Akciós matrac szett ajándék gykerettel

Higiéniai alapelveink megtartása mellett a kiállított próbatermékeink (matracok, párnák stb.) huzatjait folyamatosan mosógépben tisztítjuk, fertőtlenítjük, valamint antimikrobiális felületvédelemmel látjuk el, ezért üzleteink biztonságosan látogathatóak. Minden üzletünkben lehetőség van kézfertőtlenítésre a dolgozók és a vásárlók számára egyaránt. A fokozottan veszélyeztetett idősebb korosztálynak javasoljuk, hogy online vagy telefonon érdeklődjenek, illetve rendeljenek.

Üzletfilozófiánk szerves részét képezi vásárlóink biztonságos kiszolgálása a bolti látogatások, valamint termékkiszállításaink alkalmával is. A fent leírt biztonsági intézkedéseink mellett kollégáink telefonon és online felületeinken is állnak rendelkezésükre.

Billerbeck Gyártó termékei

Billerbeck

A billerbeck cégcsoport – egy családi tradíciókkal rendelkező vállalkozás, mely 1921-óta készít kiváló minőségű ágyneműket. Márkatermékeik a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelnek mind alapanyagukban, mind környezettudatos gyártási módjukban. A családi vállalkozásból kifejlődött – nemzetközi cégként méltán népszerű Német Billerbeck cégcsoport a magas színvonalú gyártási és termékfejlesztési tevékenységét az ágyneműgyártás területén a közel 100 éves hagyományokkal ötvözve valósítja meg. Fő tevékenységünk az alváskultúrával kapcsolatos termékek gyártásából, beszerzéséből, illetve ezen termékek forgalmazásából áll. Kínálatukban egyaránt megtalálhatók párnák, paplanok, matracok, illetve ágyak, ágyrácsok, és persze plédek, ágyneműhuzatok, lepedők is. A Billerbeck márkanév maga a garancia a magas színvonalon, a legkorszerűbb gyártástechnológiával és különleges kézi munkával gyártott első osztályú paplanok, párnák, matracvédők, matracok és ágyak tekintetében. A Billerbeck cégcsoport egy komplett alvásrendszert és tökéletes, egészséges alváskörülményeket, megteremtő alváskultúrát hozott létre termékeivel!

Billerbeck Gyártó termékei

  • Házi poratka- és ágyi poloska-taszító nyári garnitúra azoknak, akik hatékonyan szeretnék megelőzni az ágyban megtelepedő poloskák és poratkák okozta allergiás tüneteket nyáron is. Könnyen tisztíthatók, 60 °C-on mosógépben is.

    10 990 Ft‎ 15 900 Ft‎
  • Egész évben használható két egymással összepatentozható, különböző melegségi fokkal rendelkező paplan. 60 °C-on mosógépben mosható

    13 990 Ft‎
Legnézetteb bejegyzések

Gyártók

Matrac Ász Facebook oldalunk
Termék sikeresen hozzáadva a termékösszehasonlításhoz!