Fortuna Bio : szójabab kipréselt olajából habosított ágybetét. Kétoldalán eltérő keménységgel. 9 cm vastag, nagy teherbírású, 45 kg/m3 sűrű rugalmas hideghab. 7 ergonómia zónával. Mikroklimatikus háromdimenziós kockavágási technológia. Ezüstionokkal kezelt, antiallergén Avalon huzat. Kiválóan szellőző dupla oldalháló és a pamutnál is jobb nedvességelvezető viszkózszál

Bővebb leírás

78 709 Ft‎

92 598 Ft‎

-15%kedvezmény

Árajánlatot kérek

Gumotex Fortuna Bio hideghab matrac leírása

ingyenes fortuna bio szállítás

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!

Magyarország egész területén...

Amíg könnyedén mozgunk, addig szinte el sem tudjuk képzelni, milyen is, ha egyszer csak nehézkessé, fájdalmassá válik néhány mozdulat. A 21. században a munkahelyi igénybevétel - különösen az ülőmunka -, a mozgásszegény életmód, minőségi táplálkozás hiánya és a nem megfelelően megválasztott alvási rendszerek együttes hatása nagyon erős amortizációs tényezőként hat egészségünkre, az évek múlásával ez az impulzus hatványozottan jelentkezik. A felerősödő egészségkárosító tényezők elleni védekezés egyik eszköze, a "passzív" regeneráció legfontosabb eleme: a matrac.

Fortuna Bio hideghab matrac összetétele

A speciális alapanyagból és különleges gyártási eljárásokkal kialakított matrac egyik oldalán egy keményebb érzetű, 9 cm vastag, nagy teherbírású, 45 kg/m3 térfogatsúlyú HD ( High Density = nagy sűrűségű ) és HR ( High Resilience = nagy rugalmasság ) hideghab kényelmi réteg biztosítja a pontos formakövetést. A organikus eredetű alapanyagnak köszönhetően a természetesség ötvöződik a legkorszerűbb gyártástechnológiai metódusokkal a matracban. A szójabab kipréselt olajából habosított ágybetét 7 ergonómia zónája minden testrészt optimálisan támaszt, továbbá a CNC-vezérléssel kialakított, háromdimenziós kockavágási technológia az egyik legmagasabb alvási komfortot biztosítja. Az így kialakított keresztirányú felületi légcsatornák megnövelik a matrac belsejének mikroklimatikus tulajdonságát, megakadályozzák a magas páratartalom kialakulását a matracban.

Fortuna Bio két különböző keménységű komfortoldallal

Amennyire összetett a mai ember életvitele, annyira komplex dolog a számunkra legtesthezállóbb fekhely kiválasztása. A közvélemény szerint a "kemény" matracok a legjobbak, bár fontos megjegyezni, hogy derékfájások, ízületi panaszok nagy része a kelleténél feszesebb felületű ágybetétek használata miatt alakul ki. Ha azonban egy új matrac vásárlásakor tisztában vagyunk a "keménység" és az "alátámasztás-tartás" közötti különbséggel, nagyszerű választás lehet a két különböző keménységű komfortoldalt tartalmazó, 20 cm magas Fortuna Bio hideghab matrac.

A matracválasztáskor felmerülhet, hogy párunknak nem ugyanaz a matrac lesz kényelmes, mint nekünk. A Fortuna Bio matrac megfordításával - ha a pár egyik tagjának testsúlya, alvási pozíciója vagy komfortérzete indokolja - egy még feszesebb fekvőfelületű 9 cm vastag HR/HD hideghab oldal fog rendelkezésre állni, amely ugyanazokkal a gyártástechnológia specifikációkkal ( szójahabosítás, sűrűség, ergonómiai zónák, kockavágás, légcsatornák ) bír, mint a másik hideghab réteg. Mivel egy adott sűrűségű habmatracnál változtatható a hozzárendelhető keménység, ezen tulajdonság megfelelő módosításával lehet a vevői igényeknek megfelelő speciális hatást elérni. Fontos figyelembe venni az időfaktort is próbák során, mert egy életvitelbeli változás ( aktív - passzív munkavégzés, babavárás időszaka stb. ), a testtömegünk ingadozása a matrac használati időtartama alatt ( 8 - 10 - 12 év ) megkívánja az alvási körülmények változását, ebben lehet segítség, ha egy adott ágybetéten belül változtatni lehet az ergonómiát és a kényelmet.

Ezüstionokkal kezelt Avalon huzat

Avalon huzat

Speciális eleme a Fortuna Bio matracnak az antiallergén tulajdonságú Avalon huzat. A huzat szövetszálait ezüstionokkal ( 2 - 6 % Ag+ ) kezelik, amelyek rendszeres mosás során sem veszítenek antibakteriális képességükből, a mikroorganizmusok, baktériumok megtelepedését nagymértékben megakadályozzák, a kialakuló kellemetlen szagokat megfelelően tudják semlegesíteni. Az ezüst a mélyebb ideg-és immunrendszeri pihenés egyik segédanyaga, az emberi test felesleges bioelektromos feszültségét elvezetve hozzájárul az alvási minőség javításához.

3D oldalháló fülekkel Avalon huzat

A 26 % viszkózt tartalmazó Avalon huzat 60°C-on mosható, körbe-és kettécipzározható, így a két huzattérfél egymástól elkülönítve is mosható háztartási körülmények között, a nagy méretű ( 160 vagy 180 x 200 cm-es ) matracok huzata is bele fog férni az 5 - 7 kg töltősúlyú mosógépekbe. A matrac oldalán körbefutó 3D-s szövetből készült, kiválóan szellőző dupla oldalháló és a pamutnál is jobb nedvességelvezető viszkózszál elősegíti a szárazabb alvási higiénia kialakulását. A matrac mindkét hosszanti oldalán 2 - 2 db forgatófül könnyíti meg a matracok átfordítását, kezelését.

Egy megfelelően alátámasztott pihenő testhelyzetben a különböző gerincszakaszok és izomrendszerek feszültségmentesen tudnak regenerálódni, nem kell kontroll alatt tartani testünket. Amennyiben úgy érzi, hogy a Fortuna Bio megadja az Ön számára ezt a tehermentesített pihenést, örömmel fogja várni az éjszakai lefekvés idejét.

Legyen Fortunája!

Gumotex Fortuna Bio hideghab matrac paraméterei

Termék megnevezéseHideghab matrac
Matrac huzataLevehető, Mosható
Huzat mosása60ºC-on
Huzat típusaAntiallergén Avalon huzat
Matrac keménységeDupla komfortos, félkemény-kemény
Komfort zónák száma7 zónás
Matrac terhelhetősége130 kg/fő
Matrac rétegek2
Anyagsűrűség45 kg / m3
Ajánlott alátámasztásRugalmas ágyrács
Magasság20 cm
Garancia10 év arányosított garancia

Vélemény írás

Gumotex Fortuna Bio hideghab matrac

Gumotex Fortuna Bio hideghab matrac

Fortuna Bio : szójabab kipréselt olajából habosított ágybetét. Kétoldalán eltérő keménységgel. 9 cm vastag, nagy teherbírású, 45 kg/m3 sűrű rugalmas hideghab. 7 ergonómia zónával. Mikroklimatikus háromdimenziós kockavágási technológia. Ezüstionokkal kezelt, antiallergén Avalon huzat. Kiválóan szellőző dupla oldalháló és a pamutnál is jobb nedvességelvezető viszkózszál
Megtekintett termékek
Termék sikeresen hozzáadva a termékösszehasonlításhoz!