Kedves Vásárlóink!

A kialakult új koronavírusos járványra való tekintettel
kollégáink 2020.03.27.-től hétköznap 10:00 - 18:00 óráig, szombaton 10:00 - 14:00 óráig
telefonos ügyfélszolgálatainkon és e-mailben állnak a vásárlóink rendelkezésére.

Webáruházunk továbbra is zavartalanul üzemel!

Higiéniai alapelveink megtartása mellett a kiállított próbatermékeink (matracok, párnák stb.) huzatjait folyamatosan mosógépben tisztítjuk, fertőtlenítjük, valamint antimikrobiális felületvédelemmel látjuk el, ezért üzleteink biztonságosan látogathatóak. Minden üzletünkben lehetőség van kézfertőtlenítésre a dolgozók és a vásárlók számára egyaránt. A fokozottan veszélyeztetett idősebb korosztálynak javasoljuk, hogy online vagy telefonon érdeklődjenek, illetve rendeljenek.

Üzletfilozófiánk szerves részét képezi vásárlóink biztonságos kiszolgálása a bolti látogatások, valamint termékkiszállításaink alkalmával is. A fent leírt biztonsági intézkedéseink mellett kollégáink telefonon és online felületeinken is állnak rendelkezésükre.

Tempur Sensation 19 matrac Nagyítás
Sensation 19 ágybetét felül 5 cm vastag TEMPUR nyomáscsökkentő réteggel. Alsó alátámasztó rétege 14 cm nagy rugalmasságú, tömegsűrűségű poliuretán tartóhabréteg. Levehető és 60 °C-on mosható huzat.
JELENLEG NEM RENDELHETŐ!

Bővebb leírás

További információkért érdeklődjön üzleteinkben!

vagy

Kérjen tőlünk árajánlatot!

Árajánlatot kérek

Tempur Sensation 19 matrac leírása

JELENLEG NEM RENDELHETŐ!
Tempur Sensation 19 ágybetét
A Tempur Sensation 19 matracok érzékelik az Ön testét, egész éjszaka során kitűnő kényelmet biztosítanak. A matrac az egyedi TEMPUR anyag kombinációját képezi a speciálisan formázott nagy rugalmasságú poliuretán anyaggal, amely biztosítja a kompromisszumoktól mentes kényelmet és a legcsodálatosabb alvást, amelyet valaha is átélt. A matracok ezen felül speciális, légáramlást biztosító csatornarendszerrel vannak ellátva.
Tempur Sensation 19 matrac huzata
A Sensation matracok tökéletesen megfelelnek úgy az elegáns, mint a hagyományos hálószobákba. Az elegáns világosszürke huzat könnyen levehető és 60 °C-on mosható.
A felsorolt tulajdonságok miatt a Sensation matracok segítik az elegáns, mindamellett egészséges környezet kialakítását hálószobájában, Ön pedig minden reggel ereje teljében ébred.

Tempur Sensation 19 matrac paraméterei

Termék megnevezéseTempur matrac
TermékcsaládSensation széria
Huzat típusa60°c -ig mosható, elasztikus kettécipzárazható huzat
Matrac keménységeFélkemény
Matrac terhelhetősége120 kg/fő
Matrac rétegek2 (14cm hordozóréteg / 5cm Tempur memóriahab)
Ajánlott alátámasztásRugalmas ágyrács, vagy fix borda
AjánlásVegyes alvástípushoz
Tanúsítvány / MinősítésCE minősítés
Magasság19 cm
Egyedi méretHosszúság 190, 210, 220 cm
Garancia10 év

Vélemény írás

Tempur Sensation 19 matrac

Tempur Sensation 19 matrac

Sensation 19 ágybetét felül 5 cm vastag TEMPUR nyomáscsökkentő réteggel. Alsó alátámasztó rétege 14 cm nagy rugalmasságú, tömegsűrűségű poliuretán tartóhabréteg. Levehető és 60 °C-on mosható huzat.
JELENLEG NEM RENDELHETŐ!
Megtekintett termékek
Termék sikeresen hozzáadva a termékösszehasonlításhoz!