Sensation Breeze 22 ágybetét. 5 cm vastag TEMPUR Climate Material ™ hőmérséklet szabályozó Tempur anyag a hűvösebb fekvési érzésért. 85 kg/m3 tömegsűrűségű, 6 cm magas Tempur támasztóréteg. 11 cm tartóhab. Kitűnően szellőző Coolmax® huzat.

Bővebb leírás

301 205 Ft‎

367 323 Ft‎

-18%kedvezmény

Árajánlatot kérek

Tempur Sensation Breeze 22 matrac leírása

Tempur matrac ingyenes szállítás

A TEMPUR egy nyitott sejtszerkezetű, hőre-és nyomásra érzékeny viszko-elasztikus nyomáscsökkentő anyag, amely a leghatékonyabban alkalmazkodik a test körvonalaihoz, így kijelenthető, hogy a legintelligensebb módon biztosítja az éjszakai pihenés feltételeit.

A TEMPUR anyag különleges nyomáscsökkentő tulajdonságait orvostechnikai intézetekben tesztelték, ahol pozitív visszajelzések és objektív adatok során bebizonyosodott, hogy megakadályozhatja a nyomási felfekvések kialakulását.

Egy matrac elsődlegesen legfontosabb funkciója a testhez történő legpontosabb alkalmazkodás. Testformától, magasságtól és életkortól függetlenül - figyelembe véve a testszelvényeink közötti tömegkülönbségeket is – ennek az alapelvnek mindig érvényesülni kell a fekhelyünkön, a minőségi alvás a maximális formakövetésnél kezdődik.

A TEMPUR matracok biztosítják a test megtámasztását és nyomáscsökkentését azáltal, hogy a legpontosabban idomulnak alakunkhoz és alvási helyzetünkhöz, ily módon a kívánt támaszt nyújtják hátunknak, vállunknak és alsó végtagjainknak, így egész testünk megfelelő ergonómiai helyzetbe kerül.

A TEMPUR Sensation Breeze matracok meghaladják az emberek többségének pihenésről alkotott elvárásait, egy tökéletes alvási élményt és ergonómiát valósítanak meg hálószobáinkban.

Az ideális alvási környezet 5 legfontosabb eleme ( ágy, ágyrács, matrac, párna, takaró ) közül a leginkább meghatározó tényező a saját részünkre legmegfelelőbb matrac kiválasztása. A TEMPUR gyáregységeiben három, karakterisztikájában teljesen különböző komfortvilágot kifejező komfortcsaládot fejlesztettek ki ( Cloud, Original, Sensation ), így az egyik legmagasabb alvási technológia mindannyiunk számára hozzáférhetővé válik, figyelembe véve az emberek szubjektív komfortigényei közötti különbözőségeket is.

A matracok klímakontrolljának területén 2014-ben bevezetett legújabb TEMPUR innováció a Breeze technológia volt, amely a Sensation matraccsalád előnyeit - alátámasztó, kemény érzés - egy hűvösebb és légáteresztőbb alvási környezettel teszi még higiénikusabbá, mint korábban. E fejlesztés szükségessége az emlékezőhabok relatíve gyengébb légáteresztési képessége és felmelegedési hajlama volt, melyek a felhasználók egy részénél nem biztosítottak tökéletes alvási körülményeket. Az eredeti Tempur anyag mikrocella-szerkezetének módosításával született meg ez a speciális Breeze anyag, amely a melegebb alvási környezetet kevésbé jól viselő felhasználók igényeit is maximálisan kielégíti. Az angol névválasztásból eredően ( breeze - szellő ) a hűsítő tengerparti szél érzését sugallja számunkra, mely hasonlat teljesen egybevág a Tempur Breeze termékcsalád tulajdonságaival.

TEMPUR Sensation Breeze 22 matracok felső kényelmi rétegeként funkcionáló 5 cm vastag TEMPUR Climate Material ™ hőmérséklet szabályozó Tempur anyag a hűvösebb fekvési érzésen túl ( a vastagabb cellafalak gyorsabban elvezetik a test körül keletkezett fölösleges hőmennyiséget, de nem tartják azt benn a matracmagban ) még kimagaslóbb légáteresztési mutatókkal bír, mint a korábbi Tempur alapanyagok, amelyek hatékony nyomáscsökkentő tulajdonsága továbbra is szerves részét képezik a Breeze matracoknak. A kiváló minőségű TEMPUR Climate Material ™ rétegnek köszönhetően leredukálódnak a nyomáspontok a matrac felületével érintkezve, ennek köszönhetően optimálisabb lesz a szervezet éjszakai vérellátása, jelentősen kisebb mértékben merül fel az igény a forgolódásra.

A különleges hűtési struktúra második eleme, a matracipar luxusminőségű ( megközelítőleg 1 cm vastagságú ) 3D-s CoolMax® nedvesség-elvezető huzata, amely megfelelő hőmérsékletet és ideális alváskörnyezetet biztosít. A kitűnően szellőző Coolmax® huzatának köszönhetően a matrac 15 perc után a test által leadott hő és nedvesség 40 %-át, 1 óra után pedig a 85 %-át vezeti el teljesen, így biztosítja az ideális mikroklímát az alváshoz. A hipoallergén huzat levehető, ketté-és körbecipzározható, 60°C-on, gépi úton mosható.

A TEMPUR Climate Material™ alatt egy 85 kg/m3 tömegsűrűségű, 6 cm magas Tempur támasztóréteg található, amely a nyomáscsökkentő képessége mellett a fejlettebb levegő-és hőmérséklet ventilációs rendszerével megnöveli a felső kényelmi réteg átszellőzését, ugyanakkor egy határozott tartást kölcsönöz a matracnak.

Az alsó, nagy rugalmasságú és tömegsűrűségű 11 cm vastag poliuretán tartóhabréteg profilozott kialakítással került a matracba, amely speciálisan mély kivágásainak köszönhetően megnövekedett, mélységi légáteresztési felületet és hosszútávú tartást kölcsönöz a matracnak.

A TEMPUR társaság a NASA elismerésében részesült a kozmikus technológia használatának bizonyítékaként, valamint ez az egyetlen matracokat és párnákat gyártó cég, amelynek az US Space Foundation (Amerikai Űralapítvány) 1996-ban engedélyezte, hogy minden termékén használhatja a Tanúsítványozott Technológia pecsétlenyomatot.

Rengeteg memória habos termék van a piacon, de csak egy TEMPUR létezik. Az autentikus TEMPUR anyagot csak a cég tulajdonában lévő gyártási egységekben állítják elő egy egyedi receptúra alapján, amely csak nagyon kevesek előtt ismert. A gyártási folyamatot csak a TEMPUR termékek előállítása során használják.

Tempur Sensation Breeze 22 matrac paraméterei

Termék megnevezéseTempur matrac
TermékcsaládSensation széria
Ajánlott alátámasztásRugalmas ágyrács, vagy fix borda
Tanúsítvány / MinősítésCE minősítés
Magasság22 cm
Garancia15 év arányosított garancia

Vélemény írás

Tempur Sensation Breeze 22 matrac

Tempur Sensation Breeze 22 matrac

Sensation Breeze 22 ágybetét. 5 cm vastag TEMPUR Climate Material ™ hőmérséklet szabályozó Tempur anyag a hűvösebb fekvési érzésért. 85 kg/m3 tömegsűrűségű, 6 cm magas Tempur támasztóréteg. 11 cm tartóhab. Kitűnően szellőző Coolmax® huzat.
Egészségpénztárra is megvásárolható matrac!

Ezt a matracot egészségpénztári kártyájával is megvásárolhatja üzleteinkben!

Megtekintett termékek
Termék sikeresen hozzáadva a termékösszehasonlításhoz!