Akciós matrac szett ajándék gykerettel

Higiéniai alapelveink megtartása mellett a kiállított próbatermékeink (matracok, párnák stb.) huzatjait folyamatosan mosógépben tisztítjuk, fertőtlenítjük, valamint antimikrobiális felületvédelemmel látjuk el, ezért üzleteink biztonságosan látogathatóak. Minden üzletünkben lehetőség van kézfertőtlenítésre a dolgozók és a vásárlók számára egyaránt. A fokozottan veszélyeztetett idősebb korosztálynak javasoljuk, hogy online vagy telefonon érdeklődjenek, illetve rendeljenek.

Üzletfilozófiánk szerves részét képezi vásárlóink biztonságos kiszolgálása a bolti látogatások, valamint termékkiszállításaink alkalmával is. A fent leírt biztonsági intézkedéseink mellett kollégáink telefonon és online felületeinken is állnak rendelkezésükre.

Akciós Termék!
Exclusive Bio Lux zsákrugós matrac Nagyítás

Exclusive Bio Lux kemény zsákrugós matrac

Határozott tartású, latexhab kényelmi réteggel ellátott táskarugós matrac, 7 ergonómiai zónával.

Bővebb leírás

122 550 Ft‎

129 000 Ft‎

-5%kedvezmény

Termékek ingyenes házhozszállítása magyarország egész területén 50 000,-ft feletti vásárlás esetén

Ingyenes házhozszállítás részletei

 • Az ingyenes házhozszállítás 50 000,-Ft.-ot meghaladó vásárlás esetén érvényes, és az első kapuig értendő! (Az esetleges rakodást, illetve emeletdíjat nem tartalmazza!)
 • A szállítás díja a termék vételárából kerül jóváírásra.
 • Ingyenes házhozszállítást, csak abban esetben tudjuk biztosítani, amennyiben Ön hivatkozik rá, illetve igénybe kívánja venni.
 • Amennyiben személyesen veszi át a terméket valamelyik üzletünkben, a weboldalunkon feltüntetett legalacsonyabb ár kerül felszámításra!

Részletes tájékoztatásért, kérjük keresse üzleteinket!
(Az akció 2019.05.25.-e után történt vásárlások, rendelések esetén érvényes, illetve vehető igénybe.

Az akció nem vonatkozik:

 • Az ágyneműtartós ágyak esetén felajánlott +5% kedvezménnyel az ingyenes szállítás, nem összevonható! (Ebben az esetben, vagy egyik, vagy másik kedvezmény érvényesíthető!)
Árajánlatot kérek

Exclusive Bio Lux kemény zsákrugós matrac leírása

Az Exclusive Bio Lux matrac egy feszesebb felületű, 4 cm vastag latexhab kényelmi réteggel ellátott táskarugós matrac, amely 3 ergonómiai zónájával határozott alátámasztást tud adni a nagyobb súlyú felhasználóknak is. A zsákrugós kialakításnak köszönhetően egy franciaágy méretű matracon belül minimálisra redukálódik az áthullámzás a térfelek között, így sokkal hatékonyabban kihasználhatjuk a mély-alvási fázis regenerációs hatásait.

Az Exclusive Bio Lux matrac felső kényelmi rétegei

A gerincoszlop és a mellette futó tartóizmok akkor tudnak regenerálódni, ha ellazult állapotba kerülnek, azaz nem kell azon fáradozniuk, hogy éjszaka megtartsák testünket. Éppen ezért egyenletes és stabil alátámasztásra van szükségük, amit egy kellőképpen rugalmas, ugyanakkor határozott alátámasztást nyújtó anyaggal, egy 4 cm vastag 3 ergonómiai zónára osztott latex réteggel oldunk meg a Exclusive Bio Lux matracban. Testfelületünknek, ideértve az ízületi rendszerünket is, arra van ugyanis szüksége hogy a felfekvési, úgynevezett magasnyomású pontok kiiktatásával egy befogadást biztosító közegbe kerüljenek. A pont-rugalmas, puha, mégsem süppedős latex erre tökéletesen alkalmas, hiszen úgy fogja közre a pihenő emberi testet, hogy a benyomódási pontokon is biztosítja testünk szabad vérkeringését és nyirokáramlását.
A felső 4 cm latexréteg alatt egy 2 cm vastag HD hideghab kényelmi réteg segít rá a pontosabb, rugalmasabb formakövetésre, mindemellett megnöveli - főleg szélesebb váll-és csípőízülettel rendelkező felhasználók számára - a besüppedésre rendelkezésre álló térfogatot. A kényelmi rétegek harmadik komponense egy szintén 2 cm vastag, rugalmasságát tekintve kisebb, keménységét és sűrűségét tekintve nagyobb mutatószámokkal bíró kompozit poliuretán hab, amely felerősíti a fölötte elhelyezkedő másik két kényelmi réteg tulajdonságát. A matrac másik oldalán szintén ez a 2 cm-es hideghab és 2 cm-es kompozit-hab található, a matracmag megfordításával akár extra feszes komfortoldal is kialakítható.

Az Exclusive Bio Lux Zsákrugós ágybetét tartómagja

Az Exclusive Bio Lux tartómagja egy ötmenetes, 2,2 mm anyagvastagságú edzett acélból álló táskarugó rendszer, ahol minden egyes zsákrugó külön-külön alkalmazkodik a testrészeink különböző alakjából és tömegéből adódó súly és nyomáskülönbséghez, így egy mélységi differenciált alátámasztás válik elérhetővé, amely az ízületi rendszerünk regenerációjának sarokköve. A vlieszsákokban elhelyezett táskarugók teljesen zajtalanul működnek, nem nyikorognak, mivel nincsenek egymással érintkező fém alkatrészek, így egy teljesen zajtalan, nyugodt alvásélményben lehet részünk. Alapvetően kijelenthető, hogy légáteresztés tekintetében még mindig a rugós matracok bizonyulnak a leghatékonyabbnak, hiszen rengeteg hely van a matracmagban a levegő cirkulációjához.

Exclusive Bio Lux matrachoz választható huzatok:

Tencel huzat

A matrac huzata a piacon megtalálható leghatékonyabb nedvességelvezető tulajdonsággal bíró Tencel huzat, amely körbe-és kettécipzározható, maximum 60°C-on mosható, így a nagyobb méretű ( 160 vagy 180 x 200 cm-es ) matracok huzata is bele fog férni az otthoni 5 - 7 kg töltősúlyú mosógépekbe. A Tencel fonal 50 %-kal nagyobb nedvszívó képességgel rendelkezik, mint a többi matracszövet: elszívja az alvás során keletkező párát, de a bőr szükséges nedvességtartalmát megőrzi. A cellulóz alapú anyag megakadályozza a baktériumok szaporodását is, ugyanis a keletkező nedvességet közvetlenül a rostok belsejébe szállítja, így nem képződik olyan nedvességréteg a huzaton, amely ideális környezetet teremtene a mikroorganizmusok szaporodásához ( a szintetikus szálakban 200-szor jobban szaporodnak a gombák és baktériumok ).

Az Exclusive Bio Lux ágybetét légáteresztését egy 3D-s oldalháló teszi tökéletessé, amely nem a matrac közepén, hanem a felső 4 cm-as latexréteg mentén ( tehát a testfelszínhez közel ) fut körbe a matracon, így funkcionálisan hatékonyabb a hő-és légáteresztő képességét tekintve a többi matrachoz képest.

Exclusive Bio Lux kemény zsákrugós matrac paraméterei

Termék megnevezéseTáskarugós / Zsákrugós matrac
Matrac huzataLevehető, Mosható
Huzat mosása60ºC-on
Huzat típusa60°c -on mosható, elasztikus, Tencel huzat
Matrac keménységeFélkemény -kemény
Komfort zónák száma7 zónás
Matrac terhelhetősége130 kg/fő
Matrac rétegek6
Ajánlott alátámasztásFix borda
Magasság26 cm
Garancia10 év arányosított garancia
Értékelés 
2017-05-14

Nekünk nagyon bevált ez a matrac.
Mindenkinek csak ajánlani tudom.

  Értékelés 
  2016-08-16

  Nagyon megvagyok vele elégedve. Remek választás volt!

   Írja meg róla a véleményét!

   Vélemény írás

   Exclusive Bio Lux kemény zsákrugós matrac

   Exclusive Bio Lux kemény zsákrugós matrac

   Határozott tartású, latexhab kényelmi réteggel ellátott táskarugós matrac, 7 ergonómiai zónával.
   Megtekintett termékek
   Termék sikeresen hozzáadva a termékösszehasonlításhoz!