Akciós matrac szett ajándék gykerettel

Higiéniai alapelveink megtartása mellett a kiállított próbatermékeink (matracok, párnák stb.) huzatjait folyamatosan mosógépben tisztítjuk, fertőtlenítjük, valamint antimikrobiális felületvédelemmel látjuk el, ezért üzleteink biztonságosan látogathatóak. Minden üzletünkben lehetőség van kézfertőtlenítésre a dolgozók és a vásárlók számára egyaránt. A fokozottan veszélyeztetett idősebb korosztálynak javasoljuk, hogy online vagy telefonon érdeklődjenek, illetve rendeljenek.

Üzletfilozófiánk szerves részét képezi vásárlóink biztonságos kiszolgálása a bolti látogatások, valamint termékkiszállításaink alkalmával is. A fent leírt biztonsági intézkedéseink mellett kollégáink telefonon és online felületeinken is állnak rendelkezésükre.

Tempur Cloud 19 matrac

Felső párnázóréteg 4cm TEMPUR EXTRASOFT.4 cm vastag normál keménységű TEMPUR. 11 cm nagy rugalmasságú poliuretán hab. Tökéletes nyomáseloszlás. Megfelelő ortopédiai tartás. Kiváló légáteresztő alapanyagok.
JELENLEG NEM RENDELHETŐ!

Bővebb leírás

További információkért érdeklődjön üzleteinkben!

vagy

Kérjen tőlünk árajánlatot!

Termékek ingyenes házhozszállítása magyarország egész területén 50 000,-ft feletti vásárlás esetén

Ingyenes házhozszállítás részletei

 • Az ingyenes házhozszállítás 50 000,-Ft.-ot meghaladó vásárlás esetén érvényes, és az első kapuig értendő! (Az esetleges rakodást, illetve emeletdíjat nem tartalmazza!)
 • A szállítás díja a termék vételárából kerül jóváírásra.
 • Ingyenes házhozszállítást, csak abban esetben tudjuk biztosítani, amennyiben Ön hivatkozik rá, illetve igénybe kívánja venni.
 • Amennyiben személyesen veszi át a terméket valamelyik üzletünkben, a weboldalunkon feltüntetett legalacsonyabb ár kerül felszámításra!

Részletes tájékoztatásért, kérjük keresse üzleteinket!
(Az akció 2019.05.25.-e után történt vásárlások, rendelések esetén érvényes, illetve vehető igénybe.

Az akció nem vonatkozik:

 • Az ágyneműtartós ágyak esetén felajánlott +5% kedvezménnyel az ingyenes szállítás, nem összevonható! (Ebben az esetben, vagy egyik, vagy másik kedvezmény érvényesíthető!)
Árajánlatot kérek

Tempur Cloud 19 matrac leírása

JELENLEG NEM RENDELHETŐ!
Az új generációs továbbfejlesztett Tempur Cloud matracok a tökéletes nyomáseloszlást kombinálják a megfelelő ortopédiai tartással. Magas minőségű alapanyagokból gyártott matrac kifejezetten a lágyabb, komfortosabb fekhelyet kedvelőknek készült. A Tempur matracokban felhasznált kiváló légáteresztő alapanyagok megteremtik a nyugodt alváshoz szükséges optimális mikroklímát.
Tempur Cloud 19 ágy matrac
A matrac különleges módon kifejlesztett felső párnázórétege az úgynevezett TEMPUR EXTRASOFT anyagból készül. Ez a 4 cm vastag anyag tökéletes lágyságával biztosítja az azonnali ellazulást a testnek. Az 4 cm vastag középső komfortrétege sűrűbb, keményebb Tempur anyag, mely megfelelő módon hozzájárul a kellő alátámasztáshoz. A két anyag kombinációja tökéletes komfort élményt nyújt. Ennek köszönhetően nagy mértékben csökken a kényelmetlen nyomáspontok kialakulásának esélye, mely hátfájást vagy gyakori forgolódást eredményezhet. Az alsó 11cm vastag hordozóréteg egy szintén magas minőségű, nagy rugalmasságú poliuretán hab.
Tempur Cloud 19 matrac felépítése
A. 4 cm vastag Extrasoft (lágy ) TEMPUR komfort réteg

B. 4 cm vastag normál keménységű TEMPUR alátámasztó réteg

C. 11 cm nagy rugalmasságú poliuretán hab
Tempur Cloud 19 ágybetét huzata
Könnyen lecipzározható, antibakteriális huzat.
40oC-on mosható és hypoallergén.
Az Öko-Tex 100 szabvány követelményeinek is megfelel.

Tempur Cloud 19 matrac paraméterei

Termék megnevezéseTempur matrac
TermékcsaládCloud széria
Matrac terhelhetősége130 kg/fő
Matrac rétegek 3 ( 4 cm TEMPUR ES komfort réteg / 4 cm TEMPUR alátámasztó réteg / 11 cm hordozóréteg)
Ajánlott alátámasztásRugalmas ágyrács, vagy fix borda
AjánlásVegyes alvástípushoz
Tanúsítvány / MinősítésCE minősítés
Magasság19 cm
Egyedi méretHosszúság 190, 210, 220 cm
Garancia10 év
Értékelés 
2016-12-17

Bevált

Nagyon szeretjük, már vettünk többet, minden matracunk Tempur, így nem is volt kérdés, milyet választunk. A 9.kerületi üzletben több más márkát is ki tudtunk próbálni, de megint ez volt a legjobb. Csak ajánlani tudom.

  Írja meg róla a véleményét!

  Vélemény írás

  Tempur Cloud 19 matrac

  Tempur Cloud 19 matrac

  Felső párnázóréteg 4cm TEMPUR EXTRASOFT.4 cm vastag normál keménységű TEMPUR. 11 cm nagy rugalmasságú poliuretán hab. Tökéletes nyomáseloszlás. Megfelelő ortopédiai tartás. Kiváló légáteresztő alapanyagok.
  JELENLEG NEM RENDELHETŐ!
  Megtekintett termékek
  Termék sikeresen hozzáadva a termékösszehasonlításhoz!