Biztonságos gyors fizetés

SimplePay, Paypal

Ingyenes Házhozszállítás

100 000,-Ft feletti vásárlás esetén

Egészségpénztár

Matracvásárlás egészségpénztárra

Megbízható Bolthálózat

Profi szaktanácsadás 2008 -óta

Matracos Bejegyzések

Matracos Bejegyzések

Ebben a kategóriában található cikkekkel segítünk eligazodni a hatalmas matracválaszték tengerében. Megmutatjuk milyen tanúsítványok és matractípusok vannak és melyiknek mi az előnye, hátránya. Tippeket adunk mely szempontok fontosak és mire kell odafigyelni a matracvásárlásnál, illetve hogyan kell a megfelelő matracot kiválasztani.

Matrac választás a család legkisebb tagjának azaz milyen matracot vásároljuk újdonsült gyermekünknek
31
Máj

A gyerekágy fontos szerepet játszik az új családtag életében, hiszen ott tölti majd idejének nagy részét. A babák életük első hónapjaiban akár 17 órát is alszanak, így fontos, hogy a csöppség komfortosan érezze magát.

Matracvásárlási tippek
06
Febr

Néhány fontos dolog, amit az egészséges alvásról tudni érdemes. Az itt közzé tett cikkek, tanulmányok több éves tapasztalataink illetve folyamatos kutatómunkánk eredményeként jöttek létre. Igyekszünk közérthető nyelven minél teljesebb képet adni a matracok és matrac vásárlás rejtelmeiről!

Matrac fajták - Matrac típusok leírása
05
Jan

Néha az ember elvész a bő kínálatban. A matrac fajták átfogó leírásával igyekszünk megkönnyíteni a döntést.

Ha a matracunk túl kemény
05
Okt

Ha fekhelyünk túl kemény, akkor oldalfekvés esetén a váll és csípőízület tartós nyomásnak van kitéve, míg a köztük lévő gerincszakasz "lóg", támasz nélkül marad. Ezeken a szakaszokon a csigolyák melletti izomcsoportok alvás idején nem tudnak ellazulni, mert folyamatosan feszültség alatt vannak.

Terhesség alatt tartós derékfájás
04
Ápr

Fáj a derék, fáj a boka, a csípő, a térd? Mindegyik tünet együtt járhat a kismamasággal. De vajon miért? Talán ez az egyik legjellemzőbb probléma a terhesség alatt.

Matracvásárlás lomtalanításhoz időzítve
03
Jún

Matracvásárlás lomtalanításhoz időzítve az FKF zrt. honlapjának segítségével.

Memory matrac - hatékony nyomáscsökkentés
18
Júl

A matrac keménységének megválasztásánál figyelembe kell venni az izomtónussal, vázrendszeri állapot miatti nyomás-érzékenységgel, vérnyomással kapcsolatos szempontokat is.

Gyerekmatracok
05
Júl

Akár egyedi méretben is elkészítjük gyermeked számára a pihentető alvást biztosító gyerekmatracot, 8 különböző összetétel áll rendelkezésre a legjobb választáshoz.

Hűsítő Breeze technológia a TEMPUR -tól
16
Júl

A matracok klímakontrolljának területén bevezetett legújabb TEMPUR innováció a Breeze technológia, amely a Tempur matracok nyomáscsökkentő előnyeit egy hűvösebb és légáteresztőbb alvási környezettel teszi még higiénikusabbá, mint korábban.

Latex Natura 1600 Plus matrac
21
Okt

A Dunlopillo Latex minőségét többek között a gyártás során felhasznált magas részarányú ( 85 % ) természetes kaucsuk alapú natúr-latex emeli a HQL (High Quality Latex) kategóriába.