Tempur Original 21 Outlet akció
A matrac megtekinthető:
1149 Budapest, Nagy Lajos Király útja 136
matrac üzletünkben...
Cloud Breeze 22 : Alátámasztó, puhább érzés. Hűvösebb és légáteresztőbb alvási környezet. 5 cm vastag hőmérséklet szabályozó Tempur anyag. 6 cm magas , 85 kg/m³ tömegsűrűségű Tempur alátámasztó réteg. 11 cm nagy elaszticitású vastag hideghab tartóréteg.

Bővebb leírás

301 205 Ft‎

367 323 Ft‎

-18%kedvezmény

Árajánlatot kérek

Tempur Cloud Breeze 22 matrac leírása

Tempur matrac ingyenes szállítás

A TEMPUR matracok egyedülálló, klinikailag tesztelt nyomáscsökkentő tulajdonságai nemcsak a lehető legkényelmesebb éjszakai alvást biztosítják, hanem garantálják a segítséget a hát és gerincfájdalmak enyhítésében illetve a vérkeringés javításában. A TEMPUR matrac alkalmazkodik a test pontos formájához és pozíciójához, így az egész testet anatómiai szempontból megfelelő módon támasztja meg, így a gerincoszlop a lehető legtermészetesebb helyzetbe kerülhet az éjszakai regeneráció folyamán.

Az általános emlékezőhab anyagoknak rendszertelen, egyenetlen cellaszerkezete van, összenyomódnak a súly alatt, ezzel szemben a TEMPUR nyomáscsökkentő anyag több milliárd nyitott cellasejtből áll, ezért mindig visszanyeri eredeti alakját. A nyitott sejtek lehetővé teszik, hogy a levegő átjusson a matracon, fenntartva a test-hőmérsékletet, valamint az egyedülálló gyártási folyamat eredményeként a gömbölyű cellastruktúra gyengéden, ellennyomás nélkül körülveszi a testet, ezzel teljes alátámasztást biztosít.
Bebizonyították, hogy a pihentető és "testbarát" ágy nem feltétlenül kemény vagy puha, hanem formálható. A matrac, amelyen alszunk, nem kényszerítheti a testet arra, hogy alkalmazkodjon hozzá, a fekhelyünknek kell igazodnia hozzánk.
A TEMPUR Cloud Breeze matracok a puhaság és alátámasztás újszerű egyensúlyát nyújtják, egyesítik az egyedi Tempur alátámasztó réteget egy újonnan kifejlesztett puhább, hűvösebb fekvési érzetet biztosító kényelmi réteggel, a TEMPUR Climate Material ™ anyaggal.
A matracok klímaszabályozásának terén 2014-ben bevezetett legújabb tudományos vívmány a Breeze technológia volt, amely az eredeti Cloud termékcsalád előnyeit - alátámasztó, puhább érzés - egy hűvösebb és légáteresztőbb alvási környezettel teszi még higiénikusabbá, mint valaha. Az innovációt az emlékezőhabok aránylag gyengébb légáteresztési képessége és felmelegedési hajlama indokolta, melyek a felhasználók egy részénél nem kínáltak tökéletes alvási körülményeket. Az eredeti Tempur anyag mikrocella-szerkezetének finomításával született meg ez a speciális Breeze anyag, amely a melegebb alvási környezetet kevésbé tűrő felhasználók igényeit is teljes mértékben kielégíti. A matrac az angol névválasztásból eredően ( breeze - szellő ) a hűsítő tengerparti szél érzését sejteti számunkra, mely hasonlat teljesen egybevág a Tempur Cloud Breeze kollekciók jellemzőivel.

A Tempur Cloud Breeze 22 matracok felső kényelmi rétegeként működő, 5 cm vastag TEMPUR Climate Material ™ hőmérséklet szabályozó Tempur anyag a hűvösebb fekvési érzés mellett ( a vastagabb cellafalak gyorsabban elvezetik a test körül keletkezett fölösleges hőmennyiséget, de nem tartják azt benn a matracmagban ) még kimagaslóbb légáteresztési mutatókkal bír, mint a korábbi Tempur alapanyagok, amelyek kellemes nyomáscsökkentő attribútuma továbbra is szerves részét képezik a Breeze matracoknak. A kiváló minőségű TEMPUR Climate Material ™ rétegnek köszönhetően lecsökkenek a nyomáspontok a matrac felületével érintkezve, ennek köszönhetően optimálisabb lesz a szervezet éjszakai vérellátása, jelentősen kisebb mértékben merül fel az igény az átfordulásokra, pozícióváltoztatásokra.
A különleges hűtési struktúra második eleme, a matracipar luxusminőségű ( megközelítőleg 1 cm vastagságú ) 3D-s CoolMax® nedvesség-elvezető huzata, amely megfelelő hőmérsékletet és ideális alváskörnyezetet biztosít. A kitűnően szellőző Coolmax huzatának köszönhetően a matrac 15 perc után a test által leadott hő és nedvesség 40 %-át, 1 óra után pedig a 85 %-át vezeti el teljesen, így biztosítja az ideális klímát az alváshoz. A hipoallergén huzat levehető, ketté-és körbecipzározható, 60°C-on, gépi úton mosható.

A TEMPUR Climate Material™ alatt egy 85 kg/m³ tömegsűrűségű, 6 cm magas Tempur alátámasztó réteg található, amely a nyomáscsökkentő képessége mellett a fejlettebb levegő-és hőmérséklet ventilációs rendszerével megnöveli a felső kényelmi réteg átszellőzését, ugyanakkor egy határozott ergonomikus tartást kölcsönöz a matracnak.
 

Az alsó, nagy elaszticitású 11 cm vastag hideghab tartóréteg profilozott technikai kiképzéssel került a matracba, amely speciálisan mély kivágásainak köszönhetően megnövekedett légáteresztési- és hőelvezetési felületet biztosít, magas tömegsűrűségének köszönhetően hosszú élettartamot kölcsönöz a Cloud Breeze matracnak, amelyre a Tempur 15 év garanciát vállal.

A Tempur Cloud Breeze 22 matrac funkcionálisan állítható ( fej-és lábemelős illetve elektromotoros ) ágyrácsokkal együtt is használható.


A TEMPUR társaság a NASA elismerésében részesült a kozmikus technológia használatának bizonyítékaként, valamint ez az egyetlen matracokat és párnákat gyártó cég, amelynek az US Space Foundation (Amerikai Űralapítvány) 1996-ban engedélyezte, hogy minden termékén használhatja a Tanúsítványozott Technológia pecsétlenyomatot.  Sok emlékezőhabos termék van a piacon, de csak egy TEMPUR létezik. Miután kipróbálta a TEMPUR termékeket, rájön, hogy nincs hozzá fogható. Az autentikus TEMPUR anyagot csak a cég tulajdonában lévő gyártási egységekben állítják elő a tulajdonukba lévő egyedi formula alapján, amely csak nagyon kevesek előtt ismert. A gyártási folyamatot csak a TEMPUR termékek előállítása során használják.

Tempur Cloud Breeze 22 matrac paraméterei

Termék megnevezéseTempur matrac
TermékcsaládCloud széria
Huzat típusa3D-s CoolMax® nedvesség-elvezető huzat
Magasság22 cm
Garancia15 év arányosított garancia

Vélemény írás

Tempur Cloud Breeze 22 matrac

Tempur Cloud Breeze 22 matrac

Cloud Breeze 22 : Alátámasztó, puhább érzés. Hűvösebb és légáteresztőbb alvási környezet. 5 cm vastag hőmérséklet szabályozó Tempur anyag. 6 cm magas , 85 kg/m³ tömegsűrűségű Tempur alátámasztó réteg. 11 cm nagy elaszticitású vastag hideghab tartóréteg.
Egészségpénztárra is megvásárolható matrac!

Ezt a matracot egészségpénztári kártyájával is megvásárolhatja üzleteinkben!

Megtekintett termékek
Termék sikeresen hozzáadva a termékösszehasonlításhoz!