7 komfort zónával, 8 cm vastag, 60 kg/m3 sűrű memory hab, 4 cm vastag, 40 kg/m3 HD és HR komforthab. középső hab 10 cm 40 kg/m3 HD hab.

Bővebb leírás

118 575 Ft‎

139 500 Ft‎

-15%kedvezmény

Árajánlatot kérek

VarioFlex Memo 80 memórihabos ágy matrac leírása

Segítség a hát-és gerincfájdalmak enyhítésében, illetve az éjszakai vérkeringés javításában - ezt biztosítja a Stille termékcsaládba tartozó VarioFlex Memo 80 matrac. A 22 cm-es magvastagsággal rendelkező matrac mindkét kényelmi oldala különböző feszességű, de mégis hatékony alátámasztási tulajdonsággal rendelkezik.

VarioFlex Memo 80 memory matrac felső kényelmi rétegei

A tartómag egyik oldalán egy hét ergonómiai zónával rendelkező, 4 cm vastag, 40 kg/m3 HD és HR komforthab kényelmi réteg található, amely a Cube ( kocka )-vágási technológiával az egyik legmagasabb alvási komfortot biztosítja. A hossz-és keresztirányú felületi légcsatornák megnövelik a VarioFlex Memo 80 mikroklimatikus tulajdonságát, megakadályozzák a magas páratartalom kialakulását a fekhelyünkön.

A matrac megfordításával a másik oldalán egy nyomáscsökkentő, 8 cm vastag 60 kg/m3 tömegsűrűségű emlékezőhab réteg található, amely a minimálisra csökkenti a vérkeringést korlátozó nyomóhatásokat ( mind a matracmag többlet tartóerejét, mind a testsúlyunkból adódó, gravitációnak kitett nyomóerőt ) így a matracon pihenve egy hatékonyabb regenerációs környezet alakulhat ki.

A két különböző komfortoldal lehetővé teszi az egyénre szabott használatot, így nem kell feltétlenül alkalmazkodnunk a párunk eltérő alvási igényeihez, valamint szükség esetén rövidebb-hosszabb időszakon keresztül a matrac megfordításával variálni is tudjuk komfortunkat.

VarioFlex Memo 80 matrac középső tartó magja

A középső, 10 cm magas, 40 kg/m3 HD ( High Density = nagy sűrűségű ) hideghab tartóréteg hét ergonómia zónája differenciált alátámasztási erővel rendelkezik, így a különböző súlyú és formájú testrészeink a számukra optimális fiziológiás testhelyzetben pihenhetnek. A matrac derékrészén, az öt ágyéki csigolya ( vertebra lumbalis ) szakaszán keresztirányú, HR ( High Resilience = nagy rugalmasság ) tulajdonságú hideghab megerősítést kapott a karakterisztikusabb tartás érdekében. Vállrészen mindkét komfortréteg - a 8 cm emlékezőhab és a 4 cm hideghab réteg - alatt egy extra, 3 cm vastag, légcsatornákkal ellátott lágyabb betéthab kiegészítéssel rendelkezik, így egy még lágyabb oldal- vagy háton-fekvési pozíció érhető el. A matrac hosszúsági metszetében 4 helyen is CNC formavágott horizontális lég-illetve hőelvezető csatorna gondoskodik a megfelelő éjszakai klímaháztartásról.

VarioFlex Memo 80 matrac huzata

A VarioFlex Memo 80 légáteresztő képességét egy 3D-s dupla oldalháló teszi teljessé. A huzat a piacon kapható leghatékonyabb nedvességelvezető tulajdonsággal rendelkező Tencel huzat, amely körbe-és ketté-cipzározható, így a nagyobb méretű ( 160 vagy 180 x 200 cm-es ) matracok huzata is bele fog férni az általános töltősúlyú mosógépekbe. A Tencel alapanyagú matrachuzatok minden más huzatnál gyorsabban és nagyobb felületen vezetik el az éjszakai alvás során keletkezett 4-5 dl nedvesség egy részét, így száraz és antiallergén alvási környezetet kapunk.

VarioFlex Memo 80 memórihabos ágy matrac paraméterei

Termék megnevezéseMemory matrac
Matrac huzataLevehető, Mosható
Huzat mosása30 - 40ºC-on
Huzat típusaElasztikus Tencel
Matrac keménységeLágy -félkemény
Komfort zónák száma7 zónás
Matrac terhelhetősége120 kg/fő
Matrac rétegek3
Ajánlott alátámasztásRugalmas ágyrács
AjánlásVegyes alvástípushoz
Magasság23 cm
Garancia10 év arányosított garancia

Kapcsolódó bejegyzések

Vélemény írás

VarioFlex Memo 80 memórihabos ágy matrac

VarioFlex Memo 80 memórihabos ágy matrac

7 komfort zónával, 8 cm vastag, 60 kg/m3 sűrű memory hab, 4 cm vastag, 40 kg/m3 HD és HR komforthab. középső hab 10 cm 40 kg/m3 HD hab.
Megtekintett termékek
Termék sikeresen hozzáadva a termékösszehasonlításhoz!