Kiárusítás!
Tempur Topper 7 fedőréteg Nagyítás

Tempur Topper 7 fedőréteg

Topper 7 fedőréteg nagy sűrűségű viszko-elasztikus hőmérséklet érzékeny Tempur anyagból az eredeti formula alapján. Meglévő matracok kényelmének, komfortjának fokozására lett kifejlesztve.
Kiállított 90x200 1db -20% kedvezménnyel!

Bővebb leírás

168 840 Ft‎

211 050 Ft‎

-20%kedvezmény

Árajánlatot kérek

Tempur Topper 7 fedőréteg leírása

Kiállított 90x200 1db -20% kedvezménnyel!
Napjainkban ismert egyik leghatékonyabb technológia a test alátámasztása terén!
A TEMPUR egy viszko-elasztikus hőmérséklet érzékeny anyag amely idomul a testhez. Nyomás alatt lassan idomul, ellennyomás nélkül, amíg a súly az egész területen megoszlik. Amikor a súly megszűnik, a TEMPUR lassan visszanyeri alakját.
A TEMPUR fedő matrac vagy más néven fedőréteg kifejezetten a meglévő matracaink kényelmének, komfortjának fokozására lett kifejlesztve. A matrac magja egy 7cm vastag viszko-elasztikus, hőmérséklet érzékeny TEMPUR anyag.
A high-tech komfort anyag
A TEMPUR egy high-tech komfort anyag melyet eredetileg a NASA az amerikai űrprogram részére fejlesztett ki. A különleges nyomás csökkentő tulajdonsásának köszönhetően, a TEMPUR matrac és párna lehetővé teszi a test természetes nyomás-mentes helyzetben történő pihentetését.

A 21. század nyomás csökkentő Alvás Rendszere
Az alváshoz, egészséges és aktív pihenéshez, egy integrált koncepció - a TEMPUR Alvás Rendszer - amely fontos módon hozzájárul az élet minőségéhez.
Tempur Topper 7 Fedőmatrac
A nyomás csökkentő TEMPUR matrac és párna egy technológiai áttörést jelent az alvás kényelemben és megváltoztatta a régi nézőpontot miszerint a matracnak szilárdnak kell lennie – mi több, keménynek. Szakértők egyöntetűen azt a véleményt osztják, hogy a matracnak kell felvenni a test formáját - és nem fordítva!

Először az egészségügyben kezdték el alkalmazni a nyomás okozta sebek és hát problémák megakadályozása érdekében. A TEMPUR ma már millióknak segít az alvás és az életminőség javításában világszerte. Embereknek ágyék fájdalmakkal, különböző hát, nyak és váll problémákkal nagy segítséget jelent a TEMPUR párnán és matracon történő alvás.
Kedvezmény keretén belül a TEMPUR matracok házhoz szállítása ingyenes Magyarország egész területén!

Jó minőségű rugós matrac Alany hátán fekszikJó minőségű rugós matrac
Az alany a hátán fekszik


Jó minőségű rugós matrac Alany hátán fekszik TEMPUR Matrac
Az alany a hátán fekszik

Nyomás Eloszlási Összehasonlítás:
Az ágyon fekvő emberi testre kifejtett nyomás egy elasztikus, a számítógéphez kapcsolt nyomás érzékelőket tartalmazó „paplannal” mérhető.

A TEMPUR matracot összehasonlítottuk egy jó minőségű rugós matrachoz. A nyomás eloszlására vonatkozó eredmények a számítógép képernyőn színes kód módszerrel és egy három dimenziós grafikán láthatók.

A világos kék és kék az alacsony nyomású területeket jelzik. A zöld, sárga és piros színek jelzik a nagy mértékű nyomás és kényelmetlenség területet. Az eredmény jelzi, hogy messze a legjobb nyomás csökkentés a TEMPUR matraccal volt elérhető.

Tempur Topper 7 fedőréteg paraméterei

Termék megnevezéseTempur matrac
Huzat típusaAntiallergén 40°c -ig mosható huzat
Matrac keménységeLágy
Matrac terhelhetősége120 kg/fő
Ajánlott alátámasztásMerev vagy kemény felületű matracokra, kanapé ágyakra
AjánlásKemény, merev fekhelyek puhítására
Tanúsítvány / MinősítésCE minősítés
Magasság8 cm
Egyedi méretHosszúság 190, 210, 220 cm
Garancia10 év

Vélemény írás

Tempur Topper 7 fedőréteg

Tempur Topper 7 fedőréteg

Topper 7 fedőréteg nagy sűrűségű viszko-elasztikus hőmérséklet érzékeny Tempur anyagból az eredeti formula alapján. Meglévő matracok kényelmének, komfortjának fokozására lett kifejlesztve.
Kiállított 90x200 1db -20% kedvezménnyel!
Megtekintett termékek
Termék sikeresen hozzáadva a termékösszehasonlításhoz!