3 cm vastag, 60 kg/m3 sűrűségű emlékezőhab. 7 ergonómiai zónás, 4 cm magas, 40 kg/m3 HD és HR komforthab. 10 cm 40 kg/m3 HD poliuretán tartóréteg.

Bővebb leírás

95 370 Ft‎

112 200 Ft‎

-15%kedvezmény

Termékek ingyenes házhozszállítása magyarország egész területén 50 000,-ft feletti vásárlás esetén

Ingyenes házhozszállítás részletei

 • Az ingyenes házhozszállítás 80 000,-Ft.-ot meghaladó vásárlás esetén érvényes, és az első kapuig értendő! (Az esetleges rakodást, illetve emeletdíjat nem tartalmazza!)
 • A szállítás díja a termék vételárából kerül jóváírásra.
 • Ingyenes házhozszállítást, csak abban esetben tudjuk biztosítani, amennyiben Ön hivatkozik rá, illetve igénybe kívánja venni.
 • Amennyiben személyesen veszi át a terméket valamelyik üzletünkben, a weboldalunkon feltüntetett legalacsonyabb ár kerül felszámításra!

Részletes tájékoztatásért, kérjük keresse üzleteinket!
(Az akció 2019.05.25.-e után történt vásárlások, rendelések esetén érvényes, illetve vehető igénybe.

Az akció nem vonatkozik:

 • Az ágyneműtartós ágyak esetén felajánlott +5% kedvezménnyel az ingyenes szállítás, nem összevonható! (Ebben az esetben, vagy egyik, vagy másik kedvezmény érvényesíthető!)
Árajánlatot kérek

VarioFlex Memo 30 zónázott memory matrac leírása

Számottevően kevesebb átfordulás az éjszakai regeneráció során - ezt nyújtja a Stille termékcsaládba tartozó VarioFlex Memo 30 matrac. A 17 cm-es magvastagsággal rendelkező matrac mindkét komfortoldala különböző, de egyaránt hatékony fekvési élményt nyújt használójának.

VarioFlex Memo 30 matrac felső kényelmi rétegei

A tartómag egyik oldalán egy hét ergonómiai zónával rendelkező, 4 cm vastag, 40 kg/m3 HD és HR komforthab kényelmi réteg található, amely a Cube ( kocka )-vágási technológiával az egyik legmagasabb alvási komfortot biztosítja. A hossz-és keresztirányú felületi légcsatornák megnövelik a VarioFlex Memo 30 mikroklimatikus tulajdonságát, megakadályozzák a magas páratartalom kialakulását a fekhelyünkön.

A matrac másik oldalán egy nyomáscsökkentő, 3 cm vastag 60 kg/m3 tömegsűrűségű emlékezőhab réteg található, amely a minimálisra redukálja a vérkeringést korlátozó nyomóhatásokat ( mind a matracmag többlet tartóerejét, mind a testsúlyunkból adódó, gravitációnak kitett nyomóerőt ) így a matracon pihenve egy magasabb minőségű regeneráció válik elérhetővé.

A két különböző komfortoldal lehetővé teszi az egyénre szabott használatot, így nem kell feltétlenül alkalmazkodnunk a párunk eltérő alvási igényeihez, valamint szükség esetén rövidebb-hosszabb időszakon keresztül a matrac megfordításával variálni is tudjuk komfortunkat.

VarioFlex Memo 30 matrac középső tartó magja

A középső, 10 cm magas, 40 kg/m3 HD ( High Density = nagy sűrűségű ) poliuretán tartóréteg hét ergonómia zónára lett felosztva a differenciált alátámasztási erő érdekében, így a különböző tömegű és formájú testrészeink a számukra optimális fiziológiás testhelyzetben pihenhetnek. A matrac derékrészén, az öt ágyéki csigolya ( vertebra lumbalis ) szakaszán keresztirányú, HR ( High Resilience = nagy rugalmasság ) tulajdonságú hideghab megerősítést kapott, így a tehermentesített alvás körülményei magas hatásfokkal állnak rendelkezésre. Mindemellett vállrészen mindkét komfortréteg - a 3 cm emlékezőhab és a 4 cm hideghab réteg - alatt egy extra, 3 cm vastag, légcsatornákkal ellátott lágyabb betéthab kiegészítést kapott, így egy még lágyabb oldal- vagy háton-fekvési pozíció vehető fel. A matrac hosszúsági metszetében 4 helyen is CNC formavágott horizontális lég-illetve hőelvezető csatorna gondoskodik a megfelelő éjszakai klímaháztartásról.

VarioFlex Memo 30 matrac huzata

A VarioFlex Memo 30 légáteresztését egy 3D-s dupla oldalháló teszi teljessé. A huzat a piacon kapható leghatékonyabb nedvességelvezető tulajdonsággal rendelkező Tencel huzat, amely körbe-és ketté-cipzározható, így a nagyobb méretű ( 160 vagy 180 x 200 cm-es ) matracok huzata is bele fog férni az általános töltősúlyú mosógépekbe. A Tencel alapanyagú matrachuzatok minden más huzatnál gyorsabban és nagyobb felületen vezetik el az éjszakai alvás során keletkezett 4-5 dl nedvesség egy részét, így száraz és antiallergén alvási környezetet kapunk.

VarioFlex Memo 30 zónázott memory matrac paraméterei

Termék megnevezéseMemory matrac
Matrac huzataLevehető, Mosható
Huzat mosása30 - 40ºC-on
Huzat típusaElasztikus Tencel
Matrac keménységeFélkemény
Komfort zónák száma7 zónás
Matrac terhelhetősége120 kg/fő
Matrac rétegek3
Ajánlott alátámasztásRugalmas ágyrács
AjánlásVegyes alvástípushoz
Magasság18 cm
Garancia10 év arányosított garancia

Kapcsolódó bejegyzések

Értékelés 
2016-11-12

Király a matrac. Végre nem izzadok bele, és a hátam se fáj már. :)

  Írja meg róla a véleményét!

  Vélemény írás

  VarioFlex Memo 30 zónázott memory matrac

  VarioFlex Memo 30 zónázott memory matrac

  3 cm vastag, 60 kg/m3 sűrűségű emlékezőhab. 7 ergonómiai zónás, 4 cm magas, 40 kg/m3 HD és HR komforthab. 10 cm 40 kg/m3 HD poliuretán tartóréteg.
  Megtekintett termékek
  Termék sikeresen hozzáadva a termékösszehasonlításhoz!