Biztonságos gyors fizetés

SimplePay, Paypal

Ingyenes Házhozszállítás

80 000,-Ft feletti vásárlás esetén

Egészségpénztár

Matracvásárlás egészségpénztárra

Megbízható Bolthálózat

Profi szaktanácsadás 2008 -óta

Egészséges alvás
Matrac Ász
Matrac Ász
2016.07.18 23:35
Szatén szövéssel készült ágyneműhuzatok

Szatén szövéssel készült ágyneműhuzatok

A szatén szövéssel készült ágyneműhuzatok általában a legfinomabb tapintású minőségi termékek közé tartoznak. Sokan nem tudják, hogy a szatén szó a szövés típusát jelenti és nem az alapanyagot

A szatén szövéssel készült ágyneműhuzatok általában a legfinomabb tapintású minőségi termékek közé tartoznak. Sokan nem tudják, hogy a szatén szó a szövés típusát jelenti és nem az alapanyagot. Így ha gyenge minőségű alapanyagból, műszál felhasználásával készítik a szövetet, akkor eredményezhet csúszós, kellemetlen tapintású anyagot. Sajnos korábban sok alacsony minőségű, műszálas termék jelent meg a piacon, amelyet "szaténként" árusítottak, így sokak számára ez a fogalom még mindig egyenlő a "csúszóssal".
Valójában az igazi szatén a legfinomabb szövésű, hűvös tapintású anyag, amelynek áldásos hatásait igazán a nyári kánikulában érezhetjük.

A pamut-szatén szövetek egyik legnemesebb változata a mako-szatén. Ennek az anyagnak az alapja a mako pamutszál, mely a világ leghosszabb és legvékonyabb pamutszál fajtája, amit csak az egyiptomi klíma alatt tudnak termelni. A természetes anyagnak köszönhetően bőrbarát és antisztatikus tulajdonságokkal rendelkezik. A kezelhetőség és tisztíthatóság területén is kiváló. Többszöri mosás alkalmával is megtartja formáját és szárítógépben is szárítható.