Üzleteink Április 7-től újra nyitva vannak!
Tavaszi raktárkisöprés akció
Termékek ingyenes házhozszállítása Magyarország területén nyolcvanezer forint feletti vásárlás esetén
Nagy Lajos Király út 136 végkiárusítás Nagy Lajos Király út 136 végkiárusítás
Matracos Bejegyzések
Matrac Ász
Matrac Ász
2016.07.16 23:32
Hűsítő Breeze technológia a TEMPUR -tól

Hűsítő Breeze technológia a TEMPUR -tól

A matracok klímakontrolljának területén bevezetett legújabb TEMPUR innováció a Breeze technológia, amely a Tempur matracok nyomáscsökkentő előnyeit egy hűvösebb és légáteresztőbb alvási környezettel teszi még higiénikusabbá, mint korábban.

A matracok klímakontrolljának területén bevezetett legújabb TEMPUR innováció a Breeze technológia, amely a Tempur matracok nyomáscsökkentő előnyeit egy hűvösebb és légáteresztőbb alvási környezettel teszi még higiénikusabbá, mint korábban. E fejlesztés szükségessége az emlékezőhabok relatíve gyengébb légáteresztési képessége és felmelegedési hajlama volt, melyek a felhasználók egy részénél nem biztosítottak tökéletes alvási körülményeket.

Az eredeti Tempur anyag mikrocellaszerkezetének módosításával született meg ez a speciális Breeze anyag, amely a melegebb alvási környezetet kevésbé jól viselő felhasználók igényeit is maximálisan kielégíti. Az angol névválasztásból eredően ( breeze - szellő ) a hűsítő tengerparti szél érzését sugallja számunkra, mely hasonlat teljesen egybevág a Tempur Breeze termékcsalád tulajdonságaival.