Kedves Vásárlóink!

A kialakult új koronavírusos járványra való tekintettel
kollégáink 2020.03.27.-től hétköznap 10:00 - 18:00 óráig, szombaton 10:00 - 14:00 óráig
telefonos ügyfélszolgálatainkon és e-mailben állnak a vásárlóink rendelkezésére.

Webáruházunk továbbra is zavartalanul üzemel!

Higiéniai alapelveink megtartása mellett a kiállított próbatermékeink (matracok, párnák stb.) huzatjait folyamatosan mosógépben tisztítjuk, fertőtlenítjük, valamint antimikrobiális felületvédelemmel látjuk el, ezért üzleteink biztonságosan látogathatóak. Minden üzletünkben lehetőség van kézfertőtlenítésre a dolgozók és a vásárlók számára egyaránt. A fokozottan veszélyeztetett idősebb korosztálynak javasoljuk, hogy online vagy telefonon érdeklődjenek, illetve rendeljenek.

Üzletfilozófiánk szerves részét képezi vásárlóink biztonságos kiszolgálása a bolti látogatások, valamint termékkiszállításaink alkalmával is. A fent leírt biztonsági intézkedéseink mellett kollégáink telefonon és online felületeinken is állnak rendelkezésükre.

Outlet matracok kedvező áron akár 50% kedvezménnyel
Akciós Termék!
FoamSpring HS habrugós matrac Nagyítás

7 zónás nagy sűrűségű, egymástól függetlenűl mozgó habrugós matrac, két oldalán eltérő komfortal

Bővebb leírás

83 895 Ft‎

98 700 Ft‎

-15%kedvezmény

Matracok ingyenes házhozszállítása magyarország egész területén

Ingyenes házhozszállítás részletei

  • Az ingyenes házhozszállítás 50 000,-Ft.-ot meghaladó matracvásárlás esetén érvényes, és az első kapuig értendő! (Az esetleges rakodást, illetve emeletdíjat nem tartalmazza!)
  • A szállítás díja a termék vételárából kerül jóváírásra.
  • Ingyenes házhozszállítást, csak abban esetben tudjuk biztosítani, amennyiben Ön hivatkozik rá, illetve igénybe kívánja venni.
  • Amennyiben személyesen veszi át a terméket valamelyik üzletünkben, a weboldalunkon feltüntetett legalacsonyabb ár kerül felszámításra!

Részletes tájékoztatásért, kérjük keresse üzleteinket!
(Az akció 2019.05.25.-e után történt vásárlások, rendelések esetén érvényes, illetve vehető igénybe.

Az akció nem vonatkozik:

  • Párnákra, paplanokra, éjjelikre, komódokra, ágyakra, ágyneműtartókra és ágyrácsokra, illetve egyéb kiegészítőkre! (Kivételt képez, az 50.000.-Ft-ot meghaladó matrac, a fentiekkel történő együttes vásárlása.)
  • Az ágyneműtartós ágyak esetén felajánlott +5% kedvezménnyel az ingyenes szállítás, nem összevonható! (Ebben az esetben, vagy egyik, vagy másik kedvezmény érvényesíthető!)
Árajánlatot kérek

FoamSpring HS kétoldalas habrugós matrac leírása

FoamSpring HS matrac a nagy sűrűségű, egymástól függetlenűl mozgó habrugóinak köszönhetően egy új színtre emeli a rugós rendszerű matracok fogalmát. Ez az innovatív alátámasztórendszer egyesíti a táskarugós ágybetétek és hideghab matracok előnyeit. Megadja rugós matracokra jellemző érzést, de mivel nincs benne fém, nem erősíti fel vagy gyűjti össze az esetleges elektromos és mágneses hullámokat. Ezen felül a FoamSpring ágy matrac két oldalán eltérő komfortal rendelkezik, így ideális választás lehet pároknak vagy változó igények esetén. A habrugók közti légcsatornáknak köszönhetően kiválóan szellőzik.

FoamSpring habrugós matrac tartó magja

A FoamSpring HS ágybetét belsejében egy habrugós támasztórendszer ( FSB - Foam Spring Balance ) található, amelynek differenciált alátámasztási ereje az egyik legexkluzívabb fekhellyé teszi ezt a matracot az európai alváskultúra világában. A különálló habrugók pontosan követik a test vonalát és egyenletes alátámasztást nyújtanak. Egy 90 x 200-as méretű matracban 155 db egymástól függetlenül, ugyanakkor mégis rendszerszerűen rugózó poliuretán habrugó található meg. A 4 cm magas, 9 x 11 cm-es méretű habrugók magukban hordozzák a legmagasabb minőségű táskarugós matracok előnyeit, mindemellett kizárják a káros elektroszmogot a regenerálódó szervezet környezetéből. A legújabb technológiával készült és szabadalmaztatott hideghabrugó alátámasztó rendszernek köszönhető a matracmag belsejében a légjáratok között optimális légcirkuláció alakul ki, nem tapasztalható nagyobb hőérzet a FoamSpring HS használatakor, az egyik legszárazabb és ezáltal leghatékonyabb alvási klíma válik elérhetővé.

Stille FoamSpring matrac kényelmi rétegei

A tartómag egyik oldalán egy hét ergonómiai zónával rendelkező, 4 - 7 cm vastagság között változó, 40 kg/m3 sűrűségű komforthab kényelmi réteg található, amely a CNC hullámvágási technológiával az egyik legfeszesebb alvási komfortot biztosítja. A keresztirányú felületi légcsatornák megnövelik a FoamSpring HS matrac mikroklimatikus tulajdonságát, megakadályozzák a magas páratartalom kialakulását a fekhelyünkön. A matrac másik oldalán, egy ugyanilyen technológiai paraméteradatokkal rendelkező, de még feszesebb, keményebb tulajdonságú kényelmi habréteg található. Az aszimmetrikusan eltolt vállzóna kialakítás miatt a matrac forgatásával megvalósítható az egyénre szabott használat ( női-férfi oldal, keskenyebb-szélesebb váll ), így nem kell feltétlenül alkalmazkodnunk a párunk eltérő alvási igényeihez.

FoamSpring HS ágybetét huzata

A FoamSpring HS ágybetét huzata a piacon kapható egyik leghatékonyabb nedvességelvezető tulajdonsággal rendelkező Tencel huzat, amely körbe-és kettézippzározható, így a nagyobb méretű ( 160 vagy 180 x 200 cm-es ) matracok huzata is bele fog férni 5 - 7 kg töltősúlyú otthoni mosógépekbe. A Tencel alapanyagú matrachuzatok minden más huzatnál gyorsabban és nagyobb felületen vezetik el az éjszakai alvás során keletkezett nedvesség egy részét, így tökéletesen biztosítani tudják a baktériummentes, antiallergén alvási környezetet.

FoamSpring HS kétoldalas habrugós matrac paraméterei

Termék megnevezésehideghab / habrugós matrac
Matrac huzataLevehető, Mosható
Huzat mosása30 - 40ºC-on
Huzat típusaElasztikus Tencel
Komfort zónák száma7 zónás
Matrac terhelhetősége110 kg/fő
Matrac rétegek3
Anyagsűrűség40 kg / m3
Ajánlott alátámasztásRugalmas ágyrács
AjánlásHanyadt, hason alvóknak
Magasság18 cm
Egyedi méretRendelhető
Garancia10 év arányosított garancia

Vélemény írás

FoamSpring HS kétoldalas habrugós matrac

FoamSpring HS kétoldalas habrugós matrac

7 zónás nagy sűrűségű, egymástól függetlenűl mozgó habrugós matrac, két oldalán eltérő komfortal
Megtekintett termékek
Termék sikeresen hozzáadva a termékösszehasonlításhoz!