Akciós matrac szett ajándék gykerettel

Higiéniai alapelveink megtartása mellett a kiállított próbatermékeink (matracok, párnák stb.) huzatjait folyamatosan mosógépben tisztítjuk, fertőtlenítjük, valamint antimikrobiális felületvédelemmel látjuk el, ezért üzleteink biztonságosan látogathatóak. Minden üzletünkben lehetőség van kézfertőtlenítésre a dolgozók és a vásárlók számára egyaránt. A fokozottan veszélyeztetett idősebb korosztálynak javasoljuk, hogy online vagy telefonon érdeklődjenek, illetve rendeljenek.

Üzletfilozófiánk szerves részét képezi vásárlóink biztonságos kiszolgálása a bolti látogatások, valamint termékkiszállításaink alkalmával is. A fent leírt biztonsági intézkedéseink mellett kollégáink telefonon és online felületeinken is állnak rendelkezésükre.

Konfor Gyártó termékei

Konfor

A Konfor Törökország egyik legrégebbi bútormárkája, és több mint 40 évvel ezelőtt kezdte meg működését. A több mint négy évtizede alakult Konfor matrac- és bútorgyár székhelye és a gyárai Izmirben, Törökország egyik kikötővárosában találhatók. jelenleg 42 országba exportálja kiváló minőségű termékeit. 2011-ben a gyártásorokat teljesen modernizálták német és olasz technológiával, hogy utolérjék az európai szabványokat. A hatalmas tapasztalattal és legfejlettebb technológiával gyártott termékeik a legszigorúbb európai igényeknek is megfelelnek.

Konfor Gyártó termékei

Gyártó szűrő
Legnézetteb bejegyzések

Gyártók

Matrac Ász Facebook oldalunk
Termék sikeresen hozzáadva a termékösszehasonlításhoz!