Biztonságos gyors fizetés

SimplePay, Paypal

Ingyenes Házhozszállítás

100 000,-Ft feletti vásárlás esetén

Egészségpénztár

Matracvásárlás egészségpénztárra

Megbízható Bolthálózat

Profi szaktanácsadás 2008 -óta

Egészségpénztári matracvásárlás

Vásároljon matracot, párnát, paplan, matracvédőt egészségpénztári támogatással könnyen, egyszerűen, adómentesen!

Az egészségpénztárak támogatják azon megfelelő tanúsítvánnyal rendelkező matracok vásárlását melyek enyhítik a gerinc vagy ízületi bántalmak okozta fájdalmakat, illetve segítenek a test rehabilitációjában. Ily módon Önnek lehetősége van ezt a támogatást igénybe venni.

Amennyiben Ön rendelkezik egészségpénztári tagsággal, akkor az üzleteinkben egészségpénztári kártyájával is tud vásárolni személyesen (POS terminálon) illetve egyes pénztárak esetén online is tudjuk zároltatatni az összeget vagy egészségpénztári számlát állítunk ki, amit Ön juttat el a pénztárhoz.

Online vásárlás esetén egészségpénztári számla igényléséhez a következő adatokat legyen kedves a megjegyzés rovatban feltüntetni vagy e-mailben elküldeni részünkre:

 • Egészségpénztári kártya tulajdonos neve (kártyára írt név)
 • Egészségpénztárhoz bejelentett lakcím
 • Kártyaszám, tagkód vagy tagi azonosító

Ezekre mindenképp szükségünk lesz, hogy olyan számlát tudjunk kiállítani az Ön részére, amit az egészségpénztár elfogad. Ezen információk tudatában tudunk Önnek egészségpénztári számlát kiállítani. A számla eredeti példányát kell beküldeni az egészségpénztárhoz, és a számlát minden esetben alá kell írnia!

Ha Ön tagja a felsorolt egészségpénztárak valamelyikének, akkor csak a kártyájára van szükség. Üzleteinkben található terminálokon valamennyi egészségpénztár kártyájával tud fizetni és közvetlenül ki tudjuk állítani a számlát a pénztárnak.

Ha nem látja egészségpénztárát a felsoroltak között, akkor kiállítunk Önnek az egészségpénztárának megfelelő számlát és ezen esetben vissza tudja igényelni a vásárolt termék ellenértékét.

Üzleteinkben vásárolható, egészségpénztárra elszámolhatóként megjelölt matracok, párnák, paplanok gyógyászati segédeszköznek minősülnek és rendelkeznek NEO EMKI (régebbi nevükön OGYÉI, GYEMSZI, EMKI, ORKI) engedéllyel vagy CE európai megfelelőségi tanúsítvánnyal és ezáltal adómentesek.

Az egészségpénztári tagok által vásárolt egészségpénztári matrac vagy kiegészítő ellenértéke nem adóköteles jövedelem, tehát a pénztártagnak az éves adóbevallásában azt nem kell bevallania, és így utána az adót megfizetnie!

Szerződött Egészségpénztárak:
 • Allianz Hungária Egészség- és Önsegélyező Pénztár
 • DANUBIUS Egészségpénztár (PRÉMIUM EP.-be olvadt 2020.07.01.-től)
 • DIMENZIÓ Önkéntes Kölcsönös Egészség-és Önsegélyező Pénztár (MKB-EP.-be olvadt)
 • Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztár
 • Medicina Egészségpénztár (PREMIUM EP.-be olvadt 2019.04.01-től)
 • IZYS Egészségpénztár
 • MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár
 • NAVOSZ Egészség- és Önsegélyező Pénztár (PRÉMIUM EP.-be olvadt 2017.07.01.-től)
 • OTP Országos Egészség -És Önsegélyező Pénztár
 • PATIKA Patika Önkéntes Kölcsönös Egészség- és Önsegélyező Pénztár
 • PRÉMIUM Önkéntes Egészség- és Önsegélyező Pénztár
 • TEMPO Egészség- és Önsegélyező Pénztár (PATIKA EP.-be olvadt 2021.04.01-től)
 • TICKET WELLNESS Egészségpénztár (beolvadt a Prémium Egészségpénztárba)
 • ÚJPILLÉR Egészségpénztár
 • Vasutas Egészség -és Önsegélyező Pénztár
 • VITAMIN Egészségpénztár

Egészségpénztárra elszámolható matracaink

Egészségpénztárra elszámolható kiegészítők

Mosható: 95ºC-on. takaró töltősúlya: 600 + 600 gr Keringési zavarokkal küzdők vagy idősek számára is kellemes élményt nyújt.
Névcsere
Medisan Duo Téli Paplan - Naturtex
20 000 Ft
Naturtex Medisan félpárna 50x70

A különleges, német licenc alapján gyártott népszerű Medisan® termékcsalád félpárnája 95°C-on mosható és kiválóan alkalmas egészségügyi, otthoni betegápolási, vagy magas fokú higiéniai körülményeket igénylő célokra. Allergiás megbetegedésben szenvedőknek kifejezetten ajánlott termék. Hosszú ideig méret- és formatartó még intenzív mosás mellett is . Kiváló választás gyermekes családoknak, időseknek, ágyba bekéredzkedő háziállatok esetén egyaránt.

Egészségpénztári kártyára elszámolható termék

7 800 Ft

A különleges, német licenc alapján gyártott népszerű Medisan® termékcsalád vastagabb töltetű félpárnája 95°C-on mosható és kiválóan alkalmas egészségügyi, otthoni betegápolási, vagy magas fokú higiéniai körülményeket igénylő célokra. Allergiás megbetegedésben szenvedőknek kifejezetten ajánlott termék. Hosszú ideig méret- és formatartó még intenzív mosás mellett is . Kiváló választás gyermekes családoknak, időseknek, ágyba bekéredzkedő háziállatok esetén egyaránt.

Egészségpénztári kártyára elszámolható termék

8 200 Ft
Naturtex Medisan kispárna 40x50

A különleges, német licenc alapján gyártott népszerű Medisan® termékcsalád kispárnája 95°C-on mosható és kiválóan alkalmas egészségügyi, otthoni betegápolási, vagy magas fokú higiéniai körülményeket igénylő célokra. Allergiás megbetegedésben szenvedőknek kifejezetten ajánlott termék. Hosszú ideig méret- és formatartó még intenzív mosás mellett is . Kiváló választás gyermekes családoknak, időseknek, ágyba bekéredzkedő háziállatok esetén egyaránt.

Egészségpénztári kártyára elszámolható termék

5 000 Ft

A különleges, német licenc alapján gyártott népszerű Medisan® termékcsalád vastagabb töltetű kispárnája 95°C-on mosható és kiválóan alkalmas egészségügyi, otthoni betegápolási, vagy magas fokú higiéniai körülményeket igénylő célokra. Allergiás megbetegedésben szenvedőknek kifejezetten ajánlott termék. Hosszú ideig méret- és formatartó még intenzív mosás mellett is . Kiváló választás gyermekes családoknak, időseknek, ágyba bekéredzkedő háziállatok esetén egyaránt.

Egészségpénztári kártyára elszámolható termék

5 400 Ft
Naturtex Medisan nagypárna 70x90

A különleges, német licenc alapján gyártott népszerű Medisan® termékcsalád nagypárnája 95°C-on mosható és kiválóan alkalmas egészségügyi, otthoni betegápolási, vagy magas fokú higiéniai körülményeket igénylő célokra. Allergiás megbetegedésben szenvedőknek kifejezetten ajánlott termék. Hosszú ideig méret- és formatartó még intenzív mosás mellett is . Kiváló választás gyermekes családoknak, időseknek, ágyba bekéredzkedő háziállatok esetén egyaránt.

Egészségpénztári kártyára elszámolható termék

11 500 Ft

A különleges, német licenc alapján gyártott népszerű Medisan® termékcsalád vastagabb töltetű nagypárnája 95°C-on mosható és kiválóan alkalmas egészségügyi, otthoni betegápolási, vagy magas fokú higiéniai körülményeket igénylő célokra. Allergiás megbetegedésben szenvedőknek kifejezetten ajánlott termék. Hosszú ideig méret- és formatartó még intenzív mosás mellett is . Kiváló választás gyermekes családoknak, időseknek, ágyba bekéredzkedő háziállatok esetén egyaránt.

Egészségpénztári kártyára elszámolható termék

12 400 Ft
Naturtex Bamboo memory párna
Naturtex Bamboo memory párna
Naturtex Bamboo memory párna

A Bamboo memory párna selymes tapintású huzata természetes bambuszszálakat tartalmaz, mely hűs érzetet nyújt. A bambuszrostok magas nedvességfelvevő- és leadó képessége miatt kellemesen száraz mikroklímát biztosít éjszaka. A memóriahabos magja modern ergonómiai kialakítással rendelkezik igazodva hagyományos párnaformához.

20 000 Ft
Naturtex Junior memory párna
Naturtex Junior memory párna

Kifejezetten gyermekek számára kialakított memóriahabos anatómiai párna a gerinc egészséges fejlődése, valamint a megfelelő testtartás biztosítása érdekében. A Junior Memory párna állítható magasságú, hogy a növésben lévő gyerekek számára teljes mértékben megfeleljen így a gyermekkor bármely szakaszában használható. (csecsemőkortól a kamaszkorig egyaránt)

12 400 Ft
Naturtex Memória Nyakpárna
Naturtex Memória Nyakpárna
Naturtex Memória Nyakpárna
Naturtex Memória Nyakpárna

A Memóriahabos nyakpárnát azoknak ajánljuk, akik régóta keresik a megoldást az utazás közbeni pihenés kényelmesebbé tételére. Segítségével a hosszan tartó utazás kényelmesebbé és pihentetőbbé tehető és a nyakizmok elgémberedése is elkerülhető. A nyakpárna tartja a nyak izmait így a hosszú utazások során maximális kényelmet biztosít a nyaknak. A "3D AirMesh" huzat megfelelő szellőzést biztosít az út során így nem kell attól tartania hogy befülled a tarkó illetve nyak a használat közben.

6 600 Ft