20 cm magas Médea Plus matrac két komfortoldallal. keresztirányú légcsatornák. 55 kg/m³ tömegsűrűségű nyomáscsökkentő emlékezőhab réteggel. karakteres tartású, keményebb HR ( High Resilience = nagy rugalmasság ) hideghabbal. Egyedülálló kiképzésű, változó magasságú ( 3 - 5 cm között ) emlékezőhab kényelmi réteg

Bővebb leírás

104 900 Ft‎

Matracok ingyenes házhozszállítása magyarország egész területén

Ingyenes házhozszállítás részletei

  • Az ingyenes házhozszállítás 50 000,-Ft.-ot meghaladó matracvásárlás esetén érvényes, és az első kapuig értendő! (Az esetleges rakodást, illetve emeletdíjat nem tartalmazza!)
  • A szállítás díja a termék vételárából kerül jóváírásra.
  • Ingyenes házhozszállítást, csak abban esetben tudjuk biztosítani, amennyiben Ön hivatkozik rá, illetve igénybe kívánja venni.
  • Amennyiben személyesen veszi át a terméket valamelyik üzletünkben, a weboldalunkon feltüntetett legalacsonyabb ár kerül felszámításra!

Részletes tájékoztatásért, kérjük keresse üzleteinket!
(Az akció 2019.05.25.-e után történt vásárlások, rendelések esetén érvényes, illetve vehető igénybe.

Az akció nem vonatkozik:

  • Párnákra, paplanokra, éjjelikre, komódokra, ágyakra, ágyneműtartókra és ágyrácsokra, illetve egyéb kiegészítőkre! (Kivételt képez, az 50.000.-Ft-ot meghaladó matrac, a fentiekkel történő együttes vásárlása.)
  • Az ágyneműtartós ágyak esetén felajánlott +5% kedvezménnyel az ingyenes szállítás, nem összevonható! (Ebben az esetben, vagy egyik, vagy másik kedvezmény érvényesíthető!)
Árajánlatot kérek

Gumotex Médea Plus memóriahabos hideghab leírása

Kényeztetően kellemes fekvési érzetének és technológiai specifikációinak köszönhetően igazi unikum az emlékezőhabos matracok között a Gumotex csehországi matracgyártó ágybetétje, a Médea Plus. A 20 cm magas matrac két komfortoldalt tartalmaz, az egyik oldalán félkemény fekvőfelület biztosító 55 kg/m3 tömegsűrűségű nyomáscsökkentő emlékezőhab réteg, a másik oldalán egy karakteres tartású, keményebb HR ( High Resilience = nagy rugalmasság ) hideghab réteg található.

Változó magasságú memóriahab kényelmi réteg

A Gumotex - Médea Plus matracban található egyedülálló kiképzésű, változó magasságú ( 3 - 5 cm között ) emlékezőhab kényelmi réteg egyenletesebben oszlatja el a testsúlyt az ágybetét felszínén. Oldalfekvéskor a váll-és csípőízület vastagabb térfogatú memory foam rétegbe süppedhet bele ( 5 cm ), ugyanakkor a bordakosár melletti testszakasz anatómiai alakjához illeszkedően a vékonyabb ( 3 cm ) komfortréteg rásegít a középső támasztómag tartásához, így megakadályozza a gerinc oldalirányú elhajlását. Háton történő fekvéskor ugyanakkor a hát felső része, a medencerész valamint a sarok tud mélyebbre süppedni, az ágyéki derék szakasz homorulata viszont megkapja a határozottabb alátámasztást, ezenfelül a gerinc melletti tartóizmok vérkeringése optimális tud maradni az emlékezőhab nyomáscsökkentő tulajdonságának következtében. Az emlékezőhab felületi kialakítása speciális hullámszerű profilvágással készült, a keresztirányú légcsatornák lehetővé teszik az alvási hőmérséklet mérséklését.

Médea Plus matrac rugalmas HR-hab komfortréteggel

A másik oldalon található 40 kg/m3 tömegsűrűségű, 5 - 10 cm magas, rugalmas HR-hab komfortréteg egy karakán, feszes kényelmet tesz lehetővé, így eltérő testsúlyú és/vagy alvási pozíciót, fekvési kényelmet preferáló párok esetében sem kell mindenáron alkalmazkodnunk a másik fél igényeihez, hiszen mindenki a saját elvárásainak megfelelően kiválasztott matracon tud pihenni a leghatékonyabban.

Középső tartómag

Bármely oldalát is használjuk a Médea Plus matracnak, a nagy teherbírású, 45 kg/m3 sűrűségű középső, 6 - 9 cm vastag, HR-hab tartómag lesz a teherviselő rész, amely a hét anatómiai zónájával illetve ergonómiai formakiképzésével hosszú távon fogja megadni testünknek azt a magabiztos tartást, amely minden éjszakai regeneráció alapja. Ezt az alátámasztást egy deréktájékon keménységállítási lehetőséggel bíró, rugalmas lécekkel vagy modulszerkezettel ellátott ágyráccsal még finomabbra tudjuk hangolni, együttes használatukkal a matrac élettartama megnövekszik.

Ragasztás mentes összetétel

A felhasznált habok egyedi vágástechnológiája mellett különlegesség, hogy a gyártás során nem használnak ragasztóanyagokat, a HR-habok úgynevezett "hullám-puzzle" módon kapcsolódnak egymásba, ami lehetővé teszi az optimális levegőcirkulációt a matrac magjában. A ragasztásmentes technológiai kialakítás rendkívül formastabil magrészt tesz lehetővé. A megfelelő tartás és kompressziócsökkentés mellett az optimális alvási klíma és a megfelelő légáteresztés szintén kardinális tényező a matracválasztásnál, a Médea Plus matrac e faktor tekintetében nyújt kimagaslót az általános hab-és/vagy emlékezőhab matracokhoz viszonyítva. Kimagasló mikroklimatikus tulajdonsága megakadályozza a magas páratartalom kialakulását a matracban, higiénikus regenerációs környezetet tud biztosítani az "otthoni wellnesshez.".

Ezüstionos 3D Avalon huzat

Avalon huzat

Esztétikus és különleges eleme a Médea Plus matracnak az Avalon huzat. A huzat szövetszálait ezüstionokkal ( 2 - 6 % Ag+ ) kezelik, amelyek rendszeres mosás során sem veszítenek antibakteriális hatásukból, a mikroorganizmusok, baktériumok megtelepedését erőteljesen megakadályozzák, a kialakuló kellemetlen szagokat nagymértékben tudják semlegesíteni. Az ezüst a mélyebb ideg-és immunrendszeri pihenés egyik segédanyaga, az emberi test felesleges bioelektromos feszültségét elvezetve hozzájárul az alvási minőség javításához.

3D oldalháló fülekkel Avalon huzat

A 26 % viszkózt tartalmazó Avalon huzat 60°C-on mosható, körbe-és kettécipzározható, így a két huzattérfél egymástól elszeparáltan is mosható háztartási körülmények között, a nagy méretű ( 160 vagy 180 x 200 cm-es ) matracok huzata is belefér az 5 - 7 kg töltősúlyú mosógépekbe. A matrac oldalán körbefutó 3D-s szövetből készült, kiválóan szellőző dupla oldalháló és a pamutnál is jobb nedvességelvezető viszkózszál elősegíti a száraz alvási higiénia kialakítását. A matrac mindkét hosszanti oldalán 2 - 2 db forgató fogantyú könnyíti meg a matracok átfordítását, kezelését.

A Gumotex Médea Plus matrac egy korszerű választási lehetőség a habmatracok/memory foam matracok között, alátámasztás - nyomáscsökkentés - alvási klíma/légáteresztés - higiénia tekintetében.

Próbálja ki Ön is!

Gumotex Médea Plus memóriahabos hideghab paraméterei

Termék megnevezéseMemory matrac
Matrac huzataLevehető, Mosható
Huzat mosása60ºC-on
Huzat típusaAntiallergén Avalon huzat
Matrac keménységeFélkemény -kemény
Komfort zónák száma7 zónás
Matrac terhelhetősége120 kg/fő
Matrac rétegek3
Anyagsűrűség55 kg / m3
Ajánlott alátámasztásRugalmas ágyrács
Magasság20 cm
Garancia10 év arányosított garancia

Vélemény írás

Gumotex Médea Plus memóriahabos hideghab

Gumotex Médea Plus memóriahabos hideghab

20 cm magas Médea Plus matrac két komfortoldallal. keresztirányú légcsatornák. 55 kg/m³ tömegsűrűségű nyomáscsökkentő emlékezőhab réteggel. karakteres tartású, keményebb HR ( High Resilience = nagy rugalmasság ) hideghabbal. Egyedülálló kiképzésű, változó magasságú ( 3 - 5 cm között ) emlékezőhab kényelmi réteg
Megtekintett termékek
Termék sikeresen hozzáadva a termékösszehasonlításhoz!