Akciós Termék!
Irisette - Grömitz TTFK táskarugós matrac Nagyítás

Hideghab/táskarugós matrac német precizitás és minőség. 7 ergonómiai szektorra osztott táskarugós magrész. 55 kg/m³ tömegsűrűségű, 7 zónás HD/HR kényelmi rétegek. 60°C-on mosható Tencel® huzattal.

Bővebb leírás

163 590 Ft‎

172 200 Ft‎

-5%kedvezmény

Termékek ingyenes házhozszállítása magyarország egész területén 50 000,-ft feletti vásárlás esetén

Ingyenes házhozszállítás részletei

  • Az ingyenes házhozszállítás 80 000,-Ft.-ot meghaladó vásárlás esetén érvényes, és az első kapuig értendő! (Az esetleges rakodást, illetve emeletdíjat nem tartalmazza!)
  • A szállítás díja a termék vételárából kerül jóváírásra.
  • Ingyenes házhozszállítást, csak abban esetben tudjuk biztosítani, amennyiben Ön hivatkozik rá, illetve igénybe kívánja venni.
  • Amennyiben személyesen veszi át a terméket valamelyik üzletünkben, a weboldalunkon feltüntetett legalacsonyabb ár kerül felszámításra!

Részletes tájékoztatásért, kérjük keresse üzleteinket!
(Az akció 2019.05.25.-e után történt vásárlások, rendelések esetén érvényes, illetve vehető igénybe.

Az akció nem vonatkozik:

  • Az ágyneműtartós ágyak esetén felajánlott +5% kedvezménnyel az ingyenes szállítás, nem összevonható! (Ebben az esetben, vagy egyik, vagy másik kedvezmény érvényesíthető!)
Árajánlatot kérek

Irisette Grömitz TTFK táskarugós matrac leírása

Az Irisette® Grömitz® TTFK hideghab/táskarugós matrac több évtizedes, az alváskultúra területén szerzett ismeret és gyártási tapasztalat eredménye. A klasszikus német precizitás és minőség szerves tulajdonsága ezen ágybetétnek is, amelynél a középső, 7 ergonómiai szektorra osztott táskarugós magrész stabil alátámasztási érzetet nyújt még a nagyobb testsúllyal rendelkező felhasználóknak is, így az ízületi rendszer tehermentesítése kompromisszummentesen megvalósítható. Egy egyszemélyes ( 90 x 200 cm -es ) matracban 360 táskarugó biztosítja a differenciált támasztékot a pihenő emberi test számára. A légcirkulációt optimálisan megvalósító táskarugós magrész hozzájárul az ágybetét megfelelő alvásklímájához, melynek szerves része a matrac két oldalán megtalálható HD/HR habrétegek is. A 55 kg/m³ tömegsűrűségű, 7 cm vastag, 3D kockavágás technológiával hét anatómiai zónára osztott hideghab nyomáscsökkentő kényelmi réteg maximális testkontúrkövetés valósít meg még oldalfekvési alvási pozícióban is. A Grömitz TTFK matrac másik oldalán egy 4 cm vastag hideghab komforthab elsődlegesen háton fekvési pozitúrához biztosít karakterisztikus alátámasztási erőt. A forgatófülekkel, dupla cippzárrendszerrel és légáteresztő, 3D oldalhálóval ellátott, jelenleg a textilipar legjobb nedvességszabályozó képességű Tencel® huzattal ( 33 % Lyocell - száltartalommal ) maximalizálhatjuk a Grömitz TTFK táskarugós ágybetét klímaháztartását. A matrachuzat ketté-körbecippzározható, 60°C-on mosható, így a az elszeparált huzattérfelek higiénikus tisztítása még a nagyobb ( 160/180 x 200 cm-es ) méretű termékeknél is háztartási körülmények között megvalósítható.

Irisette Grömitz TTFK táskarugós matrac paraméterei

Termék megnevezéseTáskarugós / Zsákrugós matrac
Matrac huzataLevehető, Mosható
Huzat mosása60ºC-on
Huzat típusa60°c -on mosható, elasztikus, Tencel huzat
Matrac keménységeLágy -félkemény
Komfort zónák száma7 zónás
Matrac terhelhetősége120 kg/fő
Matrac rétegek3
Anyagsűrűség55 kg / m3
Ajánlott alátámasztásFix borda
Magasság24 cm
Garancia10 év arányosított garancia

Vélemény írás

Irisette Grömitz TTFK táskarugós matrac

Irisette Grömitz TTFK táskarugós matrac

Hideghab/táskarugós matrac német precizitás és minőség. 7 ergonómiai szektorra osztott táskarugós magrész. 55 kg/m³ tömegsűrűségű, 7 zónás HD/HR kényelmi rétegek. 60°C-on mosható Tencel® huzattal.
Megtekintett termékek
Termék sikeresen hozzáadva a termékösszehasonlításhoz!