Biztonságos gyors fizetés

SimplePay, Paypal

Ingyenes Házhozszállítás

100 000,-Ft feletti vásárlás esetén

Egészségpénztár

Matracvásárlás egészségpénztárra

Megbízható Bolthálózat

Profi szaktanácsadás 2008 -óta

További érdekes bejegyzések

További érdekes bejegyzések

Az ember nem is gondolná mennyi mindenen múlik, hogy az éjszakai alvás tényleg pihentető és regeneráló hatású legyen. Nem mindegy milyen tartású vagy keménységű matracon alszunk, vagy milyen ágyneművel vesszük magunkat körül. Fontos milyen méretű formájú vagy anyagú párnára hajtjuk le éjjel a fejünket. Ételek, italok, elektronikus eszközök, különféle fényforrások melyek befolyásolják alvásunkat. Az itt található írásokkal igyekszünk választ adni ezekre a kérdésekre.

Hűsítő technológia
03
Júl

Hosszan tartó nagy melegben könnyen kaphat hőgutát kutyánk, létezik viszont olyan matrac, amely a bele töltött zselés anyag segítségével - minden külön beavatkozás nélkül - hűti az arra ráfekvő kisállatot a nagy melegben.

A csigáknak nincs szükségük rendszeres alvásra
30
Szept

A csigáknak az állatok többségével ellentétben nincs szükségük rendszeres alvásra. Az alvás fontos szerepet játszik számos élettani folyamatban, így az emlék rögzülésében, ám a puhatestűek életmódja nem igényel túl nagy "mentális" erőfeszítést

Kutyák alvási szokásai
18
Márc

A kutyák alvásigénye nagyobb, mint az embereké. Egy egészséges, kifejlett és megfelelő tartási körülmények között élő állat naponta kb. 12 órát tölt el alvással.

A magassarkú cipő veszélyei
20
Márc

A magas sarkú cipő viselése feleslegesen terheli a bokát, térdet, medencét és az egész gerincoszlopot. a talpak ízületei nem működnek megfelelően, a test többi részének kell kompenzálni, azokra is nagyobb terhelés jut.

A lovak tényleg álva alszanak?
16
Febr

Az ember teste sem anatómiai, sem statikai szempontból nem alkalmas arra, hogy sokáig kiegyenesedve álljon, pláne aludjon.