Biztonságos gyors fizetés

SimplePay, Paypal

Ingyenes Házhozszállítás

100 000,-Ft feletti vásárlás esetén

Egészségpénztár

Matracvásárlás egészségpénztárra

Megbízható Bolthálózat

Profi szaktanácsadás 2008 -óta

Szállítási és fizetési információk

Szállítási információk

Önnek egyaránt lehetősége van webáruházunkban megrendelt termékeket személyesen átvenni üzleteinkben, illetve házhoz szállítást igényelni.
Az itt közzétett díjak tájékoztató jellegűek, egyes termékek esetén vagy egyedi körülmények következtében a szállítási költség eltérő lehet!

Házhozszállítás

A házhozszállítást Magyarország területén cégünk általában alvállalkozók közreműködésével végzi. Megrendelését lehetőségeink szerint legrövidebb időn belül teljesítjük, melynek időpontjáról munkatársunk értesítést küld, illetve telefonon előre egyeztet Önnel. Ha a megrendelő hibájából, az áru átadása nem történik meg, úgy az ismételt kiszállítás díját köteles megtéríteni.

Ingyenes Házhozszállítás Akció

Matracok ingyenes házhozszállítása Magyarország egész területén

Ingyenes házhozszállítás feltételek

 • Az ingyenes házhozszállítás 100 000,-Ft.-ot meghaladó vásárlás esetén érvényes, és az első kapuig értendő! (Az esetleges rakodást, illetve emeletdíjat nem tartalmazza!)
 • Ingyenes házhozszállítást, csak abban esetben tudjuk biztosítani, amennyiben Ön hivatkozik rá, illetve igénybe kívánja venni.
 • Amennyiben személyesen veszi át a terméket valamelyik üzletünkben, a weboldalunkon feltüntetett legalacsonyabb ár kerül felszámításra!

Részletes tájékoztatásért, kérjük keresse üzleteinket!

Az akció nem vonatkozik:

 • Az ágyneműtartós ágyak esetén felajánlott +5% kedvezménnyel az ingyenes szállítás, nem összevonható! (Ebben az esetben, vagy egyik, vagy másik kedvezmény érvényesíthető!)

Kisméretű termékek, kiegészítők postázása

 • Vákuum-csomagolt matracok postázása:
  120 cm-es szélességig 4 000.- Ft.
  120x200 cm-es szélesség feletti méretnél 5 000.- Ft
 • Egyes fedőmatracok, gyermekmatracok, párnák, paplanok postázása:
  3 000.- Ft - 3 500.- Ft terméktől függően.
 • Ágyrácsok postázása:
  90x200 cm-es méretig 4 000.- Ft.

Szerelési díjak Budapesten és üzleteink 50 km-es körzetén belül:

 • Ágyneműtartó nélküli ágyak esetén 3 000.- Ft
 • Ágyneműtartós ágyak esetén 5 000.- Ft
 • Kárpitos ágyak esetén 15 000.- Ft
 • Kanapéágyak esetén 10 000.- Ft

Szerelési díjak üzleteink 50 km-es körzetén kívül:

 • Ágyneműtartó nélküli ágyak esetén 15 000.- Ft
 • Ágyneműtartós és kárpitos ágyak esetén 20 000.- Ft
 • Kanapéágyak esetén 20 000.- Ft

500 000,-Ft feletti vásárlás esetén a szerelés díja ingyenes Magyarország egész területén!

  Általános szállítási díjak

  Mivel termékeinket a vásárlók nagyrészt személyesen veszik át, a házhoz szállítás díja nincs beépítve a termékek árába. A házhoz szállítás díja függ a szállítási címtől, a termék méretétől és súlyától, az emeletek számától és a termék gyártójától. A legtöbb bútor lapra szerelt állapotban érkezik, szerelés külön díj ellenében igényelhető.

  A fent taglaltak körén kívül eső termékek szállítási díjai:

  • Budapest területén belül: 6 000 - 8 000.- Ft
  • Üzleteink 50 km-es körzetén belül 10 000.- Ft
  • Az ország többi részére 12 000 - 20 000,-Ft a termékek számától, terjedelmétől függően. (külső szállító)
   További részletekről érdeklődjön elérhetőségeinken.

  A házhoz szállítás díja a földszintre/magas földszintre vonatkozik!
  Emeletdíj: 500 – 1000.- Ft/emelet
  Kárpitos és ágyneműtartós ágyak esetén: 1000.- Ft/emelet

  Lakáson belüli galériára, csigalépcsőn felvitelre emeletdíj vonatkozik!

  Szállítási határidő

  A szállítási határidő termékenként és termék méretenként is eltérő lehet. Alvásstúdió Kft. által a vásárlási szerződés megkötésekor közölt elkészítési és szállítási határidő adatai tájékoztató jellegűek és a korábbi elkészítési és szállítási határidők tapasztalatai szerint lett meghatározva. Átmeneti készlethiány, nemzetközi szállítmányok késedelme vagy egyéb előre nem látható okokból a Matrac Ász Kft. és/vagy szállítmányozási alvállalkozója által közölt elkészítési és szállítási határidő a megadottól eltérhet, erről legkésőbb az eredeti határidő(k) lejárati napján a Megrendelőt értesíteni köteles. Indokolt esetben a Megrendelő elfogadja, hogy a Alvásstúdió Kft. az elkészítési/szállítási határidőt 30 munkanappal túllépheti.

   

  Kiszállítás időpontja

  A megvásárolt termékek szállítás időpontját a megadott telefonszámon előzetesen egyeztetjük.

  A termékek Budapesti házhozszállítása hétköznap 3-5 órás intervallumban, előre egyeztetve történik.

  A vidéki ( nem Budapest közigazgatási határán belüli ) kiszállításokat a Alvásstúdió Kft. kiszervezi szállítmányozási alvállalkozójának.
  A Matrac Ász Kft. által a vidéki Megrendelő komplett megrendelésének raktárközpontba érkezésének napján írásbeli megbízással megrendeli a szállítmányozási alvállalkozótól a vidékre történő szállítást, aki a Megrendelővel történt időpont egyeztetés után  - a Megrendelő otthonába a megbízás/időpont egyeztetés napjától számítva - 1 - 12 munkanapon belül tudja gyűjtőkiszállítással a termékeket eljuttatni.

  Személyes átvétel üzleteinkben

  A Alvásstúdió -nál kereskedelmi tevékenységünket nagyrészt üzleteinken keresztül bonyolítjuk, mert fontosnak tartjuk a vásárlókkal való szoros kapcsolat kialakítását, valamint személyes tanácsadást folytatunk évtizedes tapasztalattal rendelkező kollégáink segítségével.

  Bútoraink egy része lapra szerelten kerül értékesítésre, így akár személyautóval, kisteherautóval is szállíthatók. Kérjük érdeklődjön a kívánt termék paramétereiről üzletünkben! Személyes átvétel és webáruházunkban történő megrendelés esetén az eladó 30 napig tartja lefoglalva a megrendelő számára az árut. Ezután a megrendelést az eladó érvénytelennek nyilváníthatja és törölheti, mely egyedi személyhez kötött terméknél a foglaló elvesztésével járhat!

  Üzleteink elérhetősége/nyitvatartása

  9.ker. Bp. Soroksári út 16
  (1) 878 0828, (20) 361 6145
  Hétköznap:10-19, Szombat:10-14

  13.ker. Bp. Váci út 136/C
  (1) 720 9552, (20) 232 8242
  Hétköznap:10-18, Szombat:10-14

  Fizetési információk

  Fizetési feltételek

  A vásárló a megrendelés leadásakor a vásárolt áru és szolgáltatás ellenértékét, vagy előlegét (az eladás második napjától foglalónak minősül) személyesen készpénzben, elektronikus úton (bankkártyával), vagy az Alvásstúdió Kft. bankszámlájára való közvetlen átutalással teljesítheti.