Tempur Original 21 Outlet akció
A matrac megtekinthető:
1149 Budapest, Nagy Lajos Király útja 136
matrac üzletünkben...
Cloud Breeze 27 ágymatrac. Kényelmes alátámasztó, puhább érzés. Hűvösebb és légáteresztőbb alvási környezet. 7 cm vastag hőmérséklet szabályozó Tempur anyag. 7 cm magas , 85 kg/m³ tömegsűrűségű Tempur alátámasztó hab. 2 x 6,5 cm vastag hideghab tartóréteg.

Bővebb leírás

338 847 Ft‎

413 228 Ft‎

-18%kedvezmény

Árajánlatot kérek

Tempur Cloud Breeze 27 matrac leírása

Tempur matrac ingyenes szállítás

A TEMPUR matracok egyedülálló, klinikailag tesztelt nyomáscsökkentő tulajdonságai nemcsak a lehető legkényelmesebb éjszakai alvást biztosítják, hanem garantálják a segítséget a hát és gerincfájdalmak enyhítésében illetve a vérkeringés javításában. A TEMPUR matrac alkalmazkodik a test pontos formájához és pozíciójához, így az egész testet anatómiai szempontból megfelelő módon támasztja meg, így a gerincoszlop a lehető legtermészetesebb helyzetbe kerülhet az éjszakai regeneráció folyamán.

Az általános emlékezőhab anyagoknak rendszertelen, egyenetlen cellaszerkezete van, összenyomódnak a súly alatt, ezzel szemben a TEMPUR nyomáscsökkentő anyag több milliárd nyitott cellasejtből áll, ezért mindig visszanyeri eredeti alakját. A nyitott sejtek lehetővé teszik, hogy a levegő átjusson a matracon, fenntartva a test-hőmérsékletet, valamint az egyedülálló gyártási folyamat eredményeként a gömbölyű cellastruktúra gyengéden, ellennyomás nélkül körülveszi a testet, ezzel teljes alátámasztást biztosít.

Bebizonyították, hogy a pihentető és "testbarát" ágy nem feltétlenül kemény vagy puha, hanem formálható. A matrac, amelyen alszunk, nem kényszerítheti a testet arra, hogy alkalmazkodjon hozzá, a fekhelyünknek kell igazodnia hozzánk. 

 

A TEMPUR Cloud Breeze matracok a puhaság és alátámasztás újszerű egyensúlyát nyújtják, egyesítik az egyedi Tempur alátámasztó réteget egy újonnan kifejlesztett puhább, hűvösebb fekvési érzetet biztosító kényelmi réteggel, a TEMPUR Climate Material ™ anyaggal.
 

A matracok klímaszabályozásának terén 2014-ben bevezetett legújabb tudományos vívmány a Breeze technológia volt, amely az eredeti Cloud termékcsalád előnyeit - alátámasztó, puhább érzés - egy hűvösebb és légáteresztőbb alvási környezettel teszi még higiénikusabbá, mint valaha. Az innovációt az emlékezőhabok aránylag gyengébb légáteresztési képessége és felmelegedési hajlama indokolta, melyek a felhasználók egy részénél nem kínáltak tökéletes alvási körülményeket. Az eredeti Tempur anyag mikrocella-szerkezetének finomításával született meg ez a speciális Breeze anyag, amely a melegebb alvási környezetet kevésbé tűrő felhasználók igényeit is teljes mértékben kielégíti. A matrac az angol névválasztásból eredően ( breeze - szellő ) a hűsítő tengerparti szél érzését sejteti számunkra, mely hasonlat teljesen egybevág a Tempur Cloud Breeze kollekció jellemzőivel.

 

A Tempur Cloud Breeze 27 matracok felső kényelmi rétegeként működő, 7 cm vastag TEMPUR Climate Material ™ hőmérséklet szabályozó Tempur anyag a hűvösebb fekvési érzés mellett ( a vastagabb cellafalak gyorsabban elvezetik a test körül keletkezett fölösleges hőmennyiséget, de nem tartják azt benn a matracmagban ) még kimagaslóbb légáteresztési mutatókkal bír, mint a korábbi Tempur alapanyagok, amelyek kellemes nyomáscsökkentő attribútuma továbbra is szerves részét képezik a Breeze matracoknak. A kiváló minőségű TEMPUR Climate Material ™ rétegnek köszönhetően lecsökkenek a nyomáspontok a matrac felületével érintkezve, ennek köszönhetően optimálisabb lesz a szervezet éjszakai vérellátása, jelentősen kisebb mértékben merül fel az igény az átfordulásokra, pozícióváltoztatásokra.

A különleges hűtési struktúra második eleme, a matracipar luxusminőségű ( megközelítőleg 1 cm vastagságú ) 3D-s CoolMax® nedvesség-elvezető huzata, amely megfelelő hőmérsékletet és ideális alváskörnyezetet biztosít. A kitűnően szellőző Coolmax® huzatának köszönhetően a matrac 15 perc után a test által leadott hő és nedvesség 40 %-át, 1 óra után pedig a 85 %-át vezeti el teljesen, így biztosítja az ideális klímát az alváshoz. A hipoallergén huzat levehető, ketté - és körbecipzározható, 60°C-on, gépi úton mosható.

 

A TEMPUR Climate Material™ alatt egy 85 kg/m³ tömegsűrűségű, 7 cm magas Tempur alátámasztó réteg található, amely a nyomáscsökkentő képessége mellett a fejlettebb levegő-és hőmérséklet ventilációs rendszerével megnöveli a felső kényelmi réteg átszellőzését, ugyanakkor egy határozott, ergonomikus tartást kölcsönöz a matracnak.
 

Az alsó, nagy elaszticitású 2 x 6,5 cm vastag hideghab tartóréteg profilozott technikai kiképzéssel került a matracba, amely speciálisan mély kivágásainak köszönhetően megnövekedett légáteresztési- és hőelvezetési felületet biztosít, magas tömegsűrűségének köszönhetően hosszú élettartamot kölcsönöz a Cloud Breeze 27 matracnak, amelyre a Tempur 15 év garanciát vállal.

A Tempur Cloud Breeze 27 matrac funkcionálisan állítható ( fej - és lábemelős illetve elektromotoros ) ágyrácsokkal együtt is használható.


A TEMPUR társaság a NASA elismerésében részesült a kozmikus technológia használatának bizonyítékaként, valamint ez az egyetlen matracokat és párnákat gyártó cég, amelynek az US Space Foundation (Amerikai Űralapítvány) 1996-ban engedélyezte, hogy minden termékén használhatja a Tanúsítványozott Technológia pecsétlenyomatot.

Sok emlékezőhabos termék van a piacon, de csak egy TEMPUR létezik. Miután kipróbálta a TEMPUR termékeket, rájön, hogy nincs hozzá fogható. Az autentikus TEMPUR anyagot csak a cég tulajdonában lévő gyártási egységekben állítják elő a tulajdonukba lévő egyedi formula alapján, amely csak nagyon kevesek előtt ismert. A gyártási folyamatot csak a TEMPUR termékek előállítása során használják.

Tempur Cloud Breeze 27 matrac paraméterei

Termék megnevezéseTempur matrac
TermékcsaládCloud széria
Tanusítvány / MinősítésCE minősítés
Magasság27 cm
Garancia15 év arányosított garancia

Vélemény írás

Tempur Cloud Breeze 27 matrac

Tempur Cloud Breeze 27 matrac

Cloud Breeze 27 ágymatrac. Kényelmes alátámasztó, puhább érzés. Hűvösebb és légáteresztőbb alvási környezet. 7 cm vastag hőmérséklet szabályozó Tempur anyag. 7 cm magas , 85 kg/m³ tömegsűrűségű Tempur alátámasztó hab. 2 x 6,5 cm vastag hideghab tartóréteg.
Egészségpénztárra is megvásárolható matrac!

Ezt a matracot egészségpénztári kártyájával is megvásárolhatja üzleteinkben!

Megtekintett termékek
Termék sikeresen hozzáadva a termékösszehasonlításhoz!