Akciós matrac szett ajándék gykerettel

Higiéniai alapelveink megtartása mellett a kiállított próbatermékeink (matracok, párnák stb.) huzatjait folyamatosan mosógépben tisztítjuk, fertőtlenítjük, valamint antimikrobiális felületvédelemmel látjuk el, ezért üzleteink biztonságosan látogathatóak. Minden üzletünkben lehetőség van kézfertőtlenítésre a dolgozók és a vásárlók számára egyaránt. A fokozottan veszélyeztetett idősebb korosztálynak javasoljuk, hogy online vagy telefonon érdeklődjenek, illetve rendeljenek.

Üzletfilozófiánk szerves részét képezi vásárlóink biztonságos kiszolgálása a bolti látogatások, valamint termékkiszállításaink alkalmával is. A fent leírt biztonsági intézkedéseink mellett kollégáink telefonon és online felületeinken is állnak rendelkezésükre.

Akciós Termék!
Exclusive Foam Lux táskarugós matrac Nagyítás
7 zónás feszes komforttal rendelkező táskarugós matrac, nagy rugalmasságú Malva Foam kényelmi réteggel.

Bővebb leírás

122 550 Ft‎

129 000 Ft‎

-5%kedvezmény

Termékek ingyenes házhozszállítása magyarország egész területén 50 000,-ft feletti vásárlás esetén

Ingyenes házhozszállítás részletei

 • Az ingyenes házhozszállítás 50 000,-Ft.-ot meghaladó vásárlás esetén érvényes, és az első kapuig értendő! (Az esetleges rakodást, illetve emeletdíjat nem tartalmazza!)
 • A szállítás díja a termék vételárából kerül jóváírásra.
 • Ingyenes házhozszállítást, csak abban esetben tudjuk biztosítani, amennyiben Ön hivatkozik rá, illetve igénybe kívánja venni.
 • Amennyiben személyesen veszi át a terméket valamelyik üzletünkben, a weboldalunkon feltüntetett legalacsonyabb ár kerül felszámításra!

Részletes tájékoztatásért, kérjük keresse üzleteinket!
(Az akció 2019.05.25.-e után történt vásárlások, rendelések esetén érvényes, illetve vehető igénybe.

Az akció nem vonatkozik:

 • Az ágyneműtartós ágyak esetén felajánlott +5% kedvezménnyel az ingyenes szállítás, nem összevonható! (Ebben az esetben, vagy egyik, vagy másik kedvezmény érvényesíthető!)
Árajánlatot kérek

Exclusive Foam Lux félkemény táskarugós ágy matrac leírása

Az Exclusive Foam Lux táskarugós matrac egy puhább, de rugalmas felületű, 4 cm vastag Malva Foam® HR hab kényelmi réteggel ellátott ágybetét, amely 7 ergonómiai tartómag zónájával differenciált alátámasztást tud adni akár a nagyobb súlyú felhasználóknak is. A zsákrugós kialakításnak köszönhetően sokkal pontosabban megtörténik a test formakövetése a bonellrugós matracokhoz képest, így a precízebb adaptáció miatt egy magasabb minőségű alvás válik elérhetővé.

Az Exclusive Foam Lux matrac felső kényelmi rétegei

Az Exclusive Foam Lux matrac fejlesztésekor odafigyeltünk, hogy a korábban megszokott minőség mellett új technológiákat, új alapanyagokat alkalmazzunk termékeinkben, melyeket már Japánban és Szingapúrban is ismernek. A rugós matracok királykategóriáját képviselő, hagyományosan karakterisztikus tartással rendelkező táskarugós Exclusive Foam Lux kényelmi rétege egy forradalmian új alapanyag, a Malva Foam®. Ez a speciális, 40 kg/m³ sűrűségű PU habréteg a legújabb kutatások eredményeit tükrözi. Az ergonómiailag rugalmas Malva Foam® gyártásakor trópusi növények és virágok olaját injektálják hozzá a habanyaghoz, így egy félig mesterséges - félig természetes eredetű, extra jó légáteresztési mutatókkal rendelkező, felhőpuhaságú komfortréteg jött létre. A mályva ( Malva ) leginkább Ázsia és Afrika szubtrópusi területein elterjedt, már az ókori görögök is használták a mindennapjaikban, a 21. századi habgyártók leginkább szín-illetve illatanyaga miatt alkalmazzák innovatív termékfejlesztéseinknél. A 4 cm vastag Malva Foam® réteg egyedülálló rugalmassága révén légiesen-puhán engedi besüppedni a fiziológiás testrészeinket ( medence-hát, csípő-váll ), minimálisra redukálva a testet érő nyomóhatásokat. A pont-rugalmas, puha, mégsem süppedős Malva Foam® poliuretán habréteg erre tökéletesen alkalmas, hiszen úgy veszi körbe a pihenő emberi testet, hogy biztosítja testünk szabad vérkeringését és nyirokáramlását. A Malva Foam® puhítja és védi az álmainkat, köszönhetően a mályvakivonatnak, mely frissítő, nyugtató és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal bír, ugyanakkor nem tartalmaz toxikus elemeket, nincs orvosi ellenjavallata, akár tartósan a bőrrel is érintkezhet.

A felső 4 cm Malva Foam® alatt egy 2 cm vastag HD poliuretán kényelmi réteg segíti a pontosabb formakövetést, mindemellett megnöveli - főleg szélesebb váll-és csípőízülettel rendelkező felhasználók számára - a besüppedésre rendelkezésre álló tér nagyságát. A kényelmi rétegek harmadik eleme egy 2 cm vastag, rugalmasságát tekintve kisebb, keménységét és sűrűségét tekintve nagyobb mutatószámokkal bíró heterogén hideghab réteg, amely felerősíti a fölötte elhelyezkedő másik két kényelmi réteg hatásmechanizmusát. A matrac másik oldalán szintén 2 cm-es hideghab és 2 cm-es kompozit-hab található, a matracmag megfordításával akár extra feszes komfortoldal is kialakítható.

Az Exclusive Foam Lux Zsákrugós ágybetét tartómagja

Az Exclusive Foam Lux tartómagja egy ötmenetes, 2,2 mm anyagvastagságú edzett acélból álló hétzónás táskarugó rendszer, ahol minden egyes zsákrugó külön-külön alkalmazkodik a testrészeink különböző alakjából és tömegéből adódó súly és nyomáskülönbséghez, így egy mélységi, különböző erősségű alátámasztás válik elérhetővé, amely az ízületi rendszerünk regenerációjának origója. A vlies-zsákokban elhelyezett táskarugók teljesen zajtalanul működnek, nem nyikorognak, mivel nincsenek egymással érintkező fém alkatrészek, így egy teljesen zajtalan, nyugodt alvásélményben lehet részünk. Ellentétben a hagyományos bonellrugós rendszerekkel, ahol a rugók egy dróthuzalon keresztül kapcsolódnak egymáshoz, és nem alkotnak különálló egységeket, a zsákrugós rendszerek nagyobb szabadságot biztosítanak az éjszakai helyzetváltoztatások során, ugyanakkor nagymértékben csökkennek a partnert érő zavaró hatások, áthullámzások.

Exclusive Bio Lux matrachoz választható huzatok:

Soft & Fresh huzat

A mai modern matracok esetében a matrac belső szerkezetén kívül meghatározó elem a matrac huzata is. A Soft&Fresh, üreges klímaszállal steppelt matrachuzatunk egy optimális légáteresztést biztosító, nagyon puha ( Soft ) tapintású, Belgiumból származó pamut-mikrotextíliából és egy hozzá steppelt 200 g/m2 sűrűségű, alsó párnázó vliesvatta-bélésből készül. A huzat alkotóelemeinek és a szövetkikészítési/steppelési eljárásoknak köszönhetően egy korszerű, az éjszakai klimatizációs és higiéniai feladatokat ( Fresh ) hatékonyan ellátó, akár önálló - matracvédő és lepedő alkalmazását mellőző - használatra is megfelelő, gyűrődésre kevésbé hajlamos matrachuzatot kapunk. A Soft&Fresh matrachuzat ketté-és körbecipzározható kialakítással rendelkezik, így elszeparáltan is tisztítható, 40°C-on mosható háztartási mosógépekben még a nagy 180 x 200-as méretű matracok esetében is.

Tencel huzat

A különleges belső összetételt egy exkluzív megjelenésű, nagy rugalmasságú, maximum 60°C-on mosható steppelt, körbe-és kettécipzárazható Tencel huzat egészíti ki. A luxusminőségű anyag nagyon rugalmas, ezáltal szinte finomhangolja a Malva Foam® és a test kapcsolatát. A 3D-s oldalháló nem a matrac közepén, hanem a felső Malva Foam® rétegnél helyezkedik el, így a matrac mindig hűvös és száraz marad, megőrzi a pihenéshez optimális állandó testhőmérsékletet. Mindemellett a Tencel huzat bír a leghatékonyabb nedvességelvezető mutatószámokkal minden eddigi ágybetét huzatanyagához viszonyítva, ugyanis a keletkező nedvességet közvetlenül a szálrostok belsejébe szállítja - gyorsabban, mint más textilanyag - és zárja is be, így nem képződik olyan nedvességréteg a huzaton, amely ideális környezetet teremtene a mikroorganizmusok szaporodásához.

Exclusive Foam Lux félkemény táskarugós ágy matrac paraméterei

Termék megnevezéseTáskarugós / Zsákrugós matrac
Matrac huzataLevehető, Mosható
Huzat mosása60ºC-on
Huzat típusa60°c -on mosható, elasztikus, Tencel huzat
Matrac keménységeKemény
Komfort zónák száma7 zónás
Matrac terhelhetősége130 kg/fő
Ajánlott alátámasztásFix borda
Magasság26 cm
Garancia10 év arányosított garancia
Értékelés 
2016-06-09

Nagyon jó matrac! Végre nem hánykolódom éjszaka.
A huzat színével is sikerült megbarátkoznom. :)

  Értékelés 
  2016-05-12

  Nagyon megvagyok vele elégedve, remek választás volt!

   Írja meg róla a véleményét!

   Vélemény írás

   Exclusive Foam Lux félkemény táskarugós ágy matrac

   Exclusive Foam Lux félkemény táskarugós ágy matrac

   7 zónás feszes komforttal rendelkező táskarugós matrac, nagy rugalmasságú Malva Foam kényelmi réteggel.
   Megtekintett termékek
   Termék sikeresen hozzáadva a termékösszehasonlításhoz!