-15%
Az AlvásStúdió MemoFlex memory félpárna kellő ellazulást és pihentető alvást biztosít a variálhatósága által. 1db extra tartalék Bamboo huzattal. Állítható a magassága, töltöttsége. A szabadon szabályozható belső memory hab darabkáknak köszönhetően minden alvási pozícióban kiválóan lehet alkalmazni.
12 330 Ft
14 500 Ft
Összehasonlítom
-15%
Az AlvásStúdió MemoFlex memory kispárna kellő ellazulást és pihentető alvást biztosít a variálhatósága által. 1db extra tartalék Bamboo huzattal. Állítható a magassága, töltöttsége. A szabadon szabályozható belső memory hab darabkáknak köszönhetően minden alvási pozícióban kiválóan lehet alkalmazni.
9 240 Ft
10 870 Ft
Összehasonlítom
-15%
Az AlvásStúdió MemoFlex memory nagypárna kellő ellazulást és pihentető alvást biztosít a variálhatósága által. 1db extra tartalék Bamboo huzattal. Állítható a magassága, töltöttsége. A szabadon szabályozható belső memory hab darabkáknak köszönhetően minden alvási pozícióban kiválóan lehet alkalmazni.
18 350 Ft
21 580 Ft
Összehasonlítom
-15%
Az AlvásStúdió memóriahabos derékpárna formája és memóriahabos magja biztosítja a lumbális gerinc kiegyensúlyozott ortopédiai megtámasztását. 1db extra tartalék Bamboo huzattal. Rugalmas és pihentető, ugyanakkor határozott támaszték, mely tökéletes kényelmet biztosít hosszan tartó ülés során. A csigolyák megfelelő pozícióban tartásával óvja a porckorongokat és segíthet megelőzni a porckorongsérv kialakulását.
7 990 Ft
9 400 Ft
Összehasonlítom
-15%
Az AlvásStúdió memóriahabos hengerpárna számtalan különböző feladatot képes ellátni. 1db extra tartalék Bamboo huzattal. Nemcsak a nyak, -derék, -boka vagy térdhajlat alápárnázására szolgál, hanem TV nézéshez, -utazáshoz, -masszázshoz, -rehabilitációs vagy joga gyakorlatokhoz is megfelelő kiegészítő kellék.
8 970 Ft
10 550 Ft
Összehasonlítom
AlvásStúdió memóriahabos lábemelő párna a fájó duzzadt láb tüneteinek enyhítésére. 1db extra tartalék Bamboo huzattal. kényelmesen alátámasztja a megdagadt, fájó lábakat és segít a regenerálódásban. Jótékony hatással van a vérkeringésre és csökkenti a visszér kialakulásának esélyét. Sportolók számára is megfelelő a nyugodt, pihentető percekben.
Összehasonlítom
-15%
Az AlvásStúdió Pillangó memory hab párna kellő ellazulást és pihentető alvást biztosít a variálhatósága által. 1db extra tartalék Bamboo huzattal. Állítható a magassága, töltöttsége. A szabadon szabályozható belső memory hab darabkáknak köszönhetően minden alvási pozícióban kiválóan lehet alkalmazni.
9 740 Ft
11 450 Ft
Összehasonlítom