Outlet matracok kedvező áron akár 50% kedvezménnyel
Kiárusítás!
Kentucky Hard kemény matrac magja Nagyítás

Kimondottan feszes, kemény alátámasztási komfortot biztosít. Egyike a Magyarországon kapható legkeményebb matracoknak. 45 kg/m3 sűrűségű, hétzónás HD hideghab.
AZ ÁR OUTLET TERMÉKRE VONATKOZIK!
1db 80x200-as kiállított

Bővebb leírás

61 500 Ft‎

123 000 Ft‎

-50%kedvezmény

Termékek ingyenes házhozszállítása magyarország egész területén 50 000,-ft feletti vásárlás esetén

Ingyenes házhozszállítás részletei

 • Az ingyenes házhozszállítás 80 000,-Ft.-ot meghaladó vásárlás esetén érvényes, és az első kapuig értendő! (Az esetleges rakodást, illetve emeletdíjat nem tartalmazza!)
 • A szállítás díja a termék vételárából kerül jóváírásra.
 • Ingyenes házhozszállítást, csak abban esetben tudjuk biztosítani, amennyiben Ön hivatkozik rá, illetve igénybe kívánja venni.
 • Amennyiben személyesen veszi át a terméket valamelyik üzletünkben, a weboldalunkon feltüntetett legalacsonyabb ár kerül felszámításra!

Részletes tájékoztatásért, kérjük keresse üzleteinket!
(Az akció 2019.05.25.-e után történt vásárlások, rendelések esetén érvényes, illetve vehető igénybe.

Az akció nem vonatkozik:

 • Az ágyneműtartós ágyak esetén felajánlott +5% kedvezménnyel az ingyenes szállítás, nem összevonható! (Ebben az esetben, vagy egyik, vagy másik kedvezmény érvényesíthető!)
Árajánlatot kérek

Kentucky Hard Outlet feszes hideghab matrac 80x200 leírása

AZ ÁR OUTLET TERMÉKRE VONATKOZIK!
1db 80x200-as kiállított
Megtekinthető: Soroksári út 16. üzletünkben.
Tel: (1) 878 0828 , (20) 361 6145

A Kentucky Hard hideghab matrac kimondottan feszes, kemény alátámasztási komfortot biztosít. Egyike a Magyarországon kapható legkomfortosabb kemény matracainak. Az extra feszes tartást kifejezetten ajánljuk ízületi-és/vagy gerincproblémákban szenvedő vásárlóinknak, visszajelzések alapján pár héten belül jelentős mértékben tudja javítani az éjszakai regenerációt. Fontos megjegyeznünk, hogy a matrac extra alátámasztási ereje viszont nem megy a kényelem rovására, a vállrészen ( Active Shoulder ) 5 cm-es, a derékrészen ( Active Waist ) 3 cm-es viszkoelasztikus betéthabok gondoskodnak a pihentető komfortról.

Kentucky Hard hideghab matrac kényelmi rétege

A matrac kényelmi rétege egy 3 - 8 cm közötti 40 kg/m3 sűrűségű, nagy rugalmasságú, nyitott cellaszerkezetű poliuretán HR hab, amelynek felső részében, horizontálisan CNC-mart klímacsatornák vannak a fokozott nedvességelvezetés és hőkiegyenlítés érdekében. Az Active Shoulder vállbetét és az Active Waist derékbetét szintén ilyen kialakítást kapott, így az emlékezőhabokra jellemző melegebb alvásklíma nem jelentkezik fokozottabb mértékben.

Kentucky Hard ágybetét tartó magja

A tartómag egy CNC-formavágott, 11-14 cm magasság között ( az ember fiziológiás görbületeihez igazodó ) változó, 45 kg/m3 sűrűségű, hétzónás HD hideghab, speciális BALANCE ergonómiai alátámasztási kialakítással, így az egyik legoptimálisabb testforma és testsúly adaptációs tulajdonsággal bíró fekhely a nagyobb súlyú felhasználók körében is. Ez a különleges hideghab koncentrált energiaelnyelő képességgel rendelkezik, ezáltal biztosítja az optimális nyomáseloszlást, ami javítja a fekvés komfortját és lehető teszi a matrac tartós használatát. A gyártástechnológiának és az egyedülálló cellaszerkezetnek köszönhetően a Kentucky Hard matrac a hagyományosnál nagyobb alátámasztó erővel rendelkezik, ez hosszan tartó igénybevétel esetén sem okoz kifáradást.

Kentucky Hard matracunk huzata

Kentucky Hard matrac huzata

A Kentucky Hard Argentum+ huzatának szövetszálait ezüstionokkal ( 2 - 6 % Ag+ ) kezelik, amelyek rendszeres mosás során sem veszítenek antibakteriális hatásukból, a mikroorganizmusok megtelepedését nagymértékben megakadályozzák. Az ezüst a mélyebb ideg-és immunrendszeri regeneráció egyik leghatékonyabb segédanyaga , az emberi test felesleges bioelektromos feszültségét elvezetve hozzájárul a pihentetőbb alváshoz. A huzat 40°C-on mosható, körbe-és kettécipzározható, így a két huzattérfél egymástól elkülönítve is háztartási körülmények között tisztítható.

Próbálja ki Magyarország egyik legkomfortosabb kemény habmatracát!

Kentucky Hard Outlet feszes hideghab matrac 80x200 paraméterei

Termék megnevezéseHideghab matrac
Matrac huzataLevehető, Mosható
Huzat mosása30 - 40ºC-on
Huzat típusaAntiallergén Ezüst szálas
Matrac keménységeExtra kemény
Komfort zónák száma7 zónás
Matrac terhelhetősége120 kg/fő
Matrac rétegek2
Anyagsűrűség45 kg / m3
Ajánlott alátámasztásRugalmas ágyrács
AjánlásHanyadt, hason alvóknak
Magasság20 cm
Garancia10 év arányosított garancia
Értékelés 
2017-05-11

Bár eleinte megkellet szokni, de nagyon kényelmes így két hét távlatában. Elmúlt a vállfájásom is, úgyhogy elégedett vagyok vele.

  Értékelés 
  2017-02-27

  Meg vagyunk vele elégedve. Kényelmes matrac.

   Írja meg róla a véleményét!

   Vélemény írás

   Kentucky Hard Outlet feszes hideghab matrac 80x200

   Kentucky Hard Outlet feszes hideghab matrac 80x200

   Kimondottan feszes, kemény alátámasztási komfortot biztosít. Egyike a Magyarországon kapható legkeményebb matracoknak. 45 kg/m3 sűrűségű, hétzónás HD hideghab.
   AZ ÁR OUTLET TERMÉKRE VONATKOZIK!
   1db 80x200-as kiállított
   Megtekintett termékek
   Termék sikeresen hozzáadva a termékösszehasonlításhoz!