Akciós Termék!
OrthoMed Comfort Nagyítás
Félkemény latex - kókuszmatrac. Oldalt vagy vegyes alvástípushoz. 7 ortopéd zóna.60°c -ig mosható antiallergén huzattal.

Bővebb leírás

100 415 Ft‎

105 700 Ft‎

-5%kedvezmény

Termékek ingyenes házhozszállítása magyarország egész területén 50 000,-ft feletti vásárlás esetén

Ingyenes házhozszállítás részletei

 • Az ingyenes házhozszállítás 80 000,-Ft.-ot meghaladó vásárlás esetén érvényes, és az első kapuig értendő! (Az esetleges rakodást, illetve emeletdíjat nem tartalmazza!)
 • A szállítás díja a termék vételárából kerül jóváírásra.
 • Ingyenes házhozszállítást, csak abban esetben tudjuk biztosítani, amennyiben Ön hivatkozik rá, illetve igénybe kívánja venni.
 • Amennyiben személyesen veszi át a terméket valamelyik üzletünkben, a weboldalunkon feltüntetett legalacsonyabb ár kerül felszámításra!

Részletes tájékoztatásért, kérjük keresse üzleteinket!
(Az akció 2019.05.25.-e után történt vásárlások, rendelések esetén érvényes, illetve vehető igénybe.

Az akció nem vonatkozik:

 • Az ágyneműtartós ágyak esetén felajánlott +5% kedvezménnyel az ingyenes szállítás, nem összevonható! (Ebben az esetben, vagy egyik, vagy másik kedvezmény érvényesíthető!)
Árajánlatot kérek

OrthoMed Comfort félkemény biomatrac leírása

OrthoMed Comfort háromrétegű, közkedvelt félkemény biomatrac.
Mindkét oldalán 7 zónás 6 cm vastag perforált latexréteggel van ellátva. A két külső latex feladata a test vonalának egyenletes felvétele, mely megfelelő komfort élményt biztosít. A matrac közepén 3 cm vastag latexált kókuszrostot tartalmaz, mely a test optimális megtartását segíti elő.

Az OrthoMed Comfort latex - kókusz biomatrac félkemény fekvőfelületet biztosít átlagos súllyal rendelkezőknek.
- Az OrthoMed Comfort latex - kókusz matracunk rendelhető egyedi méretben is!
- Többféle antiallergén mosható huzattal is lehet rendelni.

Orthomed Comfort ÍLatex-kóksz matrachoz választható huzatok:

Soft & Fresh huzat

A mai modern matracok esetében a matrac belső szerkezetén kívül meghatározó elem a matrac huzata is. A Soft&Fresh, üreges klímaszállal steppelt matrachuzatunk egy optimális légáteresztést biztosító, nagyon puha ( Soft ) tapintású, Belgiumból származó pamut-mikrotextíliából és egy hozzá steppelt 200 g/m2 sűrűségű, alsó párnázó vliesvatta-bélésből készül. A huzat alkotóelemeinek és a szövetkikészítési/steppelési eljárásoknak köszönhetően egy korszerű, az éjszakai klimatizációs és higiéniai feladatokat ( Fresh ) hatékonyan ellátó, akár önálló - matracvédő és lepedő alkalmazását mellőző - használatra is megfelelő, gyűrődésre kevésbé hajlamos matrachuzatot kapunk. A Soft&Fresh matrachuzat ketté-és körbecipzározható kialakítással rendelkezik, így elszeparáltan is tisztítható, 40°C-on mosható háztartási mosógépekben még a nagy 180 x 200-as méretű matracok esetében is.

Tencel huzat

A matrac huzata a piacon megtalálható leghatékonyabb nedvességelvezető tulajdonsággal bíró Tencel huzat, amely körbe-és kettécipzározható, 60°C-on mosható, így a nagyobb méretű ( 160 vagy 180 x 200 cm-es ) matracok huzata is bele fog férni az otthoni 5 - 7 kg töltősúlyú mosógépekbe. A Tencel fonal 50 %-kal nagyobb nedvszívó képességgel rendelkezik, mint a többi matracszövet: elszívja az alvás során keletkező párát, de a bőr szükséges nedvességtartalmát megőrzi. A cellulóz alapú anyag megakadályozza a baktériumok szaporodását is, ugyanis a keletkező nedvességet közvetlenül a rostok belsejébe szállítja, így nem képződik olyan nedvességréteg a huzaton, amely ideális környezetet teremtene a mikroorganizmusok szaporodásához ( a szintetikus szálakban 200-szor jobban szaporodnak a gombák és baktériumok ).

Silver huzat

A csúcskategóriás Silver huzatunk antibakteriális ezüstionos felületkezelési eljárással. A Silver matrachuzatunkban található textilszálak felületén ezüstionok vannak megkötve, amelyek többszöri mosás során sem veszítik el hatásukat, akár több évig is képesek ellátni higiéniai és antiallergén feladataikat. Az ezüstionok kismértékben az emberi test által keltett bioelektromos feszültséget is elvezetik, legfontosabb tulajdonságuk viszont abban rejlik, hogy megakadályozzák a háziporatkák táplálékául szolgáló hámsejtek, hajszálak ( átlagosan 2 gramm ) gombásodási folyamatát, így a táplálékforrás nélkül maradt atkák ürülékében lévő irritatív fehérje nem vált ki allergiás reakciót. Az ezüst antimikrobiális és baktericid képessége hasznos segítség lehet az éjszakai verejtékezés során keletkezett szagok, illatok semlegesítésében is, több tanulmány is kimutatta baktériumok sejtfalát áttörő, oxigénelvonó hatásmechanizmusát az ezüsttel kezelt szöveteknek. A Silver Argentum+R matrachuzatunk körbezippzározható kivitelben készül, így a nagyobb ( 140 - 160 - 180 - 200 x 200 cm-es )

OrthoMed Comfort félkemény biomatrac paraméterei

Termék megnevezéseBiomatrac
Matrac huzataLevehető, Mosható
Huzat mosása60ºC-on
Huzat típusaTöbbféle választható antiallergén
Matrac keménységeFélkemény
Komfort zónák száma7 zónás
Matrac terhelhetősége120 kg/fő
Matrac rétegek3
Ajánlott alátámasztásRugalmas ágyrács
AjánlásOldalt és vegyes alváshoz
Magasság17 cm
Egyedi méretRendelhető
Garancia12 év
Értékelés 
2014-07-19

Most, hogy eltelt egy év, elmondhatom: az OrthoMed Comfort matrac tökéletes választás volt. Minden este öröm lefeküdni ezekre a matracokra, és öröm reggel kipihenten és frissen ébredni. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

  Értékelés 
  2013-07-15

  Egy hónapja kaptuk meg a matracokat. Azóta öröm az alvás és reggel nem fáj semmi, se a derekunk, se a hátunk, ami üdítő változás a régi ágyunkhoz képest. A matrac puha, de stabil tartást ad, mindenkinek csak ajánlani tudjuk.

   Értékelés 
   2010-01-06

   Már egy hete kényelmesen, nyugodtan alszunk. Kicsit tartottunk a közepes keménységű besorolástól, de kellemesen csalódtunk. Kár, hogy nem korábban szántuk rá magunkat a vásárlásra. Javasoljuk családtagjainknak, a rokonságnak!

    Írja meg róla a véleményét!

    Vélemény írás

    OrthoMed Comfort félkemény biomatrac

    OrthoMed Comfort félkemény biomatrac

    Félkemény latex - kókuszmatrac. Oldalt vagy vegyes alvástípushoz. 7 ortopéd zóna.60°c -ig mosható antiallergén huzattal.
    Egészségpénztárra is megvásárolható matrac!

    Ezt a matracot egészségpénztári kártyájával is megvásárolhatja üzleteinkben!

    Megtekintett termékek
    Termék sikeresen hozzáadva a termékösszehasonlításhoz!