Biztonságos gyors fizetés

SimplePay, Paypal

Ingyenes Házhozszállítás

80 000,-Ft feletti vásárlás esetén

Egészségpénztár

Matracvásárlás egészségpénztárra

Megbízható Bolthálózat

Profi szaktanácsadás 2008 -óta

Matracos Bejegyzések
Matrac Ász
Matrac Ász
2016.07.16 23:32
Hűsítő Breeze technológia a TEMPUR -tól

Hűsítő Breeze technológia a TEMPUR -tól

A matracok klímakontrolljának területén bevezetett legújabb TEMPUR innováció a Breeze technológia, amely a Tempur matracok nyomáscsökkentő előnyeit egy hűvösebb és légáteresztőbb alvási környezettel teszi még higiénikusabbá, mint korábban.

A matracok klímakontrolljának területén bevezetett legújabb TEMPUR innováció a Breeze technológia, amely a Tempur matracok nyomáscsökkentő előnyeit egy hűvösebb és légáteresztőbb alvási környezettel teszi még higiénikusabbá, mint korábban. E fejlesztés szükségessége az emlékezőhabok relatíve gyengébb légáteresztési képessége és felmelegedési hajlama volt, melyek a felhasználók egy részénél nem biztosítottak tökéletes alvási körülményeket.

Az eredeti Tempur anyag mikrocellaszerkezetének módosításával született meg ez a speciális Breeze anyag, amely a melegebb alvási környezetet kevésbé jól viselő felhasználók igényeit is maximálisan kielégíti. Az angol névválasztásból eredően ( breeze - szellő ) a hűsítő tengerparti szél érzését sugallja számunkra, mely hasonlat teljesen egybevág a Tempur Breeze termékcsalád tulajdonságaival.