Kedves Vásárlóink!

A kialakult új koronavírusos járványra való tekintettel
kollégáink 2020.03.27.-től hétköznap 10:00 - 18:00 óráig, szombaton 10:00 - 14:00 óráig
telefonos ügyfélszolgálatainkon és e-mailben állnak a vásárlóink rendelkezésére.

Webáruházunk továbbra is zavartalanul üzemel!

Higiéniai alapelveink megtartása mellett a kiállított próbatermékeink (matracok, párnák stb.) huzatjait folyamatosan mosógépben tisztítjuk, fertőtlenítjük, valamint antimikrobiális felületvédelemmel látjuk el, ezért üzleteink biztonságosan látogathatóak. Minden üzletünkben lehetőség van kézfertőtlenítésre a dolgozók és a vásárlók számára egyaránt. A fokozottan veszélyeztetett idősebb korosztálynak javasoljuk, hogy online vagy telefonon érdeklődjenek, illetve rendeljenek.

Üzletfilozófiánk szerves részét képezi vásárlóink biztonságos kiszolgálása a bolti látogatások, valamint termékkiszállításaink alkalmával is. A fent leírt biztonsági intézkedéseink mellett kollégáink telefonon és online felületeinken is állnak rendelkezésükre.

Akciós Termék!
8 cm Memory fedőréteg Nagyítás
8 cm vastag fedőmatrac viszko-elasztikus Memory foam alapanyagból. Kifejezetten kemény, rideg felületű matracok komfortjának javítására. Nagyobb testsúlynál is hatékony. Sűrűség: 60 kg/m3 Valódi memória anyagból (nem szivacs alapanyag)

Bővebb leírás

38 808 Ft‎

50 400 Ft‎

-23%kedvezmény

Árajánlatot kérek

8 cm strapabíró memory fedőréteg - 60 kg/m3 leírása

A memory foam matrac NASA által kifejlesztett alapanyaga tökéletes alátámasztást nyújt a test minden részének. A fedőmatrac meglévő merevebb felületű vagy keményem matracok komfortjának növelésére alkalmas. Használatával elkerülhető a nem optimális fekvő felület okozta izomgörcs, fejfájás vagy a nyak elmerevedése. Különleges tulajdonságainak köszönhetően a memory foam alapanyagból készült fedő matrac (fedőréteg) orvosok által javasolt a felfekvések megelőzésére.

A 8 cm vastag memory fedő matracot keményebb fekvőfelületek puhítására, a nagyobb komfort eléréséhez ajánljuk. Vastagságának köszönhetően nagyobb testtömegnél is hatásos, és kényelmes.

Valódi memória anyagból (nem szivacs alapanyag) csak nálunk talál ebben az árkategóriában magas minőségű (60 kg/m3 sűrűségű) fedő matracot!!!

8 cm strapabíró memory fedőréteg - 60 kg/m3 paraméterei

Termék megnevezéseFedőmatrac
Huzat típusaMosható Aloe Vera huzat
Matrac keménységeLágy -félkemény
Matrac terhelhetősége130 kg/fő
Matrac rétegek1
Anyagsűrűség60 kg / m3
AjánlásKemény, merev fekhelyek puhítására
Magasság~ 8,5 cm
Egyedi méretRendelhető
Garancia10 év arányosított garancia
Értékelés 
2009-01-08

Nekem bevált ez a matrac. Végre nem zsibbad el a vállam és nem úgy kelek ki az ágyból reggel mint akit agyonvertek! A feleségem meg egyenesen imádja. Csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a fedő matracot!

  Írja meg róla a véleményét!

  Vélemény írás

  8 cm strapabíró memory fedőréteg - 60 kg/m3

  8 cm strapabíró memory fedőréteg - 60 kg/m3

  8 cm vastag fedőmatrac viszko-elasztikus Memory foam alapanyagból. Kifejezetten kemény, rideg felületű matracok komfortjának javítására. Nagyobb testsúlynál is hatékony. Sűrűség: 60 kg/m3 Valódi memória anyagból (nem szivacs alapanyag)
  Megtekintett termékek
  Termék sikeresen hozzáadva a termékösszehasonlításhoz!