Kedves Vásárlóink!

A kialakult új koronavírusos járványra való tekintettel
kollégáink 2020.03.27.-től hétköznap 10:00 - 18:00 óráig, szombaton 10:00 - 14:00 óráig
telefonos ügyfélszolgálatainkon és e-mailben állnak a vásárlóink rendelkezésére.

Webáruházunk továbbra is zavartalanul üzemel!

Higiéniai alapelveink megtartása mellett a kiállított próbatermékeink (matracok, párnák stb.) huzatjait folyamatosan mosógépben tisztítjuk, fertőtlenítjük, valamint antimikrobiális felületvédelemmel látjuk el, ezért üzleteink biztonságosan látogathatóak. Minden üzletünkben lehetőség van kézfertőtlenítésre a dolgozók és a vásárlók számára egyaránt. A fokozottan veszélyeztetett idősebb korosztálynak javasoljuk, hogy online vagy telefonon érdeklődjenek, illetve rendeljenek.

Üzletfilozófiánk szerves részét képezi vásárlóink biztonságos kiszolgálása a bolti látogatások, valamint termékkiszállításaink alkalmával is. A fent leírt biztonsági intézkedéseink mellett kollégáink telefonon és online felületeinken is állnak rendelkezésükre.

Szállítási és fizetési információk

Szállítási információk

Önnek egyaránt lehetősége van webáruházunkban megrendelt termékeket személyesen átvenni üzleteinkben, illetve házhoz szállítást igényelni.
Az itt közzétett díjak tájékoztató jellegűek, egyes termékek esetén vagy egyedi körülmények következtében a szállítási költség eltérő lehet!

Házhozszállítás

A házhozszállítást Magyarország területén cégünk általában alvállalkozók közreműködésével végzi. Megrendelését lehetőségeink szerint legrövidebb időn belül teljesítjük, melynek időpontjáról munkatársunk értesítést küld, illetve telefonon előre egyeztet Önnel. Ha a megrendelő hibájából, az áru átadása nem történik meg, úgy az ismételt kiszállítás díját köteles megtéríteni.

Ingyenes Házhozszállítás Akció

Matracok ingyenes házhozszállítása Magyarország egész területén

Ingyenes házhozszállítás feltételek

 • Az ingyenes házhozszállítás 50 000,-Ft.-ot meghaladó matracvásárlás esetén érvényes, és az első kapuig értendő! (Az esetleges rakodást, illetve emeletdíjat nem tartalmazza!)
 • A szállítás díja a termék vételárából kerül jóváírásra.
 • Az ingyenes szállítás csak azokra a termékekre vonatkozik amelyeknél a termékoldalon jelezve van!
 • Ingyenes házhozszállítást, csak abban esetben tudjuk biztosítani, amennyiben Ön hivatkozik rá, illetve igénybe kívánja venni.
 • Amennyiben személyesen veszi át a terméket valamelyik üzletünkben, a weboldalunkon feltüntetett legalacsonyabb ár kerül felszámításra!

Részletes tájékoztatásért, kérjük keresse üzleteinket!
(Az akció 2019.05.25.-e után történt vásárlások, rendelések esetén érvényes, illetve vehető igénybe.

Az akció nem vonatkozik:

 • Párnákra, paplanokra, éjjelikre, komódokra, ágyakra, ágyneműtartókra és ágyrácsokra, illetve egyéb kiegészítőkre! (Kivételt képez, az 50.000.-Ft-ot meghaladó matrac, a fentiekkel történő együttes vásárlása.)
 • Az ágyneműtartós ágyak esetén felajánlott +5% kedvezménnyel az ingyenes szállítás, nem összevonható! (Ebben az esetben, vagy egyik, vagy másik kedvezmény érvényesíthető!)

Kisméretű termékek, kiegészítők postázása

 • Vákuum-csomagolt matracok postázása:
  120 cm-es szélességig 4 000.- Ft.
  120x200 cm-es szélesség feletti méretnél 5 000.- Ft
 • Egyes fedőmatracok, gyermekmatracok, párnák, paplanok postázása:
  3 000.- Ft - 3 500.- Ft terméktől függően.
 • Ágyrácsok postázása:
  90x200 cm-es méretig 4 000.- Ft.

Szerelési díjak

 • Ágyneműtartó nélküli ágyak esetén 3 000.- Ft
 • Ágyneműtartós ágyak esetén 5 000.- Ft
 • Kanapéágyak esetén 6 000.- Ft

Általános szállítási díjak

Mivel termékeinket a vásárlók nagyrészt személyesen veszik át, a házhoz szállítás díja nincs beépítve a termékek árába. A házhoz szállítás díja függ a szállítási címtől, a termék méretétől és súlyától, az emeletek számától és a termék gyártójától. A legtöbb bútor lapra szerelt állapotban érkezik, szerelés külön díj ellenében igényelhető.

A fent taglaltak körén kívül eső termékek szállítási díjai:

 • Budapest területén belül: 6 000 - 8 000.- Ft
 • Üzleteink 40 km-es körzetén belül 10 000.- Ft
 • Az ország többi részére 12 000 - 20 000,-Ft a termékek számától, terjedelmétől függően. (külső szállító)
  További részletekről érdeklődjön elérhetőségeinken.

A házhoz szállítás díja a földszintre/magas földszintre vonatkozik.
Emeletdíj: 500 – 1000.- Ft/emelet

Lakáson belüli galériára, csigalépcsőn felvitelre emeletdíj vonatkozik.

Szállítási határidő

A szállítási határidő termékenként és termék méretenként is eltérő lehet. A Matrac Ász Kft. által a vásárlási szerződés megkötésekor közölt elkészítési és szállítási határidő adatai tájékoztató jellegűek és a korábbi elkészítési és szállítási határidők tapasztalatai szerint lett meghatározva. Átmeneti készlethiány, nemzetközi szállítmányok késedelme vagy egyéb előre nem látható okokból a Matrac Ász Kft. és/vagy szállítmányozási alvállalkozója által közölt elkészítési és szállítási határidő a megadottól eltérhet, erről legkésőbb az eredeti határidő(k) lejárati napján a Megrendelőt értesíteni köteles. Indokolt esetben a Megrendelő elfogadja, hogy a Matrac Ász Kft. az elkészítési/szállítási határidőt 30 munkanappal túllépheti.

Kiszállítás időpontja

A megvásárolt termékek szállítás időpontját a megadott telefonszámon előzetesen egyeztetjük.

A termékek Budapesti házhozszállítása hétfőtől szombatig 2-3 órás intervallumban, előre egyeztetve történik.

A vidéki ( nem Budapest közigazgatási határán belüli ) kiszállításokat a Matrac Ász Kft. kiszervezi szállítmányozási alvállalkozójának.
A Matrac Ász Kft. által a vidéki Megrendelő komplett megrendelésének raktárközpontba érkezésének napján írásbeli megbízással megrendeli a szállítmányozási alvállalkozótól a vidékre történő szállítást, aki a Megrendelővel történt időpont egyeztetés után  - a Megrendelő otthonába a megbízás/időpont egyeztetés napjától számítva - 1 - 12 munkanapon belül tudja gyűjtőkiszállítással a termékeket eljuttatni.

Személyes átvétel üzleteinkben

A Matrac Ász -nál kereskedelmi tevékenységünket nagyrészt üzleteinken keresztül bonyolítjuk, mert fontosnak tartjuk a vásárlókkal való szoros kapcsolat kialakítását, valamint személyes tanácsadást folytatunk évtizedes tapasztalattal rendelkező kollégáink segítségével.

Bútoraink egy része lapra szerelten kerül értékesítésre, így akár személyautóval, kisteherautóval is szállíthatók. Kérjük érdeklődjön a kívánt termék paramétereiről üzletünkben! Személyes átvétel és webáruházunkban történő megrendelés esetén az eladó 30 napig tartja lefoglalva a megrendelő számára az árut. Ezután a megrendelést az eladó érvénytelennek nyilváníthatja és törölheti, mely egyedi személyhez kötött terméknél a foglaló elvesztésével járhat!

Üzleteink elérhetősége/nyitvatartása

14.ker. Bp. Nagy Lajos király útja 136
(1) 878 0877, (20) 977 2577
Hétköznap:10-18, Szombat:10-14

9.ker. Bp. Soroksári út 16
(1) 878 0828, (20) 361 6145
Hétköznap:10-19, Szombat:10-14

13.ker. Bp. Váci út 136/C
(1) 720 9552, (20) 232 8242
Hétköznap:10-18, Szombat:10-14

Fizetési információk

Fizetési feltételek

A vásárló a megrendelés leadásakor a vásárolt áru és szolgáltatás ellenértékét, vagy előlegét (az eladás második napjától foglalónak minősül) személyesen készpénzben, elektronikus úton (bankkártyával), vagy az Alvásstúdió Kft. bankszámlájára való közvetlen átutalással teljesítheti.


Termék sikeresen hozzáadva a termékösszehasonlításhoz!