Akciós Termék!
Gumotex Berenika Nagyítás

Berenika kedvező ár/érték arányú félkemény 5 komfortzónás PURhab matrac a Gumotex -től. magassága 16 cm és a félkemény kategórián belül kicsit feszesebb komforttal rendelkezik. Teherbírás 100 kg/fő

Bővebb leírás

40 290 Ft‎

47 400 Ft‎

-15%kedvezmény

Matracok ingyenes házhozszállítása magyarország egész területén

Ingyenes házhozszállítás részletei

  • Az ingyenes házhozszállítás 50 000,-Ft.-ot meghaladó matracvásárlás esetén érvényes, és az első kapuig értendő! (Az esetleges rakodást, illetve emeletdíjat nem tartalmazza!)
  • A szállítás díja a termék vételárából kerül jóváírásra.
  • Ingyenes házhozszállítást, csak abban esetben tudjuk biztosítani, amennyiben Ön hivatkozik rá, illetve igénybe kívánja venni.
  • Amennyiben személyesen veszi át a terméket valamelyik üzletünkben, a weboldalunkon feltüntetett legalacsonyabb ár kerül felszámításra!

Részletes tájékoztatásért, kérjük keresse üzleteinket!
(Az akció 2019.05.25.-e után történt vásárlások, rendelések esetén érvényes, illetve vehető igénybe.

Az akció nem vonatkozik:

  • Párnákra, paplanokra, éjjelikre, komódokra, ágyakra, ágyneműtartókra és ágyrácsokra, illetve egyéb kiegészítőkre! (Kivételt képez, az 50.000.-Ft-ot meghaladó matrac, a fentiekkel történő együttes vásárlása.)
  • Az ágyneműtartós ágyak esetén felajánlott +5% kedvezménnyel az ingyenes szállítás, nem összevonható! (Ebben az esetben, vagy egyik, vagy másik kedvezmény érvényesíthető!)
Árajánlatot kérek

Gumotex Berenika kétoldalas hideghab matrac leírása

Berenika kedvező ár/érték arányú félkemény 5 komfortzónás PURhab rétegekből álló matrac a Gumotex -től. A matrac magassága 16 cm és a félkemény kategórián belül kicsit feszesebb komforttal rendelkezik, de kiválóan alkalmazkodik az emberi test vonalához. Két oldalán eltérő keménységű zónázott habréteg. Középső klímacsatornás magja stabil, határozott alátámasztást nyújt, és biztosítja a megfelelő szellőzést.

Berenika matrac teherbírása: 100 kg/fő.

A Berenika ágybetét antiallergén huzata természetes viszkózból készül, rendkívül puha és kellemesen sima tapintású. A huzat kettécipzározható és 60°C fokon mosógépben is mosható.
Huzat összetétele: 67% poliészter, 33% viszkóz

Gumotex Berenika kétoldalas hideghab matrac paraméterei

Termék megnevezéseHideghab matrac
Matrac huzataLevehető, Mosható
Huzat mosása60ºC-on
Huzat típusaAntiallergén
Matrac keménységeFélkemény
Komfort zónák száma5 zónás
Matrac terhelhetősége100 kg/fő
Matrac rétegek3
Ajánlott alátámasztásRugalmas ágyrács
AjánlásVegyes alvástípushoz
Magasság16 cm
Garancia2 év

Vélemény írás

Gumotex Berenika kétoldalas hideghab matrac

Gumotex Berenika kétoldalas hideghab matrac

Berenika kedvező ár/érték arányú félkemény 5 komfortzónás PURhab matrac a Gumotex -től. magassága 16 cm és a félkemény kategórián belül kicsit feszesebb komforttal rendelkezik. Teherbírás 100 kg/fő
Megtekintett termékek
Termék sikeresen hozzáadva a termékösszehasonlításhoz!