TEMPUR Original Breeze 22 ágymatrac 5 cm felső TEMPUR Climate kényelmi rétege hőmérséklet szabályozó anyag, mely hűvösebb fekvési érzést nyújt és gyorsabban elvezeti a test körül keletkezett fölösleges hőmennyiséget. Alatta 85 kg/m³ tömegsűrűségű, 6 cm magas Tempur támasztóréteg Nagy rugalmasságú, tömegsűrűségű 11 cm vastag poliuretán tartóhabréteg.

Bővebb leírás

301 205 Ft‎

367 323 Ft‎

-18%kedvezmény

Árajánlatot kérek

Tempur Original Breeze 22 matrac leírása

Tempur matrac ingyenes szállítás

A TEMPUR egy hőmérsékletre érzékeny, nyitott cellaszerkezetű, viszkózelasztikus, a testre ható felületi nyomáscsökkentő anyag, amely a leghatékonyabban alkalmazkodik a pihenő emberi test formájához, így egyedülálló és utánozhatatlan módon biztosít stabil alátámasztást.

A TEMPUR nyomáscsökkentő tulajdonságai klinikailag teszteltek, és bizonyított, hogy fájdalomenyhítő és ezáltal az alvás minőségét javító tulajdonsággal rendelkezik.

A matracok legfontosabb funkciója a testhez történő alkalmazkodó képesség, ez sohasem történhet fordítva, bármilyen legyen is az alakunk, magasságunk és életkorunk.

A TEMPUR biztosítja a test megtámasztását és nyomáscsökkentését azáltal, hogy pontosan idomul a test alakjához és helyzetéhez, ily módon a kívánt támaszt nyújtja hátgerincünknek, nyaki csigolyáinknak, hátunknak, vállunknak és alsó végtagjainknak. Egész testünk megfelelő anatómiai helyzetbe kerül, és ez lehetővé teszi, hogy gerincünk a legmegfelelőbb helyzetben pihenjen az alvás során.

A TEMPUR Original Breeze matracok túlteljesítik az emberek többségének alvásról alkotott elképzeléseit, egy tökéletes alvási élményt és ergonómiát próbálnak megteremteni otthonainkban.

Az ideális alvási környezet 5 legfontosabb eleme ( ágy, ágyrács, matrac, párna, takaró ) közül a leginkább meghatározó faktor a számunkra legmegfelelőbb matrac kiválasztása. A cél megvalósításának érdekében a TEMPUR 3 különböző komfortvilággal ( Cloud, Original, Sensation ) biztosítja az egyik legmagasabb alvási technológiát mindannyiunk számára.

A matracok klímakontrolljának területén 2014-ben bevezetett legújabb tudományos innováció a Breeze technológia volt a TEMPUR részéről, amely az Original matraccsalád előnyeit - alátámasztó, keményebb érzés - egy hűvösebb és légáteresztőbb alvási környezettel teszi még higiénikusabbá, mint valaha. E fejlesztés szükségessége az emlékezőhabok relatíve gyengébb légáteresztési képessége és felmelegedési hajlama volt, melyek a felhasználók egy részénél nem biztosítottak tökéletes alvási körülményeket. Az eredeti Tempur anyag mikrocella-szerkezetének tökéletesítésével született meg ez a speciális Breeze anyag, amely a melegebb alvási környezetet kevésbé tűrő felhasználók igényeit is maximálisan kielégíti. Az angol névválasztásból eredően ( breeze - szellő ) a hűsítő tengerparti szél érzését sugallja számunkra, mely hasonlat teljesen egybevág a Tempur Breeze termékcsalád tulajdonságaival.

TEMPUR Original Breeze 22 matracok felső kényelmi rétegeként funkcionáló új, 5 cm vastag TEMPUR Climate Material ™ hőmérséklet szabályozó Tempur anyag a hűvösebb fekvési érzésen túl ( a vastagabb cellafalak gyorsabban elvezetik a test körül keletkezett fölösleges hőmennyiséget, de nem tartják azt benn a matracmagban ) még kimagaslóbb légáteresztési mutatókkal bír, mint a korábbi Tempur alapanyagok, amelyek egyedülálló, kellemes nyomáscsökkentő tulajdonsága továbbra is szerves részét képezik a Breeze matracoknak. A kiváló minőségű TEMPUR Climate Material ™ rétegnek köszönhetően minimalizálódnak a nyomáspontok a matrac felületével érintkezve, ennek köszönhetően optimálisabb lesz a szervezet éjszakai vérellátása, jelentősen kisebb mértékben merül fel az igény a forgolódásra.

A különleges hűtési rendszer második eleme, a matracipar luxusminőségű ( megközelítőleg 1 cm vastagságú ) 3D-s CoolMax® nedvesség-elvezető huzata, amely egy modern technológiával a Dacron nevű poliészter rostokból előállított anyag, melynek jellegzetessége a megnövelt felületű külső réteg. Az egyedülálló négycsatornás rostok vízlepergető tulajdonsággal bírnak és a nedvességet gyorsan továbbítják testtől az anyag külső rétegébe, így is csökkentve a relatív páratartalmat. A 3D-s CoolMax® ezen tulajdonsága a testhőmérséklet szabályozásában is képes segíteni, így mindent megtesz, hogy higiéniai szempontból kiegészítse a Tempur Original Breeze matracok összes jó tulajdonságát - tökéletes mikroklímaként működjön a matracon. A hipoallergén huzat levehető, ketté-és körbecipzározható, 60°C-on, gépi úton mosható.

A TEMPUR Climate Material™ alatt egy 85 kg/m³ tömegsűrűségű, 6 cm magas Tempur támasztóréteg található, amely a nyomáscsökkentő képessége mellett a fejlettebb levegő-és hőmérséklet ventilációs rendszerével megnöveli a felső kényelmi réteg átszellőzését, ugyanakkor egy határozott, Ergonomikus tartást kölcsönöz a matracnak.

Az alsó, nagy rugalmasságú és tömegsűrűségű 11 cm vastag poliuretán tartóhabréteg profilozott kialakítással került a matracba, amely speciálisan mély kivágásainak köszönhetően megnövekedett, mélységi légáteresztési felületet és hosszútávú tartást kölcsönöz a matracnak.

A TEMPUR társaság a NASA elismerésében részesült a kozmikus technológia használatának bizonyítékaként, valamint ez az egyetlen matracokat és párnákat gyártó cég, amelynek az US Space Foundation (Amerikai Űralapítvány) 1996-ban engedélyezte, hogy minden termékén használhatja a Tanúsítványozott Technológia pecsétlenyomatot.

Sok memória habos termék van a piacon, de csak egy TEMPUR létezik. Miután kipróbálta a TEMPUR termékeket, rájön, hogy nincs hozzá fogható. Az autentikus TEMPUR anyagot csak a cég tulajdonában lévő gyártási egységekben állítják elő a tulajdonukba lévő egyedi formula alapján, amely csak nagyon kevesek előtt ismert. A gyártási folyamatot csak a TEMPUR termékek előállítása során használják.

Tempur Original Breeze 22 matrac paraméterei

Termék megnevezéseTempur matrac
TermékcsaládOriginal széria
Tanúsítvány / MinősítésCE minősítés
Magasság22 cm
Garancia15 év arányosított garancia

Vélemény írás

Tempur Original Breeze 22 matrac

Tempur Original Breeze 22 matrac

TEMPUR Original Breeze 22 ágymatrac 5 cm felső TEMPUR Climate kényelmi rétege hőmérséklet szabályozó anyag, mely hűvösebb fekvési érzést nyújt és gyorsabban elvezeti a test körül keletkezett fölösleges hőmennyiséget. Alatta 85 kg/m³ tömegsűrűségű, 6 cm magas Tempur támasztóréteg Nagy rugalmasságú, tömegsűrűségű 11 cm vastag poliuretán tartóhabréteg.
Egészségpénztárra is megvásárolható matrac!

Ezt a matracot egészségpénztári kártyájával is megvásárolhatja üzleteinkben!

Megtekintett termékek
Termék sikeresen hozzáadva a termékösszehasonlításhoz!