7 ergonómiai zónás matrac 6 cm vastag, 60 kg/m3 sűrűségű memory réteggel. Másik oldalán 4 cm magas, 40 kg/m3 HD és HR komforthab. középmagja 10 cm 40 kg/m3 HD hab.

Bővebb leírás

109 140 Ft‎

128 400 Ft‎

-15%kedvezmény

Termékek ingyenes házhozszállítása magyarország egész területén 50 000,-ft feletti vásárlás esetén

Ingyenes házhozszállítás részletei

 • Az ingyenes házhozszállítás 80 000,-Ft.-ot meghaladó vásárlás esetén érvényes, és az első kapuig értendő! (Az esetleges rakodást, illetve emeletdíjat nem tartalmazza!)
 • A szállítás díja a termék vételárából kerül jóváírásra.
 • Ingyenes házhozszállítást, csak abban esetben tudjuk biztosítani, amennyiben Ön hivatkozik rá, illetve igénybe kívánja venni.
 • Amennyiben személyesen veszi át a terméket valamelyik üzletünkben, a weboldalunkon feltüntetett legalacsonyabb ár kerül felszámításra!

Részletes tájékoztatásért, kérjük keresse üzleteinket!
(Az akció 2019.05.25.-e után történt vásárlások, rendelések esetén érvényes, illetve vehető igénybe.

Az akció nem vonatkozik:

 • Az ágyneműtartós ágyak esetén felajánlott +5% kedvezménnyel az ingyenes szállítás, nem összevonható! (Ebben az esetben, vagy egyik, vagy másik kedvezmény érvényesíthető!)
Árajánlatot kérek

VarioFlex Memo 60 matrac 7 zónás félkemény ágybetét leírása

Az ízületek a természetes helyzetükben pihennek az izomrendszerre ható feszültség csökkentésével - ezt kínálja a Stille termékcsaládba tartozó VarioFlex Memo 60 matrac. A 20 cm-es magvastagsággal rendelkező ágybetét mindkét kényelmi oldala eltérő, de egyaránt kimagasló alvási komfortot nyújt használójának.

VarioFlex Memo 30 matrac felső kényelmi rétegei

A támasztóréteg egyik oldalán egy hét ergonómiai zónára felosztott, 4 cm vastag, 40 kg/m³ HD és HR hideghab kényelmi réteg található, amely a Cube ( kocka )-vágási technológiával az egyik legmagasabb alvási komfortot nyújtja. A hossz-és keresztirányú felületi levegőcsatornák megnövelik a VarioFlex Memo 60 mikroklimatikus tulajdonságát, megakadályozzák a magas páratartalom kialakulását a matracunkban, elősegítve egy antiallergén alvási közeg kialakulását.

A matrac másik oldalán egy hőre-és nyomásra lágyuló, nyomáscsökkentő, 6 cm vastag 60 kg/m³ tömegsűrűségű viszkoelasztikus emlékezőhab réteg található, amely a minimálisra csökkenti a vérkeringést korlátozó kompressziós hatásokat ( mind a matracmag többlet tartóerejét, mind a testsúlyunkból adódó, gravitációnak kitett nyomóerőt ) így a matracon pihenve egy magasabb minőségű regeneráció válik elérhetővé.

A két differenciált kényelmi oldal lehetővé teszi az individuális használatot, így nem kell feltétlenül alkalmazkodnunk a párunk eltérő alvási igényeihez, valamint szükség esetén rövidebb-hosszabb időszakon keresztül a matrac megfordításával variálni is tudjuk az egyéni komfortunkat.

VarioFlex Memo 30 matrac középső tartó magja

A VarioFlex Memo 60 matrac közepén 10 cm magas, 40 kg/m³ HD ( High Density = nagy sűrűségű ) hideghab támasztóréteg hét ergonómia zónája adja a differenciált alátámasztási erőt, így a különböző tömegű és formájú testszelvényeink a számukra megfelelő anatómiai testhelyzetben relaxálódhatnak. A matrac derékrészén, az öt ágyéki csigolya ( L1 - L5 ) területén keresztirányú, HR ( High Resilience = nagy rugalmasság ) tulajdonságú hideghab megerősítést kapott, így ezen plusz tartóerő még jobban tehermentesíti a legkritikusabb alátámasztást igénylő testrészünket. A specializált alátámasztási igény fekvő helyzetben vállrészen tovább fokozódik, mindkét komfortoldal - a 6 cm emlékezőhab és a 4 cm hideghab réteg - alatt egy extra, 3 cm vastag, légcsatornákkal ellátott lágyabb betéthab kiegészítés található, így egy még lágyabb oldal- és/vagy háton fekvési pozíció vehető fel. A matrac hosszúsági metszetében négy helyen is CNC forma vágott horizontális lég-illetve hőelvezető csatorna gondoskodik a megfelelő éjszakai klímaháztartásról.

VarioFlex Memo 30 matrac huzata

A VarioFlex Memo 60 légáteresztését egy 3D-s dupla oldalháló teszi tökéletessé. A huzat a piacon megtalálható leghatékonyabb nedvességelvezető tulajdonsággal bíró Tencel huzat, amely körbe-és ketté-cipzározható, 40°C-on mosható, így a nagyobb méretű ( 160 vagy 180 x 200 cm-es ) matracok huzata is bele fog férni az otthoni 5 - 7 kg töltősúlyú mosógépekbe. A Tencel fonal 50 %-kal magasabb szelektív nedvszívó képességgel rendelkezik, mint a többi matracszövet: elszívja az alvás során keletkező párát, de a bőr szükséges nedvességtartalmát megőrzi. A cellulóz alapú anyag megakadályozza a baktériumok szaporodását is, ugyanis a keletkező nedvességet közvetlenül a rostok belsejébe szállítja, így nem képződik olyan nedvességréteg a huzaton, amely a baktériumok növekedésének fenntarthatná ( a szintetikus szálakban 200-szor jobban szaporodnak a gombák és baktériumok ).

VarioFlex Memo 60 matrac 7 zónás félkemény ágybetét paraméterei

Termék megnevezéseMemory matrac
Matrac huzataLevehető, Mosható
Huzat mosása30 - 40ºC-on
Huzat típusaElasztikus Tencel
Matrac keménységeFélkemény
Komfort zónák száma7 zónás
Matrac terhelhetősége120 kg/fő
Matrac rétegek3
Ajánlott alátámasztásRugalmas ágyrács
AjánlásVegyes alvástípushoz
Magasság21 cm
Garancia10 év arányosított garancia

Kapcsolódó bejegyzések

Értékelés 
2017-02-10

Érdemes kipróbálni,nagyon jó,nem bántam meg,hogy ennyit áldoztam rá.
K.Erzsébet

  Írja meg róla a véleményét!

  Vélemény írás

  VarioFlex Memo 60 matrac 7 zónás félkemény ágybetét

  VarioFlex Memo 60 matrac 7 zónás félkemény ágybetét

  7 ergonómiai zónás matrac 6 cm vastag, 60 kg/m3 sűrűségű memory réteggel. Másik oldalán 4 cm magas, 40 kg/m3 HD és HR komforthab. középmagja 10 cm 40 kg/m3 HD hab.
  Megtekintett termékek
  Termék sikeresen hozzáadva a termékösszehasonlításhoz!