Akciós matrac szett ajándék gykerettel

Higiéniai alapelveink megtartása mellett a kiállított próbatermékeink (matracok, párnák stb.) huzatjait folyamatosan mosógépben tisztítjuk, fertőtlenítjük, valamint antimikrobiális felületvédelemmel látjuk el, ezért üzleteink biztonságosan látogathatóak. Minden üzletünkben lehetőség van kézfertőtlenítésre a dolgozók és a vásárlók számára egyaránt. A fokozottan veszélyeztetett idősebb korosztálynak javasoljuk, hogy online vagy telefonon érdeklődjenek, illetve rendeljenek.

Üzletfilozófiánk szerves részét képezi vásárlóink biztonságos kiszolgálása a bolti látogatások, valamint termékkiszállításaink alkalmával is. A fent leírt biztonsági intézkedéseink mellett kollégáink telefonon és online felületeinken is állnak rendelkezésükre.

20 cm vastag 7 zónás matrac, magas minőségű HR légáteresztő hideg-habokból, több rétegű profilozással. Lágy-félkemény matrac könnyed légies érzetet nyújt.

Bővebb leírás

65 200 Ft‎

Termékek ingyenes házhozszállítása magyarország egész területén 50 000,-ft feletti vásárlás esetén

Ingyenes házhozszállítás részletei

  • Az ingyenes házhozszállítás 50 000,-Ft.-ot meghaladó vásárlás esetén érvényes, és az első kapuig értendő! (Az esetleges rakodást, illetve emeletdíjat nem tartalmazza!)
  • A szállítás díja a termék vételárából kerül jóváírásra.
  • Ingyenes házhozszállítást, csak abban esetben tudjuk biztosítani, amennyiben Ön hivatkozik rá, illetve igénybe kívánja venni.
  • Amennyiben személyesen veszi át a terméket valamelyik üzletünkben, a weboldalunkon feltüntetett legalacsonyabb ár kerül felszámításra!

Részletes tájékoztatásért, kérjük keresse üzleteinket!
(Az akció 2019.05.25.-e után történt vásárlások, rendelések esetén érvényes, illetve vehető igénybe.

Az akció nem vonatkozik:

  • Az ágyneműtartós ágyak esetén felajánlott +5% kedvezménnyel az ingyenes szállítás, nem összevonható! (Ebben az esetben, vagy egyik, vagy másik kedvezmény érvényesíthető!)
Árajánlatot kérek

Ted Ergo Disc 7 zónás HR hideghab matrac leírása

Az új-generációs 7 zónás Ergo Disc matrac a test anatómiai felépítését figyelembe véve lett megtervezve. Magas minőségű légáteresztő hideg-habokból (30kg/m3) készült, a legújabb gyártástechnológia segítségével. Az egyedi több rétegű profilozásnak és komfort zónáinak köszönhetően páratlan alváskomfortot nyújt. A 20 cm vastag matrac közepén elhelyezett speciális hideg-hab réteg biztosítja a megfelelő alátámasztást a gerincoszlopnak és könnyed légies érzetet nyújt az éjszakai alvás során. A két oldalán található kényelmi réteg kellemes lágy-félkemény felületet képez. Egyedi méretekben is rendelhető!

TED Ergo Disc matrac főbb előnyei

7 ortopéd zónás matrac
Zónázott kialakítás
A test anatómiai felépítését figyelembe véve egyedi több rétegű profilvágás és 7 kényelmi zóna differenciált testtartást nyújt a rajta fekvő személynek a gerincoszlopot ideálisan megtámasztva.
Magas minőségű elasztikus hab
Nagy rugalmasságú elasztikus hab
A nagy rugalmasságú HR hideghab amellett, hogy formatartó, hatékonyabban képes idomulni a test vonalához ezáltal kevesebb nyomáspont tud kialakulni a kényes területeken és komfortosabb érzetet nyújt a rajta fekvő személynek mint a hagyományosabb merevebb haboknál tapasztalható.
Profilvágás technológia
Profilvágás technológia
A matrac felületén és középső magjában számítógéppel megtervezett különféle térbeli minták vannak kialakítva, szabályozva a fekvőfelület viselkedését az emberi test igényeinek megfelelően. (pl. váll és csípő tájéka) A különböző formájú és mélységű vájatok nemcsak a zónázásért felelnek hanem a megfelelő légáramlást, vagyis szellőzést is biztosítják az éjszakai alvás során.
Légáteresztő hab
Légáteresztő kialakítás
A matrac magja nyitott sejtszerkezetű légáteresztő habanyagokból készül, ezáltal optimális alvás mikroklímát tesz lehetővé. Megakadályozza a matrac, illetve test befülledését.
Zéró gravitáció effektus
Zéró gravitáció effektus
Noha nincs olyan matrac, amely ténylegesen kijátszaná a gravitációt, a „zéró gravitációs hatás” matracoknál inkább a tökéletes nyomáseloszlatásra való törekvést jelenti. A lefelé irányuló gravitáció erőt vagy nyomást gyakorol a testünkre a matrac felületével érintkezve. Tehát az a képesség, hogy egy matrac képes nagy mértékben eloszlatni a felületi nyomást a testen, pihentető, nyugodtabb alvást eredményez.
Könnyű szállítás
A TED matracok vákuumcsomagolással kerülnek forgalomba, ezért kényelmesen személyautóval vagy mérettől függően akár kézben is szállíthatók.
Ergo Disc matrac huzata
Az Ergo Disc matrac antisztatikus steppelt Neo Vogue textil huzata nemcsak esztétikus, hanem antiallergén és gyűrődésmentes is egyben. A huzat oldalán megtalálható 3D-s textil megfelelő levegőáramlást és szellőzést biztosít, mely hozzájárul a nyugodt, pihentető alvás eléréséhez. A huzat mosógépben mosható.

Belső huzat: nem szőtt textil.
Cipzáras huzat: Neo Vogue textil antisztatikus kezeléssel
(1,0% Lycra, 91,6%PES, 7,4% VIS), 3D-s textil 100% PES.

A rendkívül flexibilis Ergo Disc matrac 7 ergonómiai zónás magja nemcsak az emberi test kontúrjához alkalmazkodik megfelelően. Kialakításának és nagy rugalmasságának köszönhetően akár a fej- láb emelős vagy motorikusan állítható ágyrácsokkal is gond nélkül használható.

Ted Ergo Disc 7 zónás HR hideghab matrac paraméterei

Termék megnevezéseHideghab matrac
Matrac huzataLevehető, Mosható
Huzat típusaAntiallergén
Matrac keménységeLágy -félkemény
Komfort zónák száma7 zónás
Matrac terhelhetősége120 kg/fő
Matrac rétegek3
Anyagsűrűség30 kg / m3
Ajánlott alátámasztásRugalmas ágyrács
AjánlásOldalt és vegyes alváshoz
Magasság20 cm
Egyedi méretRendelhető
Garancia8 év

Kapcsolódó bejegyzések

Vélemény írás

Ted Ergo Disc 7 zónás HR hideghab matrac

Ted Ergo Disc 7 zónás HR hideghab matrac

20 cm vastag 7 zónás matrac, magas minőségű HR légáteresztő hideg-habokból, több rétegű profilozással. Lágy-félkemény matrac könnyed légies érzetet nyújt.
Egészségpénztárra is megvásárolható matrac!

Ezt a matracot egészségpénztári kártyájával is megvásárolhatja üzleteinkben!

Megtekintett termékek
Termék sikeresen hozzáadva a termékösszehasonlításhoz!