Maia Air kétoldalas ragasztás mentes hideghab matrac

Szójaolajból készült 7 zónás Maia Air matrac valódi hideghabból, két oldalán eltérő komforttal, ragasztás mentes kötéssel a kiváló szellőzés érdekében.

Bővebb leírás

126 635 Ft‎

133 300 Ft‎

-5%kedvezmény

Termékek ingyenes házhozszállítása magyarország egész területén 50 000,-ft feletti vásárlás esetén

Ingyenes házhozszállítás részletei

  • Az ingyenes házhozszállítás 50 000,-Ft.-ot meghaladó vásárlás esetén érvényes, és az első kapuig értendő! (Az esetleges rakodást, illetve emeletdíjat nem tartalmazza!)
  • A szállítás díja a termék vételárából kerül jóváírásra.
  • Ingyenes házhozszállítást, csak abban esetben tudjuk biztosítani, amennyiben Ön hivatkozik rá, illetve igénybe kívánja venni.
  • Amennyiben személyesen veszi át a terméket valamelyik üzletünkben, a weboldalunkon feltüntetett legalacsonyabb ár kerül felszámításra!

Részletes tájékoztatásért, kérjük keresse üzleteinket!
(Az akció 2019.05.25.-e után történt vásárlások, rendelések esetén érvényes, illetve vehető igénybe.

Az akció nem vonatkozik:

  • Az ágyneműtartós ágyak esetén felajánlott +5% kedvezménnyel az ingyenes szállítás, nem összevonható! (Ebben az esetben, vagy egyik, vagy másik kedvezmény érvényesíthető!)
Árajánlatot kérek

Maia Air kétoldalas ragasztás mentes hideghab matrac leírása

A csehországi Gumotex matracgyártó vállalat egyik legkedveltebb matraca a Maia Air ágybetét, amely karakterisztikus alátámasztási erejével kiemelkedik az általános hideghab matracok közül. A két oldalán különböző komfortoldallal ellátott matrac rugalmassága egyedülálló, ugyanakkor magabiztos alátámasztási érzést nyújt nagyobb testsúly esetén is. A ragasztás mentes gyártási technológia ugyancsak unikális tulajdonsággal ruházza fel a Maia Air ágybetétet, funkcionális használatát a választható, kétfajta huzat teszi teljessé.

Maia Air matrac kényelmi rétegei

A 22 cm magas matrac két különböző keménységű/nyomófeszültségű, 6 cm magas komfortoldallal van kialakítva, így eltérő testsúlyú és/vagy alvási pozíciót, fekvési kényelmet preferáló párok esetében sem kell alkalmazkodnunk a másik fél igényeihez. Az 50 kg/m³ tömegsűrűségű HR ( High Resilience = nagy rugalmasság ) habok a testre ható alátámasztási kompressziót redukálják le, az így kialakult nyomáscsökkentés következtében a vér-és nyirokkeringés magasabb alvási minőséget képes generálni. Az egyik oldalán félkemény, a másik oldalán egy feszesebb komfortélményt kínáló matrac kiemelkedő légáteresztési és mikroklimatikus tulajdonsági jegyekkel bír, a középső tartóréteggel együtt képzett keresztirányú légcsatornáknak és felületi profilvágásnak köszönhetően.

Maia Air matrac tartómagja

Bármely oldalát is használjuk a Maia Air matracnak, a nagy teherbírású, 30 kg/m³ sűrűségű középső, 8 - 14 cm vastag, HR/HD hideghab tartóréteg biztosítja az alátámasztási erőt, amely a hét anatómiai zónájával központi differenciált ergonómiát kölcsönöz a fekhelynek. A felhasznált tartóhab egyedi vágástechnológiája igazi különlegesség, a gyártás során nem használnak ragasztóanyagokat, a HR- kényelmi hideg-habok úgynevezett "hullám-puzzle" módon kapcsolódnak az alátámasztó réteghez. A ragasztásmentes technológiai kialakítás rendkívül hatékony légáteresztést eredményez, a vertikális légcirkuláció akadálymentesen megvalósul a magrészben, így izzadékonyabb felhasználóknak kimondottan előnyös lehet a matrac használata.

Maia Air matrac huzata

Avalon huzat

A Moravia huzat a pamutnál még jobb nedvszívó-és légáteresztő képességgel rendelkező viszkózszálat tartalmaz ( 37% ), elektrosztatikus feltöltődésre kevésbé hajlamos, kellemes érzetet biztosít meleg és hűvös időben egyaránt. A matrachuzat 60°C-on mosható, körbe-és kettécipzározható, így a két huzattérfél egymástól elkülönítve is mosható, a nagy méretű ( 160 vagy 180 x 200 cm-es ) matracok huzata is belefér az 5 - 8 kg töltősúlyú mosógépekbe. A matrac oldalán körbefutó 3D-s szövetből készült, kiválóan szellőző oldalháló elősegíti a száraz alvási higiénia kialakulását. A matrac mindkét hosszanti oldalán 2 - 2 db forgató fogantyú könnyíti meg a matracok átfordítását, kezelését.

Maia Air kétoldalas ragasztás mentes hideghab matrac paraméterei

Termék megnevezéseHideghab matrac
Matrac huzataLevehető, Mosható
Huzat mosása60ºC-on
Huzat típusaAntiallergén
Matrac keménységeDupla komfortos, félkemény-kemény
Komfort zónák száma7 zónás
Matrac terhelhetősége130 kg/fő
Matrac rétegek3
Ajánlott alátámasztásRugalmas ágyrács
AjánlásVegyes alvástípushoz
Magasság22 cm
Egyedi méretRendelhető
Garancia10 év arányosított garancia

Kapcsolódó bejegyzések

Vélemény írás

Maia Air kétoldalas ragasztás mentes hideghab matrac

Maia Air kétoldalas ragasztás mentes hideghab matrac

Szójaolajból készült 7 zónás Maia Air matrac valódi hideghabból, két oldalán eltérő komforttal, ragasztás mentes kötéssel a kiváló szellőzés érdekében.
Megtekintett termékek
Termék sikeresen hozzáadva a termékösszehasonlításhoz!