Akciós matrac szett ajándék gykerettel

Kedves Vásárlóink!

A korlátozások feloldásával üzleteink újra a megszokott nyitvatartás szerint
várják az érdeklődőket a biztonsági előírások betartásával!
Hétköznap 10-18 óráig (Soroksári út 10-19 óráig)
szombaton 10-14 óráig.

Higiéniai alapelveink megtartása mellett a kiállított próbatermékeink (matracok, párnák stb.) huzatjait folyamatosan mosógépben tisztítjuk, fertőtlenítjük, valamint antimikrobiális felületvédelemmel látjuk el, ezért üzleteink biztonságosan látogathatóak. Minden üzletünkben lehetőség van kézfertőtlenítésre a dolgozók és a vásárlók számára egyaránt. A fokozottan veszélyeztetett idősebb korosztálynak javasoljuk, hogy online vagy telefonon érdeklődjenek, illetve rendeljenek.

Üzletfilozófiánk szerves részét képezi vásárlóink biztonságos kiszolgálása a bolti látogatások, valamint termékkiszállításaink alkalmával is. A fent leírt biztonsági intézkedéseink mellett kollégáink telefonon és online felületeinken is állnak rendelkezésükre.

Fortuna Bio : szójabab kipréselt olajából habosított ágybetét. Két oldalán eltérő keménységgel. 9 cm vastag, nagy teherbírású, 45 kg/m3 sűrű rugalmas hideghab. 7 ergonómia zónával. Mikroklimatikus háromdimenziós kockavágási technológia. Viszkózszálat tartalmazó Moravia huzattal.

Bővebb leírás

117 325 Ft‎

123 500 Ft‎

-5%kedvezmény

Termékek ingyenes házhozszállítása magyarország egész területén 50 000,-ft feletti vásárlás esetén

Ingyenes házhozszállítás részletei

  • Az ingyenes házhozszállítás 50 000,-Ft.-ot meghaladó vásárlás esetén érvényes, és az első kapuig értendő! (Az esetleges rakodást, illetve emeletdíjat nem tartalmazza!)
  • A szállítás díja a termék vételárából kerül jóváírásra.
  • Ingyenes házhozszállítást, csak abban esetben tudjuk biztosítani, amennyiben Ön hivatkozik rá, illetve igénybe kívánja venni.
  • Amennyiben személyesen veszi át a terméket valamelyik üzletünkben, a weboldalunkon feltüntetett legalacsonyabb ár kerül felszámításra!

Részletes tájékoztatásért, kérjük keresse üzleteinket!
(Az akció 2019.05.25.-e után történt vásárlások, rendelések esetén érvényes, illetve vehető igénybe.

Az akció nem vonatkozik:

  • Az ágyneműtartós ágyak esetén felajánlott +5% kedvezménnyel az ingyenes szállítás, nem összevonható! (Ebben az esetben, vagy egyik, vagy másik kedvezmény érvényesíthető!)
Árajánlatot kérek

Gumotex Fortuna Bio kétoldalas hideghab matrac leírása

Amíg könnyedén mozgunk, addig szinte el sem tudjuk képzelni, milyen is, ha egyszer csak nehézkessé, fájdalmassá válik néhány mozdulat. A 21. században a munkahelyi igénybevétel - különösen az ülőmunka -, a mozgásszegény életmód, minőségi táplálkozás hiánya és a nem megfelelően megválasztott alvási rendszerek együttes hatása nagyon erős amortizációs tényezőként hat egészségünkre, az évek múlásával ez az impulzus hatványozottan jelentkezik. A felerősödő egészségkárosító tényezők elleni védekezés egyik eszköze, a "passzív" regeneráció legfontosabb eleme: a matrac.

Fortuna Bio hideghab matrac összetétele

A speciális alapanyagból és különleges gyártási eljárásokkal kialakított matrac egyik oldalán egy keményebb érzetű, 9 cm vastag, nagy teherbírású, 45 kg/m3 térfogatsúlyú HD ( High Density = nagy sűrűségű ) és HR ( High Resilience = nagy rugalmasság ) hideghab kényelmi réteg biztosítja a pontos formakövetést. A organikus eredetű alapanyagnak köszönhetően a természetesség ötvöződik a legkorszerűbb gyártástechnológiai metódusokkal a matracban. A szójabab kipréselt olajából habosított ágybetét 7 ergonómia zónája minden testrészt optimálisan támaszt, továbbá a CNC-vezérléssel kialakított, háromdimenziós kockavágási technológia az egyik legmagasabb alvási komfortot biztosítja. Az így kialakított keresztirányú felületi légcsatornák megnövelik a matrac belsejének mikroklimatikus tulajdonságát, megakadályozzák a magas páratartalom kialakulását a matracban.

Fortuna Bio két különböző keménységű komfortoldallal

Amennyire összetett a mai ember életvitele, annyira komplex dolog a számunkra legtesthezállóbb fekhely kiválasztása. A közvélemény szerint a "kemény" matracok a legjobbak, bár fontos megjegyezni, hogy derékfájások, ízületi panaszok nagy része a kelleténél feszesebb felületű ágybetétek használata miatt alakul ki. Ha azonban egy új matrac vásárlásakor tisztában vagyunk a "keménység" és az "alátámasztás-tartás" közötti különbséggel, nagyszerű választás lehet a két különböző keménységű komfortoldalt tartalmazó, 20 cm magas Fortuna Bio hideghab matrac.

A matracválasztáskor felmerülhet, hogy párunknak nem ugyanaz a matrac lesz kényelmes, mint nekünk. A Fortuna Bio matrac megfordításával - ha a pár egyik tagjának testsúlya, alvási pozíciója vagy komfortérzete indokolja - egy még feszesebb fekvőfelületű 9 cm vastag HR/HD hideghab oldal fog rendelkezésre állni, amely ugyanazokkal a gyártástechnológia specifikációkkal ( szójahabosítás, sűrűség, ergonómiai zónák, kockavágás, légcsatornák ) bír, mint a másik hideghab réteg. Mivel egy adott sűrűségű habmatracnál változtatható a hozzárendelhető keménység, ezen tulajdonság megfelelő módosításával lehet a vevői igényeknek megfelelő speciális hatást elérni. Fontos figyelembe venni az időfaktort is próbák során, mert egy életvitelbeli változás ( aktív - passzív munkavégzés, babavárás időszaka stb. ), a testtömegünk ingadozása a matrac használati időtartama alatt ( 8 - 10 - 12 év ) megkívánja az alvási körülmények változását, ebben lehet segítség, ha egy adott ágybetéten belül változtatni lehet az ergonómiát és a kényelmet.

Fortuna Bio Moravia huzattal

Avalon huzat

A Moravia huzat a pamutnál még jobb nedvszívó-és légáteresztő képességgel rendelkező viszkózszálat tartalmaz ( 37% ), elektrosztatikus feltöltődésre kevésbé hajlamos, kellemes érzetet biztosít meleg és hűvös időben egyaránt. A matrachuzat 60°C-on mosható, körbe-és kettécipzározható, így a két huzattérfél egymástól elkülönítve is mosható, a nagy méretű ( 160 vagy 180 x 200 cm-es ) matracok huzata is belefér az 5 - 8 kg töltősúlyú mosógépekbe. A matrac oldalán körbefutó 3D-s szövetből készült, kiválóan szellőző oldalháló elősegíti a száraz alvási higiénia kialakulását. A matrac mindkét hosszanti oldalán 2 - 2 db forgató fogantyú könnyíti meg a matracok átfordítását, kezelését.

Egy megfelelően alátámasztott pihenő testhelyzetben a különböző gerincszakaszok és izomrendszerek feszültségmentesen tudnak regenerálódni, nem kell kontroll alatt tartani testünket. Amennyiben úgy érzi, hogy a Fortuna Bio megadja az Ön számára ezt a tehermentesített pihenést, örömmel fogja várni az éjszakai lefekvés idejét.

Legyen Fortunája!

Gumotex Fortuna Bio kétoldalas hideghab matrac paraméterei

Termék megnevezéseHideghab matrac
Matrac huzataLevehető, Mosható
Huzat mosása60ºC-on
Huzat típusaAntiallergén
Matrac keménységeDupla komfortos, félkemény-kemény
Komfort zónák száma7 zónás
Matrac terhelhetősége130 kg/fő
Matrac rétegek2
Anyagsűrűség45 kg / m3
Ajánlott alátámasztásRugalmas ágyrács
Magasság20 cm
Garancia10 év arányosított garancia

Vélemény írás

Gumotex Fortuna Bio kétoldalas hideghab matrac

Gumotex Fortuna Bio kétoldalas hideghab matrac

Fortuna Bio : szójabab kipréselt olajából habosított ágybetét. Két oldalán eltérő keménységgel. 9 cm vastag, nagy teherbírású, 45 kg/m3 sűrű rugalmas hideghab. 7 ergonómia zónával. Mikroklimatikus háromdimenziós kockavágási technológia. Viszkózszálat tartalmazó Moravia huzattal.
Megtekintett termékek
Termék sikeresen hozzáadva a termékösszehasonlításhoz!