Akciós Termék!
ViscoMed Premium matrac 8cm memory réteggel Nagyítás

ViscoMed Premium memory matrac

Kellemes félkemény komfort. 8 cm nagy sűrűségű (60 kg/m3) memóriahab. 12 cm nagy teherbírású hideghab. Mosható AloeVera huzat.

Bővebb leírás

79 760 Ft‎

99 700 Ft‎

-20%kedvezmény

Árajánlatot kérek

ViscoMed Premium memory matrac leírása

ViscoMed Premium matrac felső kényelmi rétege

ViscoMed Premium memory matrac ideális keménységének köszönhetően egyik legkedveltebb memóriahabos matracunk. A felső kényelmi rétege 8 cm vastag nagy sűrűségű valódi öntött memóriahab (60 kg/m3), mely kiváló nyomáselnyelő tulajdonsága miatt, páratlan alátámasztást nyújt. A nagy tömegsűrűsége miatt a Premium matrac felső memory rétege nem lesz túl süppedékeny, és megfelelő tartást képes biztosítani még nagyobb testtömeg esetén is az éjszakai pihenés alatt. A ViscoMed termékek gyártástechnológiának köszönhetően az öntött memóriahabok sejtszerkezete jóval homogénebb a táblásított technológiával gyártott habokhoz képest, mert egyenletesebb hatásfokkal képes csökkenteni a test felületén kialakuló nyomást.

ViscoMed Premium alsó bázistartó magja

A ViscoMed Premium ágybetét alsó hordozórétege nagy rugalmasságú és teherbírású 12 cm vastag hideghab, mely jól szellőzik. A magas minőségű, 35 kg/m3 sűrűségű alsó bázistartó mag kényelmes alátámasztást nyújt a gerincnek és hosszú élettartamot biztosít a matracnak.

A ViscoMed Premium ágymatrac mosható, kiváló minőségű, antiallergén huzatokkal rendelhető.
- Aloe Vera,
- 3D Aloe Vera,
- 3D Bamboo

3D Bamboo huzat:

A gyorsan megújuló bambuszrostból készített természetes bambuszszálak klimatizációs tulajdonságai az egyik leghatékonyabb nedvességelvezető képességgel ruházzák fel a ViscoMed matracokhoz választható Bamboo huzatokat. Az üreges felépítésű, kis súlyú és nagyon hajlékony rugalmas bambuszszálakat tartalmazó huzat selymes tapintású, hűs érzetet biztosít. A bambusz magas nedvességfelvevő- és leadó képessége kellemes, száraz, antibakteriális alvási környezetet generál. A felületi gyors párolgást a matracok oldalán végigfutó 3D oldalháló egészíti ki, így a matracmag átszellőzése is magasabb mutatószámokkal bír. A Bamboo huzat kettészedhető, vagyis körbe-cipzározható, így a 140 x 200-as méretű matracoknál nagyobb huzatok házi tisztítása is praktikusabban megoldható.

3D Aloe Vera huzat:

A bőrbarát impulzus érdekében a ViscoMed matracok rendelhetőek Aloe Vera huzattal is, melynek gyártása során ( a gyártási fázis végső szakaszában ) Aloe Vera géllel átitatott textilszálakkal dúsítják az alapszövetet, ennek köszönhetően egy optimális gyulladáscsökkentő és bőrnyugtató hatást érünk el, így ezen matrachuzat ideális választás érzékenyebb bőrtípussal rendelkező felhasználók számára. A baktériumölő képességének köszönhetően az Aloe Vera huzat megakadályozza kellemetlen, az éjszakai izzadás következtében kialakuló szagok matracba történő beivódását. A 3D oldalhálóval kiegészített Aloe Vera huzatok két huzattérféllé választhatóak, a nagyobb méretű matrachuzatok beleférnek az otthoni, 5 - 8 kg töltősúlyú mosógépekbe is, így gazdaságosan tisztíthatóak.

ViscoMed Premium memory matrac paraméterei

Termék megnevezéseMemory matrac
Matrac huzataLevehető, Mosható
Huzat mosása30 - 40ºC-on
Huzat típusaAntiallergén Aloe Vera
Matrac keménységeFélkemény
Matrac terhelhetősége130 kg/fő
Matrac rétegek2 (12 cm hordozóréteg / 8 cm memory hab)
Anyagsűrűség60 kg / m3
Ajánlott alátámasztásRugalmas ágyrács, vagy fix borda
AjánlásVegyes alvástípushoz
Magasság21 cm
Egyedi méretRendelhető
Garancia10 év arányosított garancia
Értékelés 
2014-01-11

Párommal véletlenül találtuk az üzletüket. Mi a Nagy Lajos király úti üzletben vásároltuk Memory Matracunkat. Köszönjük az eladók maximális hozzáállását, a legjobb választás volt. Amióta a matracokon alszunk, mintha kicsréltek volna bennünket. Nem fáj semmink, végig tudjuk aludni az éjszakát és ami a legjobb, kipihenve ébredünk. Akinek tudom, ajánlom önöket.

  Értékelés 
  2012-11-12

  Nagyon kényelmes matrac. Úgy néz ki bevált, akárcsak az ágykeret amivel szintén meg vagyunk elégedve.
  Köszönjük a hozzáértő tanácsokat!

   Értékelés 
   2010-05-04

   Szeretném megköszönni az Önök segítségét, türelmét és hozzáértését a matrac kiválasztásához! Már karácsony óta használjuk, és mintha minket is kicseréltek volna... Jókat alszunk rajta és a lényeg, hogy nem fáj semmink reggelre!!!! Minden ismerősömet, aki "nyavalyog", Önök felé irányítom!
   Mégegyszer: KÖSZÖNJÜK!!!

    Írja meg róla a véleményét!

    Vélemény írás

    ViscoMed Premium memory matrac

    ViscoMed Premium memory matrac

    Kellemes félkemény komfort. 8 cm nagy sűrűségű (60 kg/m3) memóriahab. 12 cm nagy teherbírású hideghab. Mosható AloeVera huzat.
    Megtekintett termékek
    Termék sikeresen hozzáadva a termékösszehasonlításhoz!