Biztonságos gyors fizetés

SimplePay, Paypal

Ingyenes Házhozszállítás

80 000,-Ft feletti vásárlás esetén

Egészségpénztár

Matracvásárlás egészségpénztárra

Megbízható Bolthálózat

Profi szaktanácsadás 2008 -óta

Matracos Bejegyzések
Matrac Ász
Matrac Ász
2015.10.01 23:22
Aerial High-Tech komforthab

Aerial High-Tech komforthab

A Dunlopillo következetesen továbbfejlesztette az egyedülálló és világszerte nagyra értékelt Aerial High-Tech komforthabot. Az eredmény: a dinamikus, folyamatos zónákkal rendelkező új Aerial HD formahab-technológia.

A Dunlopillo következetesen továbbfejlesztette az egyedülálló és világszerte nagyra értékelt Aerial High-Tech komforthabot.

Az eredmény: a dinamikus, folyamatos zónákkal rendelkező új Aerial HD formahab-technológia. Ezen matracok - a konvencionális, keménységi zónákkal rendelkező blokkhab eljárással készült termékekkel ellentétben - függetlenek a testsúlytól és a magasságtól függetlenül minden testanatómiához tökéletesen alkalmazkodik, finom átmenetet biztosítva a fekvési zónák között, így biztosítva a tökéletes kényelmet.

A különlegesség: a speciális gyártási eljárás és az egyedülálló alapanyag által minden egyes embernek olyan matracot kínálunk, ami az alvási szokásainak és az individuális komfortigényének megfelel.

Az Aerial HD Sensitive matrac felső kényelmi rétege szintén saját fejlesztésű Senso hab betét, amely hozzájárul az optimális nyomáscsökkentéshez, a puha, lebegő fekvési élményhez. A klasszikus emlékezőhabos matracokhoz képest egy rugalmasabb, kevésbé süppedős, de lágy komfortot biztosít.

Az Aerial HD Sensitive matrac kipróbálható a Soroksári úti Alvásstúdiónkban: