Kedves Vásárlóink!

A kialakult új koronavírusos járványra való tekintettel
kollégáink 2020.03.27.-től hétköznap 10:00 - 18:00 óráig, szombaton 10:00 - 14:00 óráig
telefonos ügyfélszolgálatainkon és e-mailben állnak a vásárlóink rendelkezésére.

Webáruházunk továbbra is zavartalanul üzemel!

Higiéniai alapelveink megtartása mellett a kiállított próbatermékeink (matracok, párnák stb.) huzatjait folyamatosan mosógépben tisztítjuk, fertőtlenítjük, valamint antimikrobiális felületvédelemmel látjuk el, ezért üzleteink biztonságosan látogathatóak. Minden üzletünkben lehetőség van kézfertőtlenítésre a dolgozók és a vásárlók számára egyaránt. A fokozottan veszélyeztetett idősebb korosztálynak javasoljuk, hogy online vagy telefonon érdeklődjenek, illetve rendeljenek.

Üzletfilozófiánk szerves részét képezi vásárlóink biztonságos kiszolgálása a bolti látogatások, valamint termékkiszállításaink alkalmával is. A fent leírt biztonsági intézkedéseink mellett kollégáink telefonon és online felületeinken is állnak rendelkezésükre.

Hordozható kényelem! A Tempur Utazó párna kiváló választás lehet hosszabb utazásainkon. Vigye magával kedvenc párnáját hogy sehol ne keljen aggódnia a nyaka miatt.
JELENLEG NEM RENDELHETŐ!

Bővebb leírás

További információkért érdeklődjön üzleteinkben!

vagy

Kérjen tőlünk árajánlatot!

Árajánlatot kérek

Tempur Utazó párna leírása

JELENLEG NEM RENDELHETŐ!

A Tempur Utazó párna kiváló választás lehet hosszabb utazásainkon. Vigye magával kedvenc párnáját hogy sehol ne keljen aggódnia a nyaka miatt. A párna ugyanolyan alakú mint a TEMPUR Comfort párna és azonos módon működik, csak utazásra alkalmas kisebb méretben. A praktikus hord-táskában kényelmesen szállítható.
Párna huzat

Magas minőségű velúr, természetesen tisztított pamut keverékből, 75% pamut, 25% poliészter. A krémszínű huzat eltávolítható és mosógépben mosható.

Tempur Utazó párna paraméterei

Termék megnevezéseMemory párna
Magasság10 cm
Szélesség25 cm
Hosszúság31 cm
Párna huzata40°c -on mosható huzat
Garancia3 év

Vélemény írás

Tempur Utazó párna

Tempur Utazó párna

Hordozható kényelem! A Tempur Utazó párna kiváló választás lehet hosszabb utazásainkon. Vigye magával kedvenc párnáját hogy sehol ne keljen aggódnia a nyaka miatt.
JELENLEG NEM RENDELHETŐ!
Megtekintett termékek
Termék sikeresen hozzáadva a termékösszehasonlításhoz!