Extra kemény strapabíró herkules rugórendszerű ágybetét. 8 db légkapszula. Kemény hagyományos bonellrugós matracot kedvelőknek ajánljuk, illetve nagy súlyra. 160 kg/fő teherbírás.

Bővebb leírás

64 900 Ft‎

Termékek ingyenes házhozszállítása magyarország egész területén 50 000,-ft feletti vásárlás esetén

Ingyenes házhozszállítás részletei

  • Az ingyenes házhozszállítás 80 000,-Ft.-ot meghaladó vásárlás esetén érvényes, és az első kapuig értendő! (Az esetleges rakodást, illetve emeletdíjat nem tartalmazza!)
  • A szállítás díja a termék vételárából kerül jóváírásra.
  • Ingyenes házhozszállítást, csak abban esetben tudjuk biztosítani, amennyiben Ön hivatkozik rá, illetve igénybe kívánja venni.
  • Amennyiben személyesen veszi át a terméket valamelyik üzletünkben, a weboldalunkon feltüntetett legalacsonyabb ár kerül felszámításra!

Részletes tájékoztatásért, kérjük keresse üzleteinket!
(Az akció 2019.05.25.-e után történt vásárlások, rendelések esetén érvényes, illetve vehető igénybe.

Az akció nem vonatkozik:

  • Az ágyneműtartós ágyak esetén felajánlott +5% kedvezménnyel az ingyenes szállítás, nem összevonható! (Ebben az esetben, vagy egyik, vagy másik kedvezmény érvényesíthető!)
Árajánlatot kérek

Lynton Diamond nagy teherbírású, kemény bonellrugós matrac leírása

A Lynton matrac egy kifejezetten masszív kemény bonellrugós matrac. 160 kg/fő teherbírásának köszönhetően nagyobb termetű személyek alatt is hosszútávon képes helytállni. A Lynton (Diamond) matrac keménységét a speciális, megerősített herkulesrugó szerkezetének is köszönheti. A 4 db vízszintes hordozófül megkönnyíti a matrac átforgathatóságát. Nagyon tetszetős, gyémántszem mintás pamut szövet, vonzóvá teszi a téli-nyári oldalas kivitelű matracot.

Rendelhető 190cm -es hosszúságban is, melyre + 5% felárat számítunk fel!

Ajánlás:
A Konfor Lynton (Diamond) matrac azoknak a 160kg alatti személyeknek ajánlott, akik szeretik a kifejezetten kemény rugalmasságú, kemény fekvésű, stabil felépítésű teljes orthopedikus téli-nyári oldalas matracot.

Konfor Lynton (Diamond) matrac főbb előnyei

Herkules rugórendszer
Herkules Rugórendszer
A Herkules rugók kialakítása megegyezik a Bonellrugós rendszerével, de a rugók átmérője kisebb és sűrűbben vannak elhelyezve. A testsúly egyenletesen oszlik el a matrac egész felületén. Elsősorban a kemény fekhelyet kedvelők számára lehet ideális választás. Kifejezetten tartós nagy teherbírású rugórendszer.
Nagy teherbírás
Nagy teherbírás
A Lynton nemcsak egy kemény matrac a sok közül, hanem rendkívűl masszív ágybetét is, így akár 160 kg/fő teherbírásának köszönhetően ezt a matracot bátran ajánljuk nagyobb termetű személyeknek akár hosszútávon is.
Matrac magasság
Matrac magasság
A 26 cm vastag Lynton matraccal megfelelő ülőmagasság érhető el, így kényelmesen lehet reggelente felkelni az ágyból.
Sanitized Antiallergén huzat
Sanitized
Az idő múlásával matraca higiéniai szempontból egyre kevésbé felelhet meg az elvárásoknak. A váltakozó meleg nyirkos környezet az elszaporodó baktériumok és gombák által okozott negatív hatások mint pl. rossz szag vagy akár penész sok esetben egészségügyi kockázatot is jelenthet. Az antiallergén Sanitized® szövetnek köszönhetően, mely magas technológiai funkcionalitással rendelkezik a Lynton matrac huzata megfelelő védelmet nyújt a kórokozókkal, baktériumokkal szemben akár hosszú éveken át.
10 év garancia
10 év garancia
Noha nincs olyan matrac ami 100 évig bírná a strapát, a 10 év garanciával rendelkező Lynton ágybetét hosszútávú megoldást nyújt használójának az éjszakai pihenések során.
Egészségpénztárra elszámolható matrac
Egészségpénztárra elszámolható matrac
A Lynton Diamond matracunk orvostechnikai eszköz minősítéssel rendelkezik, ezért egészségpénztárra is elszámolható.
Lynton matrac huzata
Az antiallergén Sanitized® szövetnek köszönhetően, mely magas technológiai funkcionalitással rendelkezik a Lynton matrac huzata megfelelő védelmet nyújt a kórokozókkal, baktériumokkal szemben akár hosszú éveken át. Antisztatikus steppelt huzata nemcsak esztétikus, hanem antiallergén és gyűrődésmentes is egyben. Ezen felül forgatófüllel van ellátva kényelmesebb forgatás érdekében.

Lynton Diamond nagy teherbírású, kemény bonellrugós matrac paraméterei

Termék megnevezéseBonellrugós matrac
Huzat típusaTéli-nyári oldalas antiallergén jacquard textil
Matrac keménységeExtra kemény
Matrac terhelhetősége160 kg/fő
Ajánlott alátámasztásFix borda
AjánlásHanyadt, hason alvóknak
Magasság26 cm
Egyedi méretRendelhető
Garancia10 év rugóra, 2 év huzatra

Kapcsolódó bejegyzések

Vélemény írás

Lynton Diamond nagy teherbírású, kemény bonellrugós matrac

Lynton Diamond nagy teherbírású, kemény bonellrugós matrac

Extra kemény strapabíró herkules rugórendszerű ágybetét. 8 db légkapszula. Kemény hagyományos bonellrugós matracot kedvelőknek ajánljuk, illetve nagy súlyra. 160 kg/fő teherbírás.
Egészségpénztárra is megvásárolható matrac!

Ezt a matracot egészségpénztári kártyájával is megvásárolhatja üzleteinkben!

Megtekintett termékek
Termék sikeresen hozzáadva a termékösszehasonlításhoz!