Keretes fix bordázat Nagyítás
A 16 db keresztléc szélei alatt egy hosszanti összekötő elem fut végig, így lehetővé téve a tartóléccel nem rendelkező ágykeretekbe történő belehelyezés. A keresztlécek rögzítve vannak az összekötő elem tetején

Bővebb leírás

24 500 Ft‎

Termékek ingyenes házhozszállítása magyarország egész területén 50 000,-ft feletti vásárlás esetén

Ingyenes házhozszállítás részletei

  • Az ingyenes házhozszállítás 80 000,-Ft.-ot meghaladó vásárlás esetén érvényes, és az első kapuig értendő! (Az esetleges rakodást, illetve emeletdíjat nem tartalmazza!)
  • A szállítás díja a termék vételárából kerül jóváírásra.
  • Ingyenes házhozszállítást, csak abban esetben tudjuk biztosítani, amennyiben Ön hivatkozik rá, illetve igénybe kívánja venni.
  • Amennyiben személyesen veszi át a terméket valamelyik üzletünkben, a weboldalunkon feltüntetett legalacsonyabb ár kerül felszámításra!

Részletes tájékoztatásért, kérjük keresse üzleteinket!
(Az akció 2019.05.25.-e után történt vásárlások, rendelések esetén érvényes, illetve vehető igénybe.

Az akció nem vonatkozik:

  • Az ágyneműtartós ágyak esetén felajánlott +5% kedvezménnyel az ingyenes szállítás, nem összevonható! (Ebben az esetben, vagy egyik, vagy másik kedvezmény érvényesíthető!)
Árajánlatot kérek

Keretes fix bordázat leírása

Az egyenletes alátámasztás biztosításának érdekében a keretes fix ágybordázat kifejezetten ajánlott a rugós matracot, illetve 20 cm vagy annál magasabb hideghab/emlékezőhabos matracot használók számára. A 16 db keresztléc szélei alatt egy hosszanti összekötő elem fut végig, így lehetővé válik az oldaldeszkákon tartóléccel nem rendelkező, mélységállításos vasalatrendszerrel ellátott ágykeretekbe történő belehelyezés. A keresztlécek rögzítve vannak az összekötő elem tetején - így egy egységes keretrendszert alkotva a keretes fix ágybordázat könnyedén ki-illetve belerakható az ágykeretünkbe.

Ágykeret hiányában az ágyrácsokat a szoba talajára is le lehet rakni, a megfelelő légáteresztést így is biztosítani tudja a matracnak.

Rendelhető fej-és lábemelős, gázrugós, és motoros változatban is!

Terhelhetőség: 140 kg-ig
Funkciók: fix
Ágyrács magassága: 6,5 cm
Keresztlécek száma/szélessége: 16 db / 8 cm
Garancia: 12 hónap

Keretes fix bordázat paraméterei

Termék megnevezéseFix bordázat
Magasság~ 6,5 cm
Ágyrács típusaMerev fix bordázat
Ágyrács terhelhetősége140 kg/fő
Garancia12 hónap

Vélemény írás

Keretes fix bordázat

Keretes fix bordázat

A 16 db keresztléc szélei alatt egy hosszanti összekötő elem fut végig, így lehetővé téve a tartóléccel nem rendelkező ágykeretekbe történő belehelyezés. A keresztlécek rögzítve vannak az összekötő elem tetején
Megtekintett termékek
Termék sikeresen hozzáadva a termékösszehasonlításhoz!