Biztonságos gyors fizetés

SimplePay, Paypal

Ingyenes Házhozszállítás

100 000,-Ft feletti vásárlás esetén

Egészségpénztár

Matracvásárlás egészségpénztárra

Megbízható Bolthálózat

Profi szaktanácsadás 2008 -óta

párna

Termék státusza
Ár
4 100 Ft - 20 000 Ft
Szélesség
Hosszúság
Magasság
Termékcsalád
Párna méret
Naturtex Bamboo memory párna
Naturtex Bamboo memory párna
Naturtex Bamboo memory párna

A Bamboo memory párna selymes tapintású huzata természetes bambuszszálakat tartalmaz, mely hűs érzetet nyújt. A bambuszrostok magas nedvességfelvevő- és leadó képessége miatt kellemesen száraz mikroklímát biztosít éjszaka. A memóriahabos magja modern ergonómiai kialakítással rendelkezik igazodva hagyományos párnaformához.

20 000 Ft
Összehasonlítom
Naturtex Familia félpárna 50x70

A 40°C-on mosható Naturtex Família félpárna könnyen kezelhető, és többszöri mosás után is megőrzi puhaságát és formáját. A párna fehér színű fedőanyaga 40% pamut és 60% poliészter. A párna töltete 100% üreges, hullámosított poliészterszál. A Naturtex Família félpárna tölteteként használt poliészter szálak erősek, nem zsugorodnak, nem nyúlnak meg és képesek ellenállni a rovaroknak és a legtöbb vegyszernek. Ezt az alapkategóriás, kedvező árú műszálas terméket azoknak ajánljuk, akik kedvező ár/érték arányú, műszálas párnát szeretnének vásárolni.

6 100 Ft
Összehasonlítom
Naturtex Familia kispárna 40x50

A 40°C-on mosható Naturtex Família kispárna könnyen kezelhető, és többszöri mosás után is megőrzi puhaságát és formáját. A párna fehér színű fedőanyaga 40% pamut és 60% poliészter. A párna töltete 100% üreges, hullámosított poliészterszál. A Naturtex Família kispárna tölteteként használt poliészter szálak erősek, nem zsugorodnak, nem nyúlnak meg és képesek ellenállni a rovaroknak és a legtöbb vegyszernek. Ezt az alapkategóriás, kedvező árú műszálas terméket azoknak ajánljuk, akik kedvező ár/érték arányú, műszálas párnát szeretnének vásárolni.

4 100 Ft
Összehasonlítom
Naturtex Familia nagypárna 70x90

A 40°C-on mosható Naturtex Família nagypárna könnyen kezelhető, és többszöri mosás után is megőrzi puhaságát és formáját. A párna fehér színű fedőanyaga 40% pamut és 60% poliészter. A párna töltete 100% üreges, hullámosított poliészterszál. A Naturtex Família nagypárna tölteteként használt poliészter szálak erősek, nem zsugorodnak, nem nyúlnak meg és képesek ellenállni a rovaroknak és a legtöbb vegyszernek. Ezt az alapkategóriás, kedvező árú műszálas terméket azoknak ajánljuk, akik kedvező ár/érték arányú, műszálas párnát szeretnének vásárolni.

9 400 Ft
Összehasonlítom
Naturtex Junior memory párna
Naturtex Junior memory párna

Kifejezetten gyermekek számára kialakított memóriahabos anatómiai párna a gerinc egészséges fejlődése, valamint a megfelelő testtartás biztosítása érdekében. A Junior Memory párna állítható magasságú, hogy a növésben lévő gyerekek számára teljes mértékben megfeleljen így a gyermekkor bármely szakaszában használható. (csecsemőkortól a kamaszkorig egyaránt)

12 400 Ft
Összehasonlítom

A különleges, német licenc alapján gyártott népszerű Medisan® termékcsalád vastagabb töltetű félpárnája 95°C-on mosható és kiválóan alkalmas egészségügyi, otthoni betegápolási, vagy magas fokú higiéniai körülményeket igénylő célokra. Allergiás megbetegedésben szenvedőknek kifejezetten ajánlott termék. Hosszú ideig méret- és formatartó még intenzív mosás mellett is . Kiváló választás gyermekes családoknak, időseknek, ágyba bekéredzkedő háziállatok esetén egyaránt.

Egészségpénztári kártyára elszámolható termék

8 200 Ft
Összehasonlítom

A különleges, német licenc alapján gyártott népszerű Medisan® termékcsalád vastagabb töltetű kispárnája 95°C-on mosható és kiválóan alkalmas egészségügyi, otthoni betegápolási, vagy magas fokú higiéniai körülményeket igénylő célokra. Allergiás megbetegedésben szenvedőknek kifejezetten ajánlott termék. Hosszú ideig méret- és formatartó még intenzív mosás mellett is . Kiváló választás gyermekes családoknak, időseknek, ágyba bekéredzkedő háziállatok esetén egyaránt.

Egészségpénztári kártyára elszámolható termék

5 400 Ft
Összehasonlítom

A különleges, német licenc alapján gyártott népszerű Medisan® termékcsalád vastagabb töltetű nagypárnája 95°C-on mosható és kiválóan alkalmas egészségügyi, otthoni betegápolási, vagy magas fokú higiéniai körülményeket igénylő célokra. Allergiás megbetegedésben szenvedőknek kifejezetten ajánlott termék. Hosszú ideig méret- és formatartó még intenzív mosás mellett is . Kiváló választás gyermekes családoknak, időseknek, ágyba bekéredzkedő háziállatok esetén egyaránt.

Egészségpénztári kártyára elszámolható termék

12 400 Ft
Összehasonlítom
Naturtex Medisan félpárna 50x70

A különleges, német licenc alapján gyártott népszerű Medisan® termékcsalád félpárnája 95°C-on mosható és kiválóan alkalmas egészségügyi, otthoni betegápolási, vagy magas fokú higiéniai körülményeket igénylő célokra. Allergiás megbetegedésben szenvedőknek kifejezetten ajánlott termék. Hosszú ideig méret- és formatartó még intenzív mosás mellett is . Kiváló választás gyermekes családoknak, időseknek, ágyba bekéredzkedő háziállatok esetén egyaránt.

Egészségpénztári kártyára elszámolható termék

7 800 Ft
Összehasonlítom
Naturtex Medisan kispárna 40x50

A különleges, német licenc alapján gyártott népszerű Medisan® termékcsalád kispárnája 95°C-on mosható és kiválóan alkalmas egészségügyi, otthoni betegápolási, vagy magas fokú higiéniai körülményeket igénylő célokra. Allergiás megbetegedésben szenvedőknek kifejezetten ajánlott termék. Hosszú ideig méret- és formatartó még intenzív mosás mellett is . Kiváló választás gyermekes családoknak, időseknek, ágyba bekéredzkedő háziállatok esetén egyaránt.

Egészségpénztári kártyára elszámolható termék

5 000 Ft
Összehasonlítom
Naturtex Medisan nagypárna 70x90

A különleges, német licenc alapján gyártott népszerű Medisan® termékcsalád nagypárnája 95°C-on mosható és kiválóan alkalmas egészségügyi, otthoni betegápolási, vagy magas fokú higiéniai körülményeket igénylő célokra. Allergiás megbetegedésben szenvedőknek kifejezetten ajánlott termék. Hosszú ideig méret- és formatartó még intenzív mosás mellett is . Kiváló választás gyermekes családoknak, időseknek, ágyba bekéredzkedő háziállatok esetén egyaránt.

Egészségpénztári kártyára elszámolható termék

11 500 Ft
Összehasonlítom
Naturtex Memória Nyakpárna
Naturtex Memória Nyakpárna
Naturtex Memória Nyakpárna
Naturtex Memória Nyakpárna

A Memóriahabos nyakpárnát azoknak ajánljuk, akik régóta keresik a megoldást az utazás közbeni pihenés kényelmesebbé tételére. Segítségével a hosszan tartó utazás kényelmesebbé és pihentetőbbé tehető és a nyakizmok elgémberedése is elkerülhető. A nyakpárna tartja a nyak izmait így a hosszú utazások során maximális kényelmet biztosít a nyaknak. A "3D AirMesh" huzat megfelelő szellőzést biztosít az út során így nem kell attól tartania hogy befülled a tarkó illetve nyak a használat közben.

6 600 Ft
Összehasonlítom