3 cm vastag, 60 kg/m3 sűrűségű emlékezőhab. 7 ergonómiai zónás, 4 cm magas, 40 kg/m3 HD és HR komforthab. 10 cm 40 kg/m3 HD poliuretán tartóréteg.

Bővebb leírás

89 760 Ft‎

112 200 Ft‎

-20%kedvezmény

Árajánlatot kérek

VarioFlex Memo 30 zónázott memory matrac leírása

Számottevően kevesebb átfordulás az éjszakai regeneráció során - ezt nyújtja a Stille termékcsaládba tartozó VarioFlex Memo 30 matrac. A 17 cm-es magvastagsággal rendelkező matrac mindkét komfortoldala különböző, de egyaránt hatékony fekvési élményt nyújt használójának.

VarioFlex Memo 30 matrac felső kényelmi rétegei

A tartómag egyik oldalán egy hét ergonómiai zónával rendelkező, 4 cm vastag, 40 kg/m3 HD és HR komforthab kényelmi réteg található, amely a Cube ( kocka )-vágási technológiával az egyik legmagasabb alvási komfortot biztosítja. A hossz-és keresztirányú felületi légcsatornák megnövelik a VarioFlex Memo 30 mikroklimatikus tulajdonságát, megakadályozzák a magas páratartalom kialakulását a fekhelyünkön.

A matrac másik oldalán egy nyomáscsökkentő, 3 cm vastag 60 kg/m3 tömegsűrűségű emlékezőhab réteg található, amely a minimálisra redukálja a vérkeringést korlátozó nyomóhatásokat ( mind a matracmag többlet tartóerejét, mind a testsúlyunkból adódó, gravitációnak kitett nyomóerőt ) így a matracon pihenve egy magasabb minőségű regeneráció válik elérhetővé.

A két különböző komfortoldal lehetővé teszi az egyénre szabott használatot, így nem kell feltétlenül alkalmazkodnunk a párunk eltérő alvási igényeihez, valamint szükség esetén rövidebb-hosszabb időszakon keresztül a matrac megfordításával variálni is tudjuk komfortunkat.

VarioFlex Memo 30 matrac középső tartó magja

A középső, 10 cm magas, 40 kg/m3 HD ( High Density = nagy sűrűségű ) poliuretán tartóréteg hét ergonómia zónára lett felosztva a differenciált alátámasztási erő érdekében, így a különböző tömegű és formájú testrészeink a számukra optimális fiziológiás testhelyzetben pihenhetnek. A matrac derékrészén, az öt ágyéki csigolya ( vertebra lumbalis ) szakaszán keresztirányú, HR ( High Resilience = nagy rugalmasság ) tulajdonságú hideghab megerősítést kapott, így a tehermentesített alvás körülményei magas hatásfokkal állnak rendelkezésre. Mindemellett vállrészen mindkét komfortréteg - a 3 cm emlékezőhab és a 4 cm hideghab réteg - alatt egy extra, 3 cm vastag, légcsatornákkal ellátott lágyabb betéthab kiegészítést kapott, így egy még lágyabb oldal- vagy háton-fekvési pozíció vehető fel. A matrac hosszúsági metszetében 4 helyen is CNC formavágott horizontális lég-illetve hőelvezető csatorna gondoskodik a megfelelő éjszakai klímaháztartásról.

VarioFlex Memo 30 matrac huzata

A VarioFlex Memo 30 légáteresztését egy 3D-s dupla oldalháló teszi teljessé. A huzat a piacon kapható leghatékonyabb nedvességelvezető tulajdonsággal rendelkező Tencel huzat, amely körbe-és ketté-cipzározható, így a nagyobb méretű ( 160 vagy 180 x 200 cm-es ) matracok huzata is bele fog férni az általános töltősúlyú mosógépekbe. A Tencel alapanyagú matrachuzatok minden más huzatnál gyorsabban és nagyobb felületen vezetik el az éjszakai alvás során keletkezett 4-5 dl nedvesség egy részét, így száraz és antiallergén alvási környezetet kapunk.

VarioFlex Memo 30 zónázott memory matrac paraméterei

Termék megnevezéseMemory matrac
Matrac huzataLevehető, Mosható
Huzat mosása30 - 40ºC-on
Huzat típusaElasztikus Tencel
Matrac keménységeFélkemény
Komfort zónák száma7 zónás
Matrac terhelhetősége120 kg/fő
Matrac rétegek3
Ajánlott alátámasztásRugalmas ágyrács
AjánlásVegyes alvástípushoz
Magasság18 cm
Garancia10 év arányosított garancia
Értékelés 
2016-11-12

Király a matrac. Végre nem izzadok bele, és a hátam se fáj már. :)

  Írja meg róla a véleményét!

  Vélemény írás

  VarioFlex Memo 30 zónázott memory matrac

  VarioFlex Memo 30 zónázott memory matrac

  3 cm vastag, 60 kg/m3 sűrűségű emlékezőhab. 7 ergonómiai zónás, 4 cm magas, 40 kg/m3 HD és HR komforthab. 10 cm 40 kg/m3 HD poliuretán tartóréteg.
  Megtekintett termékek
  Termék sikeresen hozzáadva a termékösszehasonlításhoz!