Biztonságos gyors fizetés

SimplePay, Paypal

Ingyenes Házhozszállítás

100 000,-Ft feletti vásárlás esetén

Egészségpénztár

Matracvásárlás egészségpénztárra

Megbízható Bolthálózat

Profi szaktanácsadás 2008 -óta

Rólunk

Cégünk

Miért érdemes vásárolni nálunk?

Cégünk 2008 óta értékesít hálószobában használatos matracokat, ágykereteket, illetve kiegészítőket megfelelő tanácsadás mellett. Mindig szem előtt tartjuk a vásárlók egyéni igényeit, hogy a nekik legmegfelelőbb termékekhez jussanak hozzá, és elégedettek legyenek. A Matrac Ász üzlethálózat tanácsadói rendkívül nagy tapasztalattal igyekeznek kiszolgálni üzleteinkben az érdeklődőket. A legtöbbjük elismert szakember és több mint 15 éve foglalkozik matracokkal, ágykeretekkel.

Biomatracok (kókuszmatrac), Habmatracok, memóriahabos matracok, Rugós ágybetétek széles választéka. Óriási kínálat ágykeretekből, ágyrácsokból, párnákból, egyéb kiegészítőkből. Sokéves tapasztalattal rendelkező kollégák. Kedvező árértékarány. Nyomáscsökkentő rendszerek. Matracaink legyártása egyedi méretben. Precíz udvarias kiszolgálás.

  • Óriási választék
  • Közel húsz beszállítóval rendelkezünk
  • Szakértő kollégák, udvarias kiszolgálás
  • Folyamatos akciók
  • Egyedi igények megvalósítása

Filozófiánk

Matrac Ász Logo

A Matrac Ász filozófiája

Célunk megteremteni az emberek többsége számára a maximális kényelmet és a nyugodt pihentető alváshoz szükséges feltételeket az éjszakai pihenés során. Tesszük mindezt minőségi termékeink forgalmazásával, személyre-szabott szakszerű tanácsadással a többéves tapasztaltunkra hagyatkozva. Hiszünk abban amit csinálunk. Jöjjön el és győződjön meg róla!

Vásárlói vélemények

Ilyen szakmai hozzáértéssel még nem találkoztunk, pedig bejártunk pár üzletet. Nagyon megvagyunk elégedve a tanácsadással és persze a matracunkkal is.

Kovácsné Szabó Katalin

Kiváló minőségű ágyat és nagyon kényelmes matracot vásároltam náluk és azóta is áldom nevüket, mert olyan fekvőhelyet kaptam amiben végre kipihenhetem magam!

Nagy Tamás

Az eladó felkészültsége, hozzáállása példaértékű, a bolt kínálata szintén nagyon jó, minőséget árulnak. Ágykeretet és matracot is vettünk, a választásnál nagy köszönet az eladónak, aki anatómiai és kényelmi szempontokat is figyelembe véve adott tanácsokat, nagyon ért hozzá!

Kerekes Katalin

Pragmatikus és intelligens szaktanácsadó, gyönyörű hálószobabútorok, kényelmes matracok és párnák. Kuriózum a magyar kereskedelmi szektorban a termékek minősége és a kiszolgálás.

Tar Adrienn

Tapasztalt és hozzáértő az eladó, így ide mindenképp érdemes benézni, még akkor is, ha éppen nem itt akarsz matracot venni. Olyan dolgokat mond el, amit máshol nem igazán mondanak el.

Reichert Miklós