Akciós matrac szett ajándék gykerettel

Higiéniai alapelveink megtartása mellett a kiállított próbatermékeink (matracok, párnák stb.) huzatjait folyamatosan mosógépben tisztítjuk, fertőtlenítjük, valamint antimikrobiális felületvédelemmel látjuk el, ezért üzleteink biztonságosan látogathatóak. Minden üzletünkben lehetőség van kézfertőtlenítésre a dolgozók és a vásárlók számára egyaránt. A fokozottan veszélyeztetett idősebb korosztálynak javasoljuk, hogy online vagy telefonon érdeklődjenek, illetve rendeljenek.

Üzletfilozófiánk szerves részét képezi vásárlóink biztonságos kiszolgálása a bolti látogatások, valamint termékkiszállításaink alkalmával is. A fent leírt biztonsági intézkedéseink mellett kollégáink telefonon és online felületeinken is állnak rendelkezésükre.

Akciós Termék!
8 cm Memory fedőréteg Nagyítás
8 cm vastag fedőmatrac viszko-elasztikus Memory foam alapanyagból. Kifejezetten kemény, rideg felületű matracok komfortjának javítására. Nagyobb testsúlynál is hatékony. Sűrűség: 60 kg/m3 Valódi memória anyagból (nem szivacs alapanyag)

Bővebb leírás

38 808 Ft‎

50 400 Ft‎

-23%kedvezmény

Termékek ingyenes házhozszállítása magyarország egész területén 50 000,-ft feletti vásárlás esetén

Ingyenes házhozszállítás részletei

 • Az ingyenes házhozszállítás 50 000,-Ft.-ot meghaladó vásárlás esetén érvényes, és az első kapuig értendő! (Az esetleges rakodást, illetve emeletdíjat nem tartalmazza!)
 • A szállítás díja a termék vételárából kerül jóváírásra.
 • Ingyenes házhozszállítást, csak abban esetben tudjuk biztosítani, amennyiben Ön hivatkozik rá, illetve igénybe kívánja venni.
 • Amennyiben személyesen veszi át a terméket valamelyik üzletünkben, a weboldalunkon feltüntetett legalacsonyabb ár kerül felszámításra!

Részletes tájékoztatásért, kérjük keresse üzleteinket!
(Az akció 2019.05.25.-e után történt vásárlások, rendelések esetén érvényes, illetve vehető igénybe.

Az akció nem vonatkozik:

 • Az ágyneműtartós ágyak esetén felajánlott +5% kedvezménnyel az ingyenes szállítás, nem összevonható! (Ebben az esetben, vagy egyik, vagy másik kedvezmény érvényesíthető!)
Árajánlatot kérek

8 cm strapabíró memory fedőréteg - 60 kg/m3 leírása

A memory foam matrac NASA által kifejlesztett alapanyaga tökéletes alátámasztást nyújt a test minden részének. A fedőmatrac meglévő merevebb felületű vagy keményem matracok komfortjának növelésére alkalmas. Használatával elkerülhető a nem optimális fekvő felület okozta izomgörcs, fejfájás vagy a nyak elmerevedése. Különleges tulajdonságainak köszönhetően a memory foam alapanyagból készült fedő matrac (fedőréteg) orvosok által javasolt a felfekvések megelőzésére.

A 8 cm vastag memory fedő matracot keményebb fekvőfelületek puhítására, a nagyobb komfort eléréséhez ajánljuk. Vastagságának köszönhetően nagyobb testtömegnél is hatásos, és kényelmes.

Valódi memória anyagból (nem szivacs alapanyag) csak nálunk talál ebben az árkategóriában magas minőségű (60 kg/m3 sűrűségű) fedő matracot!!!

8 cm strapabíró memory fedőréteg - 60 kg/m3 paraméterei

Termék megnevezéseFedőmatrac
Huzat típusaMosható Aloe Vera huzat
Matrac keménységeLágy -félkemény
Matrac terhelhetősége130 kg/fő
Matrac rétegek1
Anyagsűrűség60 kg / m3
AjánlásKemény, merev fekhelyek puhítására
Magasság~ 8,5 cm
Egyedi méretRendelhető
Garancia10 év arányosított garancia
Értékelés 
2009-01-08

Nekem bevált ez a matrac. Végre nem zsibbad el a vállam és nem úgy kelek ki az ágyból reggel mint akit agyonvertek! A feleségem meg egyenesen imádja. Csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a fedő matracot!

  Írja meg róla a véleményét!

  Vélemény írás

  8 cm strapabíró memory fedőréteg - 60 kg/m3

  8 cm strapabíró memory fedőréteg - 60 kg/m3

  8 cm vastag fedőmatrac viszko-elasztikus Memory foam alapanyagból. Kifejezetten kemény, rideg felületű matracok komfortjának javítására. Nagyobb testsúlynál is hatékony. Sűrűség: 60 kg/m3 Valódi memória anyagból (nem szivacs alapanyag)
  Megtekintett termékek
  Termék sikeresen hozzáadva a termékösszehasonlításhoz!