Akciós matrac szett ajándék gykerettel

Kedves Vásárlóink!

A korlátozások feloldásával üzleteink újra a megszokott nyitvatartás szerint
várják az érdeklődőket a biztonsági előírások betartásával!
Hétköznap 10-18 óráig (Soroksári út 10-19 óráig)
szombaton 10-14 óráig.

Higiéniai alapelveink megtartása mellett a kiállított próbatermékeink (matracok, párnák stb.) huzatjait folyamatosan mosógépben tisztítjuk, fertőtlenítjük, valamint antimikrobiális felületvédelemmel látjuk el, ezért üzleteink biztonságosan látogathatóak. Minden üzletünkben lehetőség van kézfertőtlenítésre a dolgozók és a vásárlók számára egyaránt. A fokozottan veszélyeztetett idősebb korosztálynak javasoljuk, hogy online vagy telefonon érdeklődjenek, illetve rendeljenek.

Üzletfilozófiánk szerves részét képezi vásárlóink biztonságos kiszolgálása a bolti látogatások, valamint termékkiszállításaink alkalmával is. A fent leírt biztonsági intézkedéseink mellett kollégáink telefonon és online felületeinken is állnak rendelkezésükre.

Akciós Termék!
Gumotex Eliza Cool Memory matrac Nagyítás
Eliza Cool Memory 7 zónás félkemény zsákrugós ágymatrac. 6 cm vastag, 35 kg/m³ tömegsűrűségű, speciális profilvágásokkal kialakított hideghab. 2 cm vastag, feszes, nagy tömegsűrűségű, több komponensű poliuretán habon egy 4 cm vastag, nyomáscsökkentő Cool Memory réteg helyezkedik el.

Bővebb leírás

84 915 Ft‎

99 900 Ft‎

-15%kedvezmény

Termékek ingyenes házhozszállítása magyarország egész területén 50 000,-ft feletti vásárlás esetén

Ingyenes házhozszállítás részletei

  • Az ingyenes házhozszállítás 50 000,-Ft.-ot meghaladó vásárlás esetén érvényes, és az első kapuig értendő! (Az esetleges rakodást, illetve emeletdíjat nem tartalmazza!)
  • A szállítás díja a termék vételárából kerül jóváírásra.
  • Ingyenes házhozszállítást, csak abban esetben tudjuk biztosítani, amennyiben Ön hivatkozik rá, illetve igénybe kívánja venni.
  • Amennyiben személyesen veszi át a terméket valamelyik üzletünkben, a weboldalunkon feltüntetett legalacsonyabb ár kerül felszámításra!

Részletes tájékoztatásért, kérjük keresse üzleteinket!
(Az akció 2019.05.25.-e után történt vásárlások, rendelések esetén érvényes, illetve vehető igénybe.

Az akció nem vonatkozik:

  • Az ágyneműtartós ágyak esetén felajánlott +5% kedvezménnyel az ingyenes szállítás, nem összevonható! (Ebben az esetben, vagy egyik, vagy másik kedvezmény érvényesíthető!)
Árajánlatot kérek

Gumotex Eliza Cool Memory zsákrugós ágybetét leírása

A Eliza Cool Memory táskarugós matrac kitűnő alátámasztást, hosszú élettartamot és rendkívül magas szintű kényelmet biztosít. A leghatékonyabb pihenés elérésének érdekében kifejlesztett, 7 ergonómiai zónával rendelkező táskarugós alátámasztó rendszer a két különböző összetételű kényelmi réteggel magas szinten képes követni a testet formáját és határozott, egyenletes alátámasztást biztosít.

Ellentétben a hagyományos bonellrugós rendszerekkel, ahol a rugók egy dróthuzalon keresztül kapcsolódnak egymáshoz, és nem alkotnak különálló egységeket, a zsákrugós rendszerek nagyobb szabadságot biztosítanak az éjszakai helyzetváltoztatások során, ugyanakkor nagymértékben csökkennek a partnert érő zavaró hatások, áthullámzások. A Eliza Cool Memory matracban minden egyes táskarugó dinamikusan, egyesével reagál a testszelvények tömegkülönbségeiből adódó nyomásra, az így kialakuló megkülönböztetett erősségű alátámasztás megakadályozza a csigolyák egyoldalú terheléséből fakadó dehidratációt, így a nyugodtabb pihenéshez teremtenek ideális feltételeket.

A matrac egyik oldalán egy 6 cm vastag, 35 kg/m³ tömegsűrűségű, speciális profilvágásokkal kialakított hideghab komfortréteg található. A vágástechnológiának köszönhetően megnövekszik a habréteg levegővel érintkező felülete, ezáltal nagyobb felületen gyorsabban párologtat, szárazabb alvási klímát kínálva ezáltal a felhasználónak. A többféle vágásforma miatt a matrac és test közötti légrések biztosításával igen hatékonyan segíti a az önszellőzés mellett a dekubitusz megelőzését, a már kialakult felfekvés gyógyulásának gyorsítását.

A matrac másik oldalán egy 2 cm vastag, feszes, nagy tömegsűrűségű, több komponensű poliuretán habon egy 4 cm vastag, nyomáscsökkentő Cool Memory réteg a pihenő személy alakjához maximálisan alkalmazkodva javítja a vér áramlási sebességét, ezáltal nagymértékben csökkenthető a zsibbadásra való környezet kialakulásának esélye. A gyártás folyamán az emlékezőhabhoz zselészemcséket adagolnak, ezáltal egy hőelvezető képességét tekintve felerősített tulajdonságú, hűvösebb alvási klímát biztosító Cool Memory réteg gondoskodik az éjszakai, kellemes hőérzetről. A matrac ezen komfortoldalának használatával nagymértékben csökkenthető az éjszakai túlzott izzadékonyság.

A kétoldalas, forgatható matracot egy 60°C-on mosható, ketté-és körbe zippzározható, exkluzív megjelenésű SANITIZED® huzattal tettük teljessé, amely egy svájci technológián alapuló asztmatikus problémák megelőzésben kimagasló tulajdonsággal rendelkező nemzetközileg is elismert textilipari eljárás, amely megvédi a huzatanyagot a poratkáktól, a baktériumoktól és a gombáktól, ezért a matrac különösen ajánlottak minden asztmában és allergiában szenvedőnek.
 

Egy jó sört elég megízlelni, hogy tudjuk, minőséggel van dolgunk...de azért jobb biztosra menni és mind meginni!" - tartja a cseh mondás. Csehország sörmárkáihoz hasonlóan a Gumotex vállalat termékei a bizalom és a legmagasabb szintű minőség jelképei lettek az alváskultúra területén a kelet-közép-európai régióban.

A több mint 60 éves szakmai- és gyártástapasztalattal rendelkező cseh Gumotex vállalat átfogóan gondolkodik, és régóta képviseli az innovatív, az egyéni igényekre szabott alvási rendszereket - a matracoktól és ágyrácsoktól, az ágyneműkön át, a design ágyakig.

A Gumotex cég a szállodákban, gyógyfürdőkben és egészségügyi intézményekben szerzett felhasználói tapasztalatokat folyamatosan építi be a termékeinek fejlesztésébe, ennek is köszönhetően a termékeik rendkívül tartósak.

Gumotex Eliza Cool Memory zsákrugós ágybetét paraméterei

Termék megnevezéseTáskarugós / Zsákrugós matrac
Huzat mosása60ºC-on
Huzat típusaAntiallergén
Matrac keménységeFélkemény
Komfort zónák száma7 zónás
Matrac terhelhetősége120 kg/fő
Ajánlott alátámasztásFix borda
AjánlásVegyes alvástípushoz
Magasság27 cm
Egyedi méretRendelhető
Garancia10 év

Vélemény írás

Gumotex Eliza Cool Memory zsákrugós ágybetét

Gumotex Eliza Cool Memory zsákrugós ágybetét

Eliza Cool Memory 7 zónás félkemény zsákrugós ágymatrac. 6 cm vastag, 35 kg/m³ tömegsűrűségű, speciális profilvágásokkal kialakított hideghab. 2 cm vastag, feszes, nagy tömegsűrűségű, több komponensű poliuretán habon egy 4 cm vastag, nyomáscsökkentő Cool Memory réteg helyezkedik el.
Megtekintett termékek
Termék sikeresen hozzáadva a termékösszehasonlításhoz!