Biztonságos gyors fizetés

SimplePay, Paypal

Ingyenes Házhozszállítás

100 000,-Ft feletti vásárlás esetén

Egészségpénztár

Matracvásárlás egészségpénztárra

Megbízható Bolthálózat

Profi szaktanácsadás 2008 -óta

Gyapjú termékek

Lanolin tartalma erőteljes hidratáló és bőrlágyító hatású. A gyapjú tökéletesen képes együtt lélegezni az emberi testtel, ennek köszönhetően biztosított a szervezet optimális oxigénellátása és lehetővé teszi a testhőmérséklet önszabályozását, ebből kifolyólag kezelni képes, illetve megelőzni a reumatikus és veseproblémákat.

Teljes leírás
Termék státusza
Ár
24 400 Ft - 69 300 Ft
Termék kategória
Szélesség
Hosszúság

A derékaljak 600 gr/m2 szálsűrűségű gyapjúszövetből készülnek, melyeknek tapintása puha és finom. Aludjon kényelmesen éjszaka! Gyapjú derékaljaink a világhírű ausztrál merinó gyapjúból készülnek, hőmérséklet kiegyenlítő hatásuk miatt tökéletes klímát teremtenek fekhelyén, elkerülve az izzadást, elősegítve a nyugodt pihenést. Segítenek megakadályozni a reumatikus panaszokat és ízületi problémákat.

A gyapjú jótékony tulajdonságáról:

Névcsere
Alvásstúdió merinói gyapjú derékalj
24 400 Ft
Összehasonlítom

Puha finom tapintású Merinói gyapjú takaró 600 gr/m2 szálsűrűségű gyapjúszövetből a kényelmesen éjszakai alvásért! Gyapjú takaróink a világhírű ausztrál merinó gyapjúból készülnek, hőmérséklet kiegyenlítő hatásuk miatt tökéletes klímát teremtenek fekhelyén, elkerülve az izzadást, elősegítve a nyugodt pihenést. Segítenek megakadályozni a reumatikus panaszokat és ízületi problémákat.

A gyapjú jótékony tulajdonságáról:

Névcsere
Alvásstúdió merinói gyapjú takaró
44 000 Ft
Összehasonlítom