Biztonságos gyors fizetés

SimplePay, Paypal

Ingyenes Házhozszállítás

100 000,-Ft feletti vásárlás esetén

Egészségpénztár

Matracvásárlás egészségpénztárra

Megbízható Bolthálózat

Profi szaktanácsadás 2008 -óta

Pilis ágyneműtartós kifelé szélesedő fenyő ágy 160x200

Pilis fenyő ágy a kifelé szélesedő fej, illetve lábvégével egészen egyedi megjelenést kölcsönöz hálószobánknak. Magas lábvéggel vagy alacsony lábvéggel kapható.

Ingyenes házhozszállítás 100 000,-Ft felett! ingyenes szállítás 100 000,-Ft feletti vásárlás esetén a termékeket ingyenesen házhozszállítjuk (kivétel: outlet termékek)

paypal Ezen fizetési mód esetén a PayPal rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját vagy már meglévő PayPal felhasználóját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a PayPal oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz. Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), EC/MC dombornyomott kártyák. simplepay_hu_v2 SimplePay Online Fizetési Rendszer: A szolgáltatást igénybe vevő vásárlók online vásárlások esetében választhatják a SimplePay egyszerű és biztonságos fizetési megoldását. Ekkor a megszokott módon, a SimplePay felületén intézhetik fizetésüket.
Kérdezek
Összehasonlítom
Ajánlom
Kinyomtatom
Kérdezek
Összehasonlítom
Kinyomtatom
Leírás
Termék jellemzők

Fenyő ágykeret

A különféle bútorok és ágykeret egyik leggyakrabban használt alapanyaga a fenyőfa. Az egyik leggyorsabban növő fafajta, mely kézzel és géppel is könnyen megmunkálható. Kedvező árfekvésű ágykeretek, bútorok készülhetnek belőle. A betöltött funkció, mellet hangulatos díszítőeleme lehet hálószobánknak. A fenyőfából készült ágyak az erezetüknek köszönhetően kellemes, természetes hangulatot sugároznak. Nincs két egyforma erezetű keret, ily módon minden fenyő ágy sajátos egyedi megjelenéssel bír. Mivel a fenyőbútorok igen elterjedtek hazánkban is, ezért a fenyő ágykerethez nagyon könnyen lehet kiegészítő bútorokat találni. Akár natúr színben vagy pácolva, számtalan éjjeliszekrény, komód, vagy egyéb fenyőből készült kiegészítő bútor van forgalomban.

Hazánkban a fenyőbútorok leginkább borovi, luc, esetleg vörösfenyőből készülnek. Némely tulajdonságuk eltérő, viszont mind jól felhasználható a bútorgyártásban.

A fenyőfára jellemző, hogy idővel színe sötétedik, úgymond beérik. Több éves távlatban egészen sötét barna árnyalat alakulhat ki. Ez a Borovi fenyőnél a leglátványosabb, de a többi fajtánál is észrevehető. A jelenség a fenyőfa száradásából adódik, mivel az idő előrehaladtával folyamatosan csökken a fa enyv tartalma. A napfény sugárzása jelentősen felgyorsítja ezt a folyamatot.

Ha utólag vásárol fenyőfából készült kiegészítőt, előfordulhat, hogy eleinte több árnyalattal is világosabb lesz a meglévő ágykerethez képest. Az idő múlásával persze a bútorok színei összeérnek és harmonikus egységet alkotnak majd. A színesre pácolt fenyőágyaknál ez a színváltozás kevésbé érzékelhető.

Borovi fenyő
Az erdei fenyő, más néven borovi fenyő nagy fának számít, mivel magassága optimális körülmények között meghaladhatja akár az 50 métert is. Ez a fa általában képes 500 évig is élni. A fenyő termékek gyakran Borovi fenyőből készülnek kedvező adottságai miatt. Tartós, időtálló faalapanyag mivel sűrűbb rostszerkezetű és lényegesen magasabb a gyantatartalma mint a legtöbb tűlevelű fajnak. A borovi fenyő gyorsan és jól szárítható. A lucfenyőhöz képest lényegesen kevésbé hajlamos a vetemedésre. Színe és mintázata változatos. Évgyűrűinek rajzolata jól elkülönül. Egyik jellegzetessége, hogy a fa színe idővel sötétedik, vagyis beérik. A kedvező tulajdonságainak köszönhetően a bútorgyártáson kívül még számtalan helyen használják.
Lucfenyő
A bútorgyártásban második legelterjedtebb fenyő alapanyag a borovi után. Alacsony gyantatartalmú, viszonylag könnyen színezhető, pácolható faanyag. Lucfenyő viszonylag kis tömegsűrűségű rugalmas faalapanyag. Egyedülállóan magas cellulóztartalma miatt a lucfenyőből készül a legjobb minőségű papír. Rendkívül rugalmas könnyű faalapanyag, mely a borovihoz képest kicsit puhább, és kevésbé esztétikus megjelenésű. Felhasználását tekintve bútoripari jelentősége lényegesen kisebb az épületasztalos iparban betöltött szerepéhez képest.
Vörösfenyő
Sűrűn rétegződő évgyűrűkkel, közepes nagyságú göcsökkel rendelkezik. Fájának színezete igen változatos. Gyantatartalma alacsony. Összes forgácsolóeljárással jól megmunkálható, lakkozás után színe erősen sötétedik. A vörösfenyő igen értékes fa, ezért leginkább az építőiparban van nagy jelentősége. A bútorgyártásban kevésbé jellemző a felhasználása Magyarországon. Származási helytől és alfajtól függően fájának minősége eltérő. A hazai vörösfenyő általában a gyengébb kategóriába tartozik. A rendkívüli szilárdságának köszönhetően a szibériai vörösfenyő a legértékesebbek közé tartozik. Szilárdsága szinte megegyezik a tölgyfáéval, ami keményfaként van számon tartva. Könnyedén ellenáll a káros környezeti behatásoknak is.