20 cm magas Médea Plus matrac két komfortoldallal. keresztirányú légcsatornák. 55 kg/m³ tömegsűrűségű nyomáscsökkentő emlékezőhab réteggel. karakteres tartású, keményebb HR ( High Resilience = nagy rugalmasság ) hideghabbal. Egyedülálló kiképzésű, változó magasságú ( 3 - 5 cm között ) emlékezőhab kényelmi réteg

Bővebb leírás

75 512 Ft‎

Árajánlatot kérek

Gumotex Médea Plus leírása

Kényeztetően kellemes fekvési érzetének és technológiai specifikációinak köszönhetően igazi unikum az emlékezőhabos matracok között a Gumotex csehországi matracgyártó ágybetétje, a Médea Plus. A 20 cm magas matrac két komfortoldalt tartalmaz, az egyik oldalán félkemény fekvőfelület biztosító 55 kg/m3 tömegsűrűségű nyomáscsökkentő emlékezőhab réteg, a másik oldalán egy karakteres tartású, keményebb HR ( High Resilience = nagy rugalmasság ) hideghab réteg található.

Változó magasságú memóriahab kényelmi réteg

A Gumotex - Médea Plus matracban található egyedülálló kiképzésű, változó magasságú ( 3 - 5 cm között ) emlékezőhab kényelmi réteg egyenletesebben oszlatja el a testsúlyt az ágybetét felszínén. Oldalfekvéskor a váll-és csípőízület vastagabb térfogatú memory foam rétegbe süppedhet bele ( 5 cm ), ugyanakkor a bordakosár melletti testszakasz anatómiai alakjához illeszkedően a vékonyabb ( 3 cm ) komfortréteg rásegít a középső támasztómag tartásához, így megakadályozza a gerinc oldalirányú elhajlását. Háton történő fekvéskor ugyanakkor a hát felső része, a medencerész valamint a sarok tud mélyebbre süppedni, az ágyéki derék szakasz homorulata viszont megkapja a határozottabb alátámasztást, ezenfelül a gerinc melletti tartóizmok vérkeringése optimális tud maradni az emlékezőhab nyomáscsökkentő tulajdonságának következtében. Az emlékezőhab felületi kialakítása speciális hullámszerű profilvágással készült, a keresztirányú légcsatornák lehetővé teszik az alvási hőmérséklet mérséklését.

Médea Plus matrac rugalmas HR-hab komfortréteggel

A másik oldalon található 40 kg/m3 tömegsűrűségű, 5 - 10 cm magas, rugalmas HR-hab komfortréteg egy karakán, feszes kényelmet tesz lehetővé, így eltérő testsúlyú és/vagy alvási pozíciót, fekvési kényelmet preferáló párok esetében sem kell mindenáron alkalmazkodnunk a másik fél igényeihez, hiszen mindenki a saját elvárásainak megfelelően kiválasztott matracon tud pihenni a leghatékonyabban.

Középső tartómag

Bármely oldalát is használjuk a Médea Plus matracnak, a nagy teherbírású, 45 kg/m3 sűrűségű középső, 6 - 9 cm vastag, HR-hab tartómag lesz a teherviselő rész, amely a hét anatómiai zónájával illetve ergonómiai formakiképzésével hosszú távon fogja megadni testünknek azt a magabiztos tartást, amely minden éjszakai regeneráció alapja. Ezt az alátámasztást egy deréktájékon keménységállítási lehetőséggel bíró, rugalmas lécekkel vagy modulszerkezettel ellátott ágyráccsal még finomabbra tudjuk hangolni, együttes használatukkal a matrac élettartama megnövekszik.

Ragasztás mentes összetétel

A felhasznált habok egyedi vágástechnológiája mellett különlegesség, hogy a gyártás során nem használnak ragasztóanyagokat, a HR-habok úgynevezett "hullám-puzzle" módon kapcsolódnak egymásba, ami lehetővé teszi az optimális levegőcirkulációt a matrac magjában. A ragasztásmentes technológiai kialakítás rendkívül formastabil magrészt tesz lehetővé. A megfelelő tartás és kompressziócsökkentés mellett az optimális alvási klíma és a megfelelő légáteresztés szintén kardinális tényező a matracválasztásnál, a Médea Plus matrac e faktor tekintetében nyújt kimagaslót az általános hab-és/vagy emlékezőhab matracokhoz viszonyítva. Kimagasló mikroklimatikus tulajdonsága megakadályozza a magas páratartalom kialakulását a matracban, higiénikus regenerációs környezetet tud biztosítani az "otthoni wellnesshez.".

Ezüstionos 3D Avalon huzat

Avalon huzat

Esztétikus és különleges eleme a Médea Plus matracnak az Avalon huzat. A huzat szövetszálait ezüstionokkal ( 2 - 6 % Ag+ ) kezelik, amelyek rendszeres mosás során sem veszítenek antibakteriális hatásukból, a mikroorganizmusok, baktériumok megtelepedését erőteljesen megakadályozzák, a kialakuló kellemetlen szagokat nagymértékben tudják semlegesíteni. Az ezüst a mélyebb ideg-és immunrendszeri pihenés egyik segédanyaga, az emberi test felesleges bioelektromos feszültségét elvezetve hozzájárul az alvási minőség javításához.

3D oldalháló fülekkel Avalon huzat

A 26 % viszkózt tartalmazó Avalon huzat 60°C-on mosható, körbe-és kettécipzározható, így a két huzattérfél egymástól elszeparáltan is mosható háztartási körülmények között, a nagy méretű ( 160 vagy 180 x 200 cm-es ) matracok huzata is belefér az 5 - 7 kg töltősúlyú mosógépekbe. A matrac oldalán körbefutó 3D-s szövetből készült, kiválóan szellőző dupla oldalháló és a pamutnál is jobb nedvességelvezető viszkózszál elősegíti a száraz alvási higiénia kialakítását. A matrac mindkét hosszanti oldalán 2 - 2 db forgató fogantyú könnyíti meg a matracok átfordítását, kezelését.

A Gumotex Médea Plus matrac egy korszerű választási lehetőség a habmatracok/memory foam matracok között, alátámasztás - nyomáscsökkentés - alvási klíma/légáteresztés - higiénia tekintetében.

Próbálja ki Ön is!

Gumotex Médea Plus paraméterei

Termék megnevezéseMemory matrac
Matrac huzataLevehető, Mosható
Huzat mosása60ºC-on
Huzat típusaAntiallergén Avalon huzat
Matrac keménységeFélkemény -kemény
Komfort zónák száma7 zónás
Matrac terhelhetősége120 kg/fő
Matrac rétegek3
Anyagsűrűség55 kg / m3
Ajánlott alátámasztásRugalmas ágyrács
Magasság20 cm
Garancia10 év arányosított garancia

Vélemény írás

Gumotex Médea Plus

Gumotex Médea Plus

20 cm magas Médea Plus matrac két komfortoldallal. keresztirányú légcsatornák. 55 kg/m³ tömegsűrűségű nyomáscsökkentő emlékezőhab réteggel. karakteres tartású, keményebb HR ( High Resilience = nagy rugalmasság ) hideghabbal. Egyedülálló kiképzésű, változó magasságú ( 3 - 5 cm között ) emlékezőhab kényelmi réteg
Megtekintett termékek
Termék sikeresen hozzáadva a termékösszehasonlításhoz!