Ajánlott csípőprotézissel élő betegek számára. Fekvő helyzetben a megfelelő anatómiai pozicionálással elősegíti a csípő normál szögállását.

Bővebb leírás

17 087 Ft‎

Árajánlatot kérek

Tempur Lábtámasz leírása

 A Tempur Lábtámasz ( Leg Spacer ) használata gyógyászati céllal kifejezetten ajánlott csípőprotézissel élő betegek számára, mert fekvő helyzetben a megfelelő anatómiai pozicionálással elősegíti a csípő normál szögállását, így helyes alvási pozíciót nyújt a torziós stressz csökkentése mellett. Távtartóként funkcionálva nem engedi a térdek belső felszínének összeérését sem, a speciális kiképzésű forma hozzásegít az egészségesebb és kényelmes alváshoz.

A Tempur Lábtámaszt kinyitott állapotában a térd, vádli és a sarok alá is elhelyezhetjük tehermentesítés és nyomáscsökkentés érdekében, serkentve az optimális véráramlást az adott testrészen a különleges Tempur anyagnak köszönhetően.

Sportolók térdszalagműtét utáni regenerációjának egyik fontos segédeszköze, csökkenti a lábdagadást, pihenteti a visszeres vagy fáradt lábat.

A lábtámasz antiallergén huzata levehető, 40°c -on mosható.

Standard méret: 27 x 20 x 20 cm

Garancia: 3 év

Tempur Lábtámasz paraméterei

Termék megnevezéseTempur kiegészítő
Ajánláscsípőprotézises betegeknek
Tanusítvány / MinősítésCE minősítés
Magasság27 cm
Szélesség20 cm
Hosszúság20 cm
Egyedi méretNem rendelhető
Párna huzata40°c -on mosható huzat
Garancia3 év

Vélemény írás

Tempur Lábtámasz

Tempur Lábtámasz

Ajánlott csípőprotézissel élő betegek számára. Fekvő helyzetben a megfelelő anatómiai pozicionálással elősegíti a csípő normál szögállását.
Megtekintett termékek
Termék sikeresen hozzáadva a termékösszehasonlításhoz!