Akciós Termék!
Exclusive Malva Supreme Táskarugós matrac Nagyítás
7 különböző funkcionális réteget tartalmazó matrac az extra elvárásokkal bíró vásárlóink igényeihez alakítva 7 zónás táskarugó rendszerrel.

Bővebb leírás

122 995 Ft‎

144 700 Ft‎

-15%kedvezmény

Árajánlatot kérek

Exclusive Malva Supreme 7 zónás zsákrugós matrac leírása

Az Exclusive táskarugós termékcsaládunk legkomplexebb tulajdonságokkal bíró változata az Exclusive Malva Supreme matracunk. A 7 különböző funkcionális réteget tartalmazó matrac összetettségével megpróbálja kielégíteni az extra elvárásokkal bíró vásárlóink igényeit. A matrac tervezésekor tanácsadói tapasztalatunkat és fiziológiás ismereteinket ötvöztük az egyik legelismertebb matracgyártónk manufakturális munkamódszereivel. Vásárlói visszajelzéseink a táskarugós matracpiac egyik legunikálisabb alternatívájaként definiálja az Exclusive Malva Supreme matracot.

Az Exclusive Malva Supreme matrac felső kényelmi rétegei

A táskarugós matracok hagyományosan markáns tartóerővel rendelkeznek, de a felhasználói elégedettségi kérdőíveinknél gyakori igény volt a konvencionális " rugós matrac érzet" mellett egy "krémesen dinamikus" komfortérzetre is, ez a speciális vásárlói szükséglet generálta az Exclusive termékcsalád továbbfejlesztését. A matrac legfelső eleme - az Exclusive Foam Lux matracunknál bevált 4 cm-es Malva Foam® komfortréteg, amely egy felhőpuhaságú kényelmi érzetet indukál. A trópusi növények és virágok préselt olajából habosított Malva habanyag alá egy szintén 4 cm vastagságú, WFS formavágott, rugalmas BIOGREEN® hideghab került elhelyezésre. A BIOGREEN® antibakteriális habanyag a gyógyászai hatással bíró ricinusolaj és egyéb növényi olajok keverékének eredménye, ahol maximálisan ötvöződik a természet ereje és a technológia hatékonysága. A gyártási eljárásnál teljesen mellőzik a kőolajszármazékok felhasználását, így az ergonómiailag elasztikus Malva Foam® kényelmi réteghez hasonlóan a környezettudatos gyártási eljárások előnyeit nyújtják a természetes matracalapanyagok kedvelői számára. Mindkét komfortréteg jó légáteresztési mutatószámokkal rendelkezik, melegebb hónapokban sem alakul ki páradúsabb alvási környezet, így izzadékonyabb vásárlóinknak is jó szívvel tudjuk javasolni a termék használatát. Az Exclusive Malva Supreme matrac maximális ízületvédelmet garantáló komfortrétegei a test súlyát a matracmag felé közvetítve megakadályozzák a vázizomzatrendszerre ható kompresszió kialakulását. A két komfortréteg alatt elhelyeztünk még egy harmadik komponenst is, egy félkemény, 2 cm HD ( nagy sűrűségű ) hideghab réteget is, amely a felette lévő 2 puhább karakterjegyű anyag alatt - a túl süppedékeny komfort kialakulását megakadályozva - egy markáns rugalmasságot biztosítva teszi unikális érzetvilágú fekhellyé a Malva Supreme ágybetétet egyik oldalát.

Gondolva a felhasználók közötti súly-és alkati különbözőségekre, a terméket kétoldalas használatra terveztük, így ha az egyik fél nem preferálja a puhább-félkeményebb fekvési érzést vagy oldalfekvést, egyszemélyes matracok esetén az ágybetét - vagy a huzaton belül a matracmag megfordításával egy feszesebb, de még nem spártai keménységű oldal is kialakítható. A táskarugó rendszer felett elhelyezett 2 cm-es heterogén hideghab komfortréteg és a szintén 2 cm-es, feszesebb HD habanyag a háton- vagy notórius hason fekvő felhasználóink számára kínál alternatívát hosszú távon.

Az Exclusive Malva Supreme matrac tartómagja

Nagyobb súlyú felhasználóinkra tekintettel szükségét láttunk egy 1 cm vastag, nagy sűrűségű kókuszlap elhelyezésének a zsákrugós magrendszer felett a puhább oldalon, hogy a "mackósabb" testalkatú vásárlóink is élvezhessék a stabil alátámasztás és kellemes komfort kombinációját. Az Exclusive Malva Supreme tartórétege egy ötmenetes, edzett acélból készített, hét ergonómiai zónára osztott táskarugó magrendszer, ahol minden egyes zsákrugó külön-külön adaptálódik az emberi test alakjához és súlybeli eloszlásához. A megkülönböztetett támasztóerő az adott fekvési pozícióból adódó egyedi igényekhez alkalmazkodik, szélesebb vagy nagyobb tömegű váll - vagy csípőízület esetén a megfelelő mértékben teszi lehető a matracba való besüppedést és alátámasztást. A táskarugók teljesen hangtalanul teszik a dolgukat, mivel - a bonellrugós matracokkal ellentétben - izoláltan kerülnek a matracmagban elhelyezésre, így semmilyen zavaró hanghatás nem keletkezik a matrac használatakor vagy az esetleges átfordulások alkalmával. Ugyanakkor a végső hatásmechanizmus tekintetében a hét zóna egy szerves anatómiai rendszert alakít ki, így segítve a pihenni szándékozó test tehermentesítését.

Az Exclusive Malva Supreme matrac huzata:

Az egyedi belső kialakítást egy impresszív, nagy elaszticitású, 40°C-on mosható, vatelin flízzel steppelt, ketté-és körbecipzárazható Tencel huzat egészíti ki. A luxusminőségű anyag nagyon rugalmas, ezáltal optimalizálja a Malva Foam® és a test kapcsolatát. A 3D-s oldalháló a felső Malva Foam® rétegnél helyezkedik el, így a matrac felülete száraz marad, valamint segít megőrizni regenerációhoz szükséges megfelelő testhőmérsékletet. A funkcionális Tencel huzatot textilipari szakemberek a leghatékonyabb nedvességelvezető anyagként tartják számon, hatékonyan tudja redukálni a mikroorganizmusok szaporodásához szükséges életkörülményeket, így szigorúbb higiéniai elvárásoknak is meg tud felelni az Exclusive Malva Supreme matracunk. Használják egészséggel!

Exclusive Malva Supreme 7 zónás zsákrugós matrac paraméterei

Termék megnevezéseTáskarugós / Zsákrugós matrac
Matrac huzataLevehető, Mosható
Huzat mosása40ºC-on
Huzat típusaElasztikus Tencel
Matrac keménységeDupla komfortos, félkemény-kemény
Komfort zónák száma7 zónás
Matrac terhelhetősége130 kg/fő
Matrac rétegek7
Ajánlott alátámasztásFix borda
Magasság30 cm
Garancia10 év arányosított garancia

Vélemény írás

Exclusive Malva Supreme 7 zónás zsákrugós matrac

Exclusive Malva Supreme 7 zónás zsákrugós matrac

7 különböző funkcionális réteget tartalmazó matrac az extra elvárásokkal bíró vásárlóink igényeihez alakítva 7 zónás táskarugó rendszerrel.
Megtekintett termékek
Termék sikeresen hozzáadva a termékösszehasonlításhoz!